-
-
Χρόνια της πολλά!!
-
grazie
-
Ωραίες φωτογραφίες! Πού είναι αυτό το μέρος;
-
@'993cc'
Εύχομαι να γιορτάσετε μαζί και τα 50 της! Καλά χιλιόμετρα...
-
Ευχαριστώ και ευχαριστώ! Το μέρος είναι μετά το Π. Ράφτη προς Κουβαρά (κάνετε δεξιά προς μονή Αγ. Ευσταθίου)....
-
-
Μια 75 πάει στην Cinecitta' για να γυρίσει διαφημιστικό σποτ.
Μέρος 1ο
http://www.youtube.com/watch?v=YwVhFaLszbQ
Μέρος 2ο
Youtube Video -
-
Ζηλευωωω!!!!! Γαμώτο...!
-
-
Ναι.
-
Αληθεύει λοιπόν ο Ελληνικός Μύθος ότι τα Ηλύσια Πεδία αποτελούσαν τον τελικό προορισμό της ψυχής των ηρώων και των ενάρετων...
-
-
εχει καποιος πισινο αμορτισερ απο giulia εκτος αυτοκινητου? θα ηθελα να με ενημερωσει ποια ειναι η αποσταση απο θηλια σε θηλια με εκτονωμενο το εμβολο
ευχαριστω -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν φαντάζεσαι τι μνήμες μού ξύπνησε το βίντεο...
Εγώ στη θέση του μουστακαλή να λιγουρεύομαι τη Sprint μου και στη θέση της παρέας ο Velissarios να μην λέει τίποτε και να θέλει να κλάψει που αγοράσαμε το σάπιο! Ο πωλητής δέ, ίδιο κυριλέ λαμόγιον
Έτσι ονειρευόμουν και εγώ να την τελειοποιήσω με λίγα χρήματα, να κάνω τις βόλτες μου με τη γυναίκα μου, και τα trackday μου τα Σ/Κ..
Φεύ...
Τα έφαγε όλα η άγνοια, η καύλα και η σκουριά... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχει καποιος πισινο αμορτισερ απο giulia εκτος αυτοκινητου? θα ηθελα να με ενημερωσει ποια ειναι η αποσταση απο θηλια σε θηλια με εκτονωμενο το εμβολο
ευχαριστωοι διαστασεις βρεθηκαν ευχαριστω
-
Καλησπέρα άνθρωποι!
Μετά απο καιρό απραξίας για διάφορους λόγους, αποφάσισα να προχωρήσω στη σταδιακή επισκευή μιας Alfa Romeo Giulia Sprint GT 1600 που έχω ακινητοποιημένη σε υπόγειο γκαράζ για πολλά χρόνια. Το αμάξι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να κινηθεί κι ενώ είχα προσπαθήσει παλιότερα να φέρω έναν άνθρωπο να το δεί, να κάνει μια εκτίμηση της επισκευής και φυσικά να δεί κατά πόσο είναι εφικτή, αυτό ποτέ δεν ευδοκίμησε...
Μήπως μπορει κάποιος να μου δώσει τα στοιχεία ενός μηχανικού στην Αθήνα, αν είναι δυνατό στα νότια προάστεια, που ν'ασχολείται με τέτοιου είδους εργασίες, ώστε να πάρω 2-3 γνώμες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
http://www.petrolicious.com/experience- ... lfa-romeos
-
Ο χρήστης fethry έγραψε:
Καλησπέρα άνθρωποι!
Μετά απο καιρό απραξίας για διάφορους λόγους, αποφάσισα να προχωρήσω στη σταδιακή επισκευή μιας Alfa Romeo Giulia Sprint GT 1600 που έχω ακινητοποιημένη σε υπόγειο γκαράζ για πολλά χρόνια. Το αμάξι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να κινηθεί κι ενώ είχα προσπαθήσει παλιότερα να φέρω έναν άνθρωπο να το δεί, να κάνει μια εκτίμηση της επισκευής και φυσικά να δεί κατά πόσο είναι εφικτή, αυτό ποτέ δεν ευδοκίμησε...
Μήπως μπορει κάποιος να μου δώσει τα στοιχεία ενός μηχανικού στην Αθήνα, αν είναι δυνατό στα νότια προάστεια, που ν'ασχολείται με τέτοιου είδους εργασίες, ώστε να πάρω 2-3 γνώμες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Είναι στον Γέρακα, αλλά μένει κοντά στα μέρη σου, κάνε του ένα τηλέφωνο, έχει συνεργείο Alfa Romeo
Λεωφόρος Γέρακα 48, Γέρακας 2106046610, 6974749797 2106010710
classic Alfa Romeo