-
Ο χρήστης Γιάννος έγραψε:
Nέος στο forum και ερωτευμένος με το παρακάτω Ford taunus 17m P5
Καλώς τον και ας άργησε (μάντεψε ποιός είναι)
-
Kαλώς ήλθες Γιάννο!
Νίκο φέρνεις ενισχύσεις ε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Kαλώς ήλθες Γιάννο!Νίκο φέρνεις ενισχύσεις ε;
Εε, γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι σεσημασμένοι
Πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον και καλοδιατηρημένο αμάξι, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (πες τα ρε Γιάννο) -
Γειά σας γειά σας. Παρακολουθώ το forum σαν επισκέπτης εδώ και πολύ καιρό, αλλά μόλις χτές αποφάσισα να εγγραφώ. Ο Νίκος ξέρει οτι δεν είμαι και πολύ ομιλητικός τύπος. Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο από Γερμανία, μέσω e-bay , με μολις 98.000 km στο κοντερ του΄, πιστοποιημένο Fiva B από τον TUV. Eίναι σε εργοστασιακή κατάσταση αν και βρίσκεται στην 5η δεκαετία της ζωής του (ούτε οι προηγούμενοι 2 ιδιοκτήτες του ούτε εγώ το κινούμε συχνά) . Κινητήρας V4 1700cc, εργοστασιακή διχρωμία, εργοστασιακές ταπετσαρίες εργοστασιακό αυτόματο κιβώτιο (taunomatic) και εργοστασιακή ηλεκτροκίνητη οροφή. Μέχρι προσφάτως ήταν και εξάβολτο
Οσο για τις ενισχύσεις, έτσι και τις προσκαλέσουμε, θα διαλυθεί η ηρεμία του forum.
Πρώτος στην σειρά ο αρχαιότερος της παρέας με γύρω στο ενα εκατομμύριο km στο κοντέρ του και με εμφάνιση σε ελληνική ταινία 17M p5 turnier, 2oς 20Μ P5, 3os Γιάννος με taunomatic, 4η η ναυαρχίδα 20M P5 hardtop coupe cabriolet, 5ο Ρ5 17Μ ΤS, έκτος ο Νίκος με την επόμενο γενιά, το σπάνιο Ρ7Α. Συγγνώμη εαν σας κούρασα. -
Γειά σας γειά σας. Παρακολουθώ το forum σαν επισκέπτης εδώ και πολύ καιρό, αλλά μόλις χτές αποφάσισα να εγγραφώ. Ο Νίκος ξέρει οτι δεν είμαι και πολύ ομιλητικός τύπος. Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο από Γερμανία, μέσω e-bay , με μολις 98.000 km στο κοντερ του΄, πιστοποιημένο Fiva B από τον TUV. Eίναι σε εργοστασιακή κατάσταση αν και βρίσκεται στην 5η δεκαετία της ζωής του (ούτε οι προηγούμενοι 2 ιδιοκτήτες του ούτε εγώ το κινούμε συχνά) . Κινητήρας V4 1700cc, εργοστασιακή διχρωμία, εργοστασιακές ταπετσαρίες εργοστασιακό αυτόματο κιβώτιο (taunomatic) και εργοστασιακή ηλεκτροκίνητη οροφή. Μέχρι προσφάτως ήταν και εξάβολτο
Οσο για τις ενισχύσεις, έτσι και τις προσκαλέσουμε, θα διαλυθεί η ηρεμία του forum.
Πρώτος στην σειρά ο αρχαιότερος της παρέας με γύρω στο ενα εκατομμύριο km στο κοντέρ του και με εμφάνιση σε ελληνική ταινία 17M p5 turnier, 2oς 20Μ P5, 3os Γιάννος με taunomatic, 4η η ναυαρχίδα 20M P5 hardtop coupe cabriolet, 5ο Ρ5 17Μ ΤS, έκτος ο Νίκος με την επόμενο γενιά, το σπάνιο Ρ7Α. Συγγνώμη εαν σας κούρασα.Αυτοί εδώ μέσα είναι ακούραστοι, μην έχεις ενδοιασμούς.
Ξανείδα και το αμάξι μου στο χρώμα που είχε για είκοσι χρόνια.. -
Ρίξε κι άλλα Γιάννο! Αυτά είναι!
-
Πρώτος στην σειρά ο αρχαιότερος της παρέας με γύρω στο ενα εκατομμύριο km στο κοντέρ του και με εμφάνιση σε ελληνική ταινία 17M p5 turnier, 2oς 20Μ P5, 3os Γιάννος με taunomatic, 4η η ναυαρχίδα 20M P5 hardtop coupe cabriolet, 5ο Ρ5 17Μ ΤS, έκτος ο Νίκος με την επόμενο γενιά, το σπάνιο Ρ7Α. Συγγνώμη εαν σας κούρασα.Α, και διόρθωσε αυτά περί ναυαρχίδας. Από το Μάρτιο του 2008 είναι ένα 20m TS 2300S hardtop P7a
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Kαλώς ήλθες Γιάννο!
Νίκο φέρνεις ενισχύσεις ε;
Εε, γνωριζόμαστε μεταξύ μας οι σεσημασμένοι
Πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον και καλοδιατηρημένο αμάξι, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (πες τα ρε Γιάννο)καλός μας ήρθες Γιάννο.
-
Βλέπω να φτιάχνεται σκληρός πυρήνας ταουνουσόπληκτων
-
!!!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Βλέπω να φτιάχνεται σκληρός πυρήνας ταουνουσόπληκτωνΥΠΗΡΧΕ / ΥΠΑΡΧΕΙ ?? ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ FORD.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ(ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ).
-
Δείτε αλλά με προσοχή!
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=130510 -
Μπραβο Αντρεα
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Δείτε αλλά με προσοχή!
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=130510τι ηταν αυτο βραδιατικα...??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Δείτε αλλά με προσοχή!
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=130510τι ηταν αυτο βραδιατικα...??
... μια ιδέα για όνειρα!
-
Aλλά αυτό το ρόζ street Ka ήταν που με αποτελείωσε
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Δείτε αλλά με προσοχή!
http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=130510 -
[quote='NIKOS17M'][quote='tsargy'][quote='baltsiotis'](Εχτές το βράδι παρέδωσε το πνεύμα και η τρόμπα βενζίνης, οπότε βάλε κανένα 100άρικο ακόμη).
quote]Τελικά, αφού περιμέναμε 3 εβδομάδες τρόμπα από Γερμανία, βγάλαμε χτες την παλιά και διαπιστώσαμε ότι αυτή που είχαν στείλει δεν ταιριάζει
Ξαναβάλαμε πάλι την παλιά και έπαιξε κανονικά , βοηθώντας την με λίγη παραπάνω βενζίνα στο ρεζερβουάρ.
Ημουν τοσο καντέμης, ώστε τα 5-6 λίτρα βενζίνης που είχε πριν δε μπορούσαν να τραβηχτούν υπό τη γωνία που είχε κάτσει το αμάξι στη ράμπα? Δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Ετοιμος πάλι για βόλτες και με το 20άρι, το ακούς KP? -
Το δίπορτο 20Μ του Νίκου. Το αυτοκίνητο είναι μνημειώδες!!! Εντυπωσιακό!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το δίπορτο 20Μ του Νίκου. Το αυτοκίνητο είναι μνημειώδες!!! Εντυπωσιακό!!!Μας κάνετε να κοκκινίζουμε κ. NIGA μας
Classic Ford Forum