-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Τι ωραίο που είναι αυτό το τιμόνι , κόσμημα....... (Τα έχουν φωτιά και λάβρα στο ebay ...)Άμα παρακολουθείς στενά το ebay, θα παρατηρήσεις ότι ανα διαστήματα βγαίνει και κάποιο το οποίο δεν το παίρνουν χαμπάρι πολλοί και κλείνει σε χαμηλή τιμή. Έτσι κατάφερα και έχω δύο στιν τιμή του ενός.
Από τότε που πήρα όμως το μαύρο, δεν μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα! Δίνει εντελώς άλλη αίσθηση.
(Το καπάκι του τιμονιου στην φωτογραφία είναι από το ξύλινο τιμόνι και το έκανα μαύρο με τον υπολογιστή Τώρα έχω το κανονικό μαύρο.) -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
ronnie έχεις βάλει το καπάκι που καλύπτει το ταμπλώ όταν έχει ρωγμές;
To εβαλα για λιγο, δεν μου αρεσε και τωρα ειμαι χωρις. Τελικα,η φθορα δεν με ενοχλει τοσο.
Και πολύ καλά κάνεις!
Αν και εμένα το ταμπλώ μου ήταν τόσο καλό από κάτω, με απλές ρωγμές - ευχάριστα σημάδια του χρόνου, δεν θα το έβαζα.
Αν δεν το θέλεις το καπάκι πια, με ενδιαφέρει.
Στο δικό συνέβη το εξής. Αν και το αυτοκίνητο δεν το βλέπει συχνά ο ήλιος, το καπάκι σε μερικά σημεία πήρε την φόρμα των φθορών που έχει το ταμπλώ από κάτω!Επίσης παρατηρώ κάποιες μικροδιαφορές από το δικό μου.
Τα γρυλόχερά σου είναι από GTV 2000;
Στα χερούλια της πόρτας έπρεπε να έχει το νικελ συριτάκι μεταξύ του πλαστικού και του κομματιού ταπετσαρίας που το καλύπτει;
Προς Θεού μην με παρεξηγήσεις. Απλή περιέργεια! -
Το γρυλοχερο του οδηγου το εχω καπου στην αποθκη. Του συνοδηγου ειναι σωστο.
Το χρωμιακι στο μπρατσο δεν το ειχα ποτε. Θα ψαξω να βρω.
-
Στο δικό συνέβη το εξής. Αν και το αυτοκίνητο δεν το βλέπει συχνά ο ήλιος, το καπάκι σε μερικά σημεία πήρε την φόρμα των φθορών που έχει το ταμπλώ από κάτω!
[/quote]
μηπως επρεπε πρωτα να καλυψετε τα κενα..απο τις ρωγμες πριν φορεσετε το καπακι? -
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
Στο δικό συνέβη το εξής. Αν και το αυτοκίνητο δεν το βλέπει συχνά ο ήλιος, το καπάκι σε μερικά σημεία πήρε την φόρμα των φθορών που έχει το ταμπλώ από κάτω!
μηπως επρεπε πρωτα να καλυψετε τα κενα..απο τις ρωγμες πριν φορεσετε το καπακι?
Δεν είχε κενά, όλο μαζί κάθισε! Περίεργο το ξέρω. Ίσως να είχε παλαιότερη αμαρτία που δεν την πρόσεξα πριν βάλω το καπάκι...
-
μυστηριο...παντως πιστευω , πως με τα σωστα υλικα ακομα και μονοι μας με υπομονη θα μπορουσαμε να επισκευασουμε οπως πρεπει ενα ταλαιπωρημενο ταμπλω. αλλα αυτα τα υλικα.. που θα τα βρουμε?
-
Υπάρχουν κάποια κιτ επισκευής... τι λένε
-
Τα υλικά από εβαυ ολλανδίας. θα το κάνω κάποια στιγμή στο παλιό ταμπλό που έχω στη ακρη.....
Σε άλλα νέα, για πείτε ρε παίδες, έχω ένα πρόβλημα με το marelli διανομέα. Κατα πάσα πιθανότατα τα συρματάκια στον condesner ή ignitor (κάτι τέτοιο τελοσπαντων , ειναι ο μαγνήτης δίπλα στον άξονα του διανομέα) έχουν φθαρεί και μάλλον δεν δίνει σωστό σπινθήρα. Προσωρινά έχω βάλει Bosch αλλά δεν έχει την ίδια απόδοση με τον marelli οπότε θέλω να τον επίσκευάσω. Ξέρει κανείς αν μπορώ να επισκευάσω τα καλώδια πχ κολλώντας τα ή μπορω να αντικαταστήσω με κάποιο άλλο aftermarket kit?
πχ accuspark Electronic Ignition Kit ή
http://www.hot-spark.com/1-alfa-romeo.htm παράδειγμα
-
καλησπερα παιδια ,εχω βρει μια alfa romeo junior με αρι πλαισιου 1266060( αν θυμαμαι καλα). μπορει να μου πει κανεις κατι για αυτο?
-
http://www.alfabb.com/bb/forums/alfa-ro ... endly.html
giulia GT 1300 Junior του '71?
Καλύτερα e-mail εδώ:
-
-
Celebrazioni per i 50 anni della Giulia - 50 anos - 1962 - 2012
Uploaded with ImageShack.us
χρόνια πολλά στη συνομήλικη της Α110
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Celebrazioni per i 50 anni della Giulia - 50 anos - 1962 - 2012
Uploaded with ImageShack.us
χρόνια πολλά στη συνομήλικη της Α110
και MGB, Cobra, Elan, 250 GTO,
Ετοιμαζονται ωραια πραγματα στο Ballocco στις 24 Ιουνιου.
http://www.alfabb.com/bb/forums/sedan-1 ... iulia.html
-
Στην ίδια γειτονιά!
(ελπίζω και σε συνάντηση όλων των GT J και V )
-
Τελικα το πείραμα με την επιδιόρθωση του Marelli δεν έπιασε και με το που πήφα να εγκαταστήσω το μαγνήτη μέσα στο ντιστριμπιτέρ κόπηκε το καλώσιο όντως σάπιο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν στάθηκε ικάνο να το ξανακολλήσω ή να το αντικαταστήσω καθως κόπηκε πάνω στο πλαστικό .
Άρα προς το παρόν ξωκείλαμε με το Bosh και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει μεταβλητό διανομέα μιλάμε για τόσο χάλι..... Ξεκινήσαμε με ένα φίλο λίγο να δουμε λιγο το αβανς , αν είναι ενταξει πίπες καλώδια και λοιπες συνδέσεις όλα ενταξει. Συνέχιζε η βλακεία να δίνει ρευμα οτι κ οτι , σκασίματα από το μοτερ, να μην τραβάει και να μην κρατάει ρελαντι.
Απόφασίσαμε με το φίλο Γιάννη να πειράξουμε λίγο το αβανσ μπας και πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ε , δεν καταφέραμε γιατί κάθε φορά που φτάναμε στην κατάσταση όπου ρελαντί δεν έκανε πειράκια , με το που φτάναμε στο τελικό σφίξιμο της βιδας άρχιζε να βαράει. Ξεσφίγγαμε , αλλάζαμε λίγο θέση , καθόλου πειράκια σφίξιμο πειράκια... Έλεος , κάποια στιγμή μας έκανε το κουλό να δίνει τρελή προπορεία και στην εκκίνηση να σφίγει το μοτερ και να μην παιρνει μπροστά.
Εκεί τα πήρα και όπως βάσταγε το κλειδί ο Γιαννής του ειπα να του δώσει 2-3 γερές και ω εκ του θαυματος ήρθε στα ίσα του. Έστρωσε , σχετικά πάντα, οι διακυμάνσεις του ρεύματος σαφώς μικρότερες , τουλάχιστον ρελαντί έχουμε και σαφώς πολύ λιγότερα πειράκια και αυτά σε μικρότερο φάσμα στροφών. Θα κρατήσει μέχρι να φτιάξω το Marelli θέλω να πιστεύω ...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Στην ίδια γειτονιά!(ελπίζω και σε συνάντηση όλων των GT J και V )
Και μερικές φωτογραφίες ακόμη από τις 'γειτόνισσες' !
Συνάντηση με φίλο την επόμενη μέρα:
Στο συνεργείο την περασμένη εβδομάδα.
-
Kακλης δεξια?
-
Προφανώς..
-
Για Θεσσαλονικιους και μη που ενδιαφερονται να ξηλωσουν ,πριν τη φαει η πρεσσα..
http://metecoparts.car.gr/parts/view/2405762/ -
Κυριακη των εκλογων στη Μυτιληνη και απεναντι μου στο δρομο μια υπεροχη κοκκινη αλφα με μπλε καπο , ηταν η σκαλινό αποτι προλαβα να δω...
να την χαιρεται οποιος την εχει.
ειχε και εναν ηχο σουπερ...
classic Alfa Romeo