-
Alfa Romeo Giulia 1759 GTam
-
Θυμαμαι, θολα, καποιο GTam, παρκαρισμενο στη γειτονια μου, κοκκινο.
Θυμαμαι ομως καθαρα ποσο εντυπωση μου ειχε κανει η 'αλητεια' του. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θυμαμαι ομως καθαρα ποσο εντυπωση μου ειχε κανει η 'αλητεια' του.Είσαι σίγουρος πως ήταν gtam?
Αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 στην Ελλάδα,
του Φωτιάδη το παλιό, ενα κόκκινο , ενα του Ρόκκου και ενα του Κουνδουράκη. 3 στα 4 είναι ρεπλίκες. Του Φωτιάδη είναι εκείνο το παλιό που είχε τρέξει ο Μαυρος και μετά ο Μοσχούς, και το επανέφερε - ανακατασκεύασε. Η Gta που σκοτώθηκε ο Μαύρος ανατινάχθηκε κατα τα γνωστά.
Μέχρι πριν από 4-5 χρόνια, το μοναδικό ήταν του Φωτιάδη, και αυτό καλά κρυμμένο.Και παραμένει κρυμμένο, εγω δεν το έχω δεί πάντως. -
Δεν ειμαι σιγουρος, ημουν αρκετα μικρος. Δεν ηξερα μοντελα κτλ αλλα θυμαμαι το σχημα, το σουλουπι.
-
Τζιουλίεττα!!!
Εξαφανισμένες και αυτές...καλύτερες από τις 75 στο δρόμο, πολύ ζωντανές, αλλά με χειρότερη ποιότητα κατασκευής.
Αυθεντική Ιταλική μπερλίνα! Καπριτσιόζα! -
Πολύ ασχημο αυτοκίνητο,αλλα εβγαζε μια κακια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ ασχημο αυτοκίνητοΙδιαιτερα το πισω μερος και μαλιστα σε λευκο...
-
O Φωτιάδης αν δεν το γνωρίζεται, έχει ένα πολύ καλό εστιατόριο στην Κηφισιά.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Τζιουλίεττα!!!
Εξαφανισμένες και αυτές...καλύτερες από τις 75 στο δρόμο, πολύ ζωντανές, αλλά με χειρότερη ποιότητα κατασκευής.
Αυθεντική Ιταλική μπερλίνα! Καπριτσιόζα!Ε πώς να ζήσουνε ρε παιδιά? Όσες δε σάπισαν στα πρώτα 5 χρόνια τις σιχάθηκαν οι ιδιοκτήτες απο τα άπειρα προβλήματα...ωραία αυτοκίνητα να τα οδηγάς αλλά όχι να τα έχεις!!!
-
Εχω σταμπάρει μία σε ενα χωράφι... και έχει και μια άλλη πιό μέσα για ανταλλακτικά...στην πρώτη επαφή μου είπε 'θα το φτιάξω αντίκα', στην δευτερη 'θα δούμε' στην τρίτη μάλλον θα τα πάρω...
-
Εχω σταμπάρει μία σε ενα χωράφι... και έχει και μια άλλη πιό μέσα για ανταλλακτικά...στην πρώτη επαφή μου είπε 'θα το φτιάξω αντίκα', στην δευτερη 'θα δούμε' στην τρίτη μάλλον θα τα πάρω... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ ασχημο αυτοκίνητο,αλλα εβγαζε μια κακια.πιο νέος το λάτρεψα αυτό το αμάξι...
-
Alfa romeo 90
-
Alfa 33 Navajo Concept 1976
-
Alfa romeo 90Αυτή είναι άσχημη,όχι οι Ιουλιέττες!
-
Ασυναγώνιστα γοητευτική
-
Θυμαμαι ομως καθαρα ποσο εντυπωση μου ειχε κανει η 'αλητεια' του.Είσαι σίγουρος πως ήταν gtam?
Αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 στην Ελλάδα,
του Φωτιάδη το παλιό, ενα κόκκινο , ενα του Ρόκκου και ενα του Κουνδουράκη. 3 στα 4 είναι ρεπλίκες. Του Φωτιάδη είναι εκείνο το παλιό που είχε τρέξει ο Μαυρος και μετά ο Μοσχούς, και το επανέφερε - ανακατασκεύασε. Η Gta που σκοτώθηκε ο Μαύρος ανατινάχθηκε κατα τα γνωστά.
Μέχρι πριν από 4-5 χρόνια, το μοναδικό ήταν του Φωτιάδη, και αυτό καλά κρυμμένο.Και παραμένει κρυμμένο, εγω δεν το έχω δεί πάντως.Δεν γνωριζω αν ο Φωτιαδης εχει κρατησει η οχι τη GTAm του.Γνησια GTAm εχει ο Σταφυλλοπατης.Καπου εχω και φωτο.Θα τις βρω και θα τις ποσταρω.
Αυτη ειναι.1750 GTAm TIPO 105.51.
-
Την έχει κρατήσει o Φωτιάδης εψαχνε και ανταλλακτικά να την αναστηλώσει.
Κάπου άκουσα ότι την έχει στο μαγαζί του Μοσχού σκόρπια.
Ο Σταφυλοπάτης έχει μια GTA την έχει τρέξει και στο Ιστορικό του 2006 νομίζω.
Gtam δεν ξέρω αν έχει, δεν θα το θεωρήσω πιθανο αν εχει και απ αυτήν... -
από http://www.alfaklubas.lt/galerija/1997- ... era?page=1
-
Την έχει κρατήσει o Φωτιάδης εψαχνε και ανταλλακτικά να την αναστηλώσει.
Κάπου άκουσα ότι την έχει στο μαγαζί του Μοσχού σκόρπια.
Ο Σταφυλοπάτης έχει μια GTA την έχει τρέξει και στο Ιστορικό του 2006 νομίζω.
Gtam δεν ξέρω αν έχει, δεν θα το θεωρήσω πιθανο αν εχει και απ αυτήν...Ο Σταφυλοπατης εχει και μια Gta 1300 αυθεντικη σε ολα της.Το αυτοκινητο που εχει ο Μοσχους στην ταρατσα του στη Μεταμορφωση πρεπει να ειναι η αυθεντικη Gtam που ετρεχε στην χωρα μας τη δεκαετια του 70-80.
Δεν γνωριζω ποιος ειναι ιδιοκτητης,αλλα της λειπουν τα μηχανικα μερη και το αμαξωμα δυσκολα πλεον ανακατασκευαζεται.
classic Alfa Romeo