-
βαφτιστήρι βρήκες.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
βαφτιστήρι βρήκες.Βρήκα και δεν το ξέρω? Η ρωτάς?
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
βαφτιστήρι βρήκες.
Βρήκα και δεν το ξέρω? Η ρωτάς?
απλά ρωτάω μήπως βρήκες κανένα μέσα στην αποθήκη
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
βαφτιστήρι βρήκες.
Βρήκα και δεν το ξέρω? Η ρωτάς?
απλά ρωτάω μήπως βρήκες κανένα μέσα στην αποθήκη
Ρε Ιωσήφ, τι είναι αυτά που λές? Θα μας κλείσεις το σπίτι. Θα πλακώσουν εδώ και θα ψάχνουν, μήπως κάνω εμπόριο βρεφών
-
-
Σήμερα κατέφτασε το εργαλείο και μεταφέρθηκε σε ένα κομμάτι του οικοπέδου του εξοχικού που μου παραχώρησε ο ξέδερφος (που μου τον παραχώρησε η γυναίκα μου ).
Οπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, ο ξάδελφος της γυναίκας μου είναι και αυτός συλλέκτης, με πολλούς άλλους θησαυρούς στην κατοχή του.
Οι πρώτες διαπιστώσεις είναι δυσάρεστες και ευχάριστες, όπως βλέπετε και από τις σχετικές φωτογραφίες.
Οι δυσάρεστες:- Το αυτοκίνητο είναι πλέον άσπρο και όχι κόκκινο, όπως της φωτογραφίας. Αρα τώρα θέλω και άσπρα γάντια.
- Είναι δεξιοτίμονο
- Θέλει κάμποση δουλίτσα
Το ευχάριστο είναι ότι βρέθηκε σε άριστη κατάσταση το διαφημιστικό ταμπελάκι του αντιπροσώπου στο Erlangen από όπου πουλήθηκε:
Προφανώς αλλάζουν τα σχέδια, και θα πρέπει να μεταφερθεί κοντά στο σπίτι για να δουλευτεί σωστά, με τη βοήθεια ανυψωτικού. Εχω βρει μάλιστα αυτό, με ελεύθερο χώρο γύρω γύρω που με βολεύει:
viewtopic.php?f=16&p=2493404#p2493404
-
Νομίζω με μια καλή μπαταρία ίσως να οδηγείται και να γλυτώσεις τον γερανό. (αν δε σε μπερδεύει που είναι δεξιοτίμονο) Θα το κάνεις μετατροπή σε αριστεροτίμονο ή θα το αφήσεις έτσι;
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Νομίζω με μια καλή μπαταρία ίσως να οδηγείται και να γλυτώσεις τον γερανό. (αν δε σε μπερδεύει που είναι δεξιοτίμονο) Θα το κάνεις μετατροπή σε αριστεροτίμονο ή θα το αφήσεις έτσι;Θα με βόλευε καλύτερα αριστεροτίμονο, αλλά φοβάμαι μήπως χάσει από αυθεντικότητα και πέσω κατηγορία στην κάρτα FIVA.
-
Καλορίζικο! Πόσες πιθανότητες έχεις να συναντήσεις άλλο στο δρόμο;
-
Νικο καλοριζικο και απο μενα και ας ειμαστε σε πολεμο . Δεν περιμενα να δω δεξιοτιμονο ταουνους, ισως αντιμετωπισεις καποιο προβλημα με τα ανταλλακτικα του ατερμονα,κατι που συνεβη και σε μενα με την cortina. Για μενα αν μπορεις μετετρεψε το σε αριστεροτιμονο
-
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Νικόλα;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε Νικόλα;Γιατί να τρελαθείτε?
Τόσα και τόσα έχετε δείξει ότι αντέχετε εδώ μέσα. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Θα με βόλευε καλύτερα αριστεροτίμονο, αλλά φοβάμαι μήπως χάσει από αυθεντικότητα και πέσω κατηγορία στην κάρτα FIVA.Υπάρχει λύση που διατηρεί και την αυθεντικότητα. Μόλις βρω τη φωτογραφία θα σου δείξω. Ερώτηση όμως: έχει τις ταχύτητες στο πάτωμα ή όχι;
-
Θα με βόλευε καλύτερα αριστεροτίμονο, αλλά φοβάμαι μήπως χάσει από αυθεντικότητα και πέσω κατηγορία στην κάρτα FIVA.
Υπάρχει λύση που διατηρεί και την αυθεντικότητα. Μόλις βρω τη φωτογραφία θα σου δείξω. Ερώτηση όμως: έχει τις ταχύτητες στο πάτωμα ή όχι;
νομιζω αυτο το μοντελο στα δεξιοτιμονα, τις ειχε δεξια απ την κολωνα και επανω σ αυτην, γιαυτο και το κουσουρι τους που επρεπε να βγαζεις το χερι απ εξω για να τις αλλαζεις
-
Θα με βόλευε καλύτερα αριστεροτίμονο, αλλά φοβάμαι μήπως χάσει από αυθεντικότητα και πέσω κατηγορία στην κάρτα FIVA.
Υπάρχει λύση που διατηρεί και την αυθεντικότητα. Μόλις βρω τη φωτογραφία θα σου δείξω. Ερώτηση όμως: έχει τις ταχύτητες στο πάτωμα ή όχι;
Η αυθεντικότητα που ζητάει ο Νίκος δεν επιτρέπει το παραμικρό. Δεξιοτίμονο γεννήθηκε, δεξιοτίμονο θα μείνει...
Νίκο ποτε θα μας γνωρίσεις τον ξάδερφο της συζύγου?
-
Άκυρο τότε!
-
A ρε Νίκο πλακατζή...
Αρχικά δεν πιστεύω αυτά που βλέπω για τα εξής:
- Δεν νομίζω να υάρχει άνθρωπος που να αγόρασε το κόκκινο μέσω διαδικτύου, και όταν του ήρθε το λευκό να μην έπαθε καρδιακό και να μην κανόνισε ταξιδάκι για σφαλιάρες.
- Γιατί αν έχεις τέτοιο ξάδερφο και δεν μου τον έχεις γνωρίσει θα πρέπει να ξεκινήσω να σου κάνω βουντού. Και είναι και μακριά η Ν. Ορλεάνη.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
νομιζω αυτο το μοντελο στα δεξιοτιμονα, τις ειχε δεξια απ την κολωνα και επανω σ αυτην, γιαυτο και το κουσουρι τους που επρεπε να βγαζεις το χερι απ εξω για να τις αλλαζεις
Μάλιστα υπήρχε αυτοματισμός, που το χειμώνα με κλειστά τζάμια, όταν οι στροφές ανέβαιναν / έπεφταν, άνοιγε το τζάμι στιγμιαία για να μπορέσεις να αλλάξεις ταχύτητα απερίσπαστος.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
A ρε Νίκο πλακατζή...Αρχικά δεν πιστεύω αυτά που βλέπω για τα εξής:
- Δεν νομίζω να υάρχει άνθρωπος που να αγόρασε το κόκκινο μέσω διαδικτύου, και όταν του ήρθε το λευκό να μην έπαθε καρδιακό και να μην κανόνισε ταξιδάκι για σφαλιάρες.
Είμαι πλέον πολιτισμένος άνθρωπος. Ηδη έχω κάνει καταγγελία και έχω πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου.
-
Για το δεύτερο δεν λες τίποτα όμως. Να ξεκινήσω μαθήματα voodoo μέσω ίντερνετ, ή όχι.
Classic Ford Forum