-
οτι χρειαστει πειτε μου, αρκει να εχουμε τα κλειδια στο χερι, για να μην βγαλουμε αδικα τις κλειδαριες και με μπινελικωνετε....
ακομα και της ταπας αν ειναι της εταιρειας φτιαχνεται. Στο μινι εχω ενα μονο κλειδακι για ολα, πραγμα εξαιρετικα σπανιο, στα ιαπωνικα επισης, και βεβαια στις μερκ που ειχα! -
Ο χρήστης Chocolatis έγραψε:
Ευχαριστώ για το tip φίλε 7pass.
Βρήκα μια τέντα με 180 ευρώ στον Dodi και με 200 στη CityCitroen. Της City μου φάνηκε καλούτσικη του Dodi θα πάω να την δώ. μήπως γνωρίζουμε που να φτιάξουμε τη κλειδαριά, τα έχει παίξει...
Ευχαριστώ
ChocolatisΠοιός είναι ο CityCitroen? Επίσης, μήπως ρώτησες τί χρώματα έχει?
Κλειδαριά εννοείς το διακόπτη ανάφλεξης? Ή την πόρτα? Αν σου έχει χαλάσει της πόρτας (δεν κλειδώνει) συνέρχεται με καθάρισμα-λίπανση.
-
Μηπως την κλειδαρια τιμονιου ;
-
Εγω εχω μια κλειδαρια απο ds τιμονιου οχι πορτας και εχω χασει τα κλειδια μπορουν λες απο την κλειδαρια να μου βγαλουν καινουργια κλειδια?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγω εχω μια κλειδαρια απο ds τιμονιου οχι πορτας και εχω χασει τα κλειδια μπορουν λες απο την κλειδαρια να μου βγαλουν καινουργια κλειδια?90% ναι
-
Από επεισόδιο της σειράς 'The persuaders'

-
-
N.Iωνια στον τροχονομο.
Παλι με προλαβες ρε Βαγγελη.
Το βλεπω εκει εδω και κανα μηνα(ισως και παραπανω) και δεν το χω τραβηξει ακομα.
Παντως ξερω που το βιασανε(φτιαξανε ηθελα να πω)...Α και την επομενη φορα που θα σαι απο τα μερη μου παρε και κανα τηλ να τα πουμε απο κοντα ρε συ!
Για να σας προλαβω ειναι διακοσμητικη γλαστρα πλεον(πως ειναι οι πορτοκαλι σκαραβαιοι στην Καβαλας) που ομως δεν τους τοποθετησε καποιο κομμωτηριο οπως τους παραπανω αλλα νομιζω ο δημος.
βεβαια δε βαζω το χερι μου και στη φωτια για το ποιος πληρωσε για αυτο. Αλλα κριμα το αμαξακι. -
Aπο περιοδικο το τραβηξα ρε συ....
Ελεγε το αρθρο απο κατω οτι χρονια ηταν παρατημενο μεσα στο δημαρχειο και απο το να σαπιζει λεει εκει η αντιδημαρχος Ν.ιωνιας ειπανε να μην το πεταξουνε και να το κανουν γλαστρα...........Τα μαγαζια με τις περουκες στου ρεντη που εχει και σκαραβαιο μου φενετε τα εχετε δει?
-
-
Pony είναι το προτελευταίο?? Ή άλλο FAF?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Pony είναι το προτελευταίο?? Ή άλλο FAF?pony με γερμανικες πινακιδες το μοναδικο που ηταν εκει
-
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
Pony είναι το προτελευταίο?? Ή άλλο FAF?
pony με γερμανικες πινακιδες το μοναδικο που ηταν εκει
η ποιο συγκεκριμενα γερμανος το ειχε ελβετικες η πινακιδες
-
-
Ωωωπ! Πού είναι αυτό?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ωωωπ! Πού είναι αυτό?βριλισια στο μεσα δρομο απο λεωφ πεντελις σε λειτουργια καθημερινα
-
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
Ωωωπ! Πού είναι αυτό?
βριλισια στο μεσα δρομο απο λεωφ πεντελις σε λειτουργια καθημερινα
-
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Το Mehari που σας έλεγα:Το εχω πετυχει κι εγω βριλησσια και εχω και φωτο αλλα το το xs.to μου κανει κολπακια ,με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω χαιρομαι ιδιαιτερα που το κυκλοφορει κανονικα και του αξιζει μια καλη ανακατασκευη geoky ακους...
-
Τον αυγουστο eurocitro 2009 οτι καλυτερο πληροφοριες συμετοχες εδω....
Και ενα παλιοτερο βιντεακι να παρετε μια γευση....
κοιταχτε στο τελος κοντρα sm με zx dakar............
Classic Citroen Forum