-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Τελειωσε τα μαθηματα να σ εξετασω και μεταΟΧΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ησυχα ειπα, μη σε πιασω αδιαβαστο στην επαναληψη. Μετα θα μαθουμε για την Φορντ που εβαλε ο Νικος
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ησυχα ειπα, μη σε πιασω αδιαβαστο στην επαναληψη. Μετα θα μαθουμε για την Φορντ που εβαλε ο ΝικοςΡε συ ουτε ο πατερας μου να σουνα να χαθεις που δε με λες!!!!!!
-
Ειμαι κατι αλλο που μου δινει το δικαιωμα για ολα αυτα
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ειμαι κατι αλλο που μου δινει το δικαιωμα για ολα αυταΑ μπα και τι εισαι κυριος??Ουρτ ρε!!!Σε σεβομαι επειδη εχεις ταφ τιποτα αλλο!!!
-
εεε φτάνει με αυτά τα ούρτια
Τι σημαίνει ουρτ; από το γιαούρτ βγαίνει;
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Α μπα και τι εισαι κυριος??Ουρτ ρε!!!Σε σεβομαι επειδη εχεις ταφ τιποτα αλλο!!!
ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Α μπα και τι εισαι κυριος??Ουρτ ρε!!!Σε σεβομαι επειδη εχεις ταφ τιποτα αλλο!!!
ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη
Ασχολιαστο
-
ρε σεις, αντε μαζευτε τα και δρομο.....το σκισατε κι αυτο το θεμα
-
ξεκινήσαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον 17Μ και έχουμε παραξεφτιληση το τοπικ.
-
-
Με το δικο σου τι γινεται Νικολα ;
-
περισσότερα στοιχεία για το αυτοκίνητο.
έτος,κυβικά (βλέπω V6) -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
:inlove: Με το δικο σου τι γινεται Νικολα ;Του πήρα για παρέα το κόκκινο Audi. Ελπίζω να μην έχουν μοναξιές εκεί στο εξοχικό που έχω να πατήσω από τον Αυγουστο....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
:inlove: Με το δικο σου τι γινεται Νικολα ;
Του πήρα για παρέα το κόκκινο Audi. Ελπίζω να μην έχουν μοναξιές εκεί στο εξοχικό που έχω να πατήσω από τον Αυγουστο....
ειχαν παρεα τα ταουνους νικολα, δυο ηταν.......παλι ξεχνας........
-
χμμμ.... μήπως πρέπει να φτιάξουμε το γαλάζιο;
-
Πολύ όμορφο, μπράβο!
-
20M του 69 σας ενδιαφερει ;
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
περισσότερα στοιχεία για το αυτοκίνητο.
έτος,κυβικά (βλέπω V6)Είναι 17m P7a από το 2ο του 68. Ειναι ένα μοντέλο που παρήχθη από το καλοκαίρι του 67 έως το καλοκαίρι του 68, και είχε αποτύχει εμπορικά στη Γερμανία, λόγω της έντονα αμερικάνικης όψης του, πράγμα που ανάγκασε τη Ford να πάει εσπευσμένα στο P7b. Στην Ελλάδα ήρθαν πάρα πολλά ως ταξί.
Το συγκεκριμένο ήταν ταξί έως το Μάϊο του 85 (του πατέρα μου) και μέχρι το τέλος του 2004 το δικό μου καθημερινό αυτοκίνητο.
Αυτή τη φορά έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει από λαμαρίνα (ή μάλλον ό,τι καλύτερο είχε όρεξη να κάνει ο φανοποιός) και από ταπετσαρίες -οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ασχολήθηκε με περισσότερο μεράκι, ακόμη και από το να ήμουν εγώ.
Φοράει ένα 1700 V4 low compression 8:1 με 65 ΗΡ (είχε και με 9:1 με 70 και 75 ΗΡ), αλλά το πολύ κοντό διαφορικό 4,11:1 δε σε αφήνει να παραπονεθείς -ακόμη και σε σχέση με το 2300 V6- έως τα 120 χλμ / ώρα, αρκεί να θυμάσαι ότι μετά τις 3500 rpm δεν έχεις να περιμένεις τίποτα.
Ο κινητήρας δουλεύει εκεί μέσα απο το 89, έχει κάνει περίπου 350000 χλμ στα χέρια μου και είχε αγοραστεί μεταχειρισμένος. Το 2001 είχε κάψει βαλβίδα, πιθανόν λόγω βενζίνης, και από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.
Μη με ρωτήσετε για όλο το αμάξι, μάλλον έχει κάνει κανά 2 μύρια χιλιόμετρα. -
Μπράβο και πάλι μπράβο! Και καταπληκτική δουλειά και συγκινητικό. Είδα το ταμπλώ και θυμήθηκα τα συγκεκριμένα ταξί όταν ήμουν μικρός. Το ταπλώ αλήθεια τι είναι, NOS ή εξαιρετική 'επανακάλυψη';
Classic Ford Forum