-
-
Αν η μαυρη ds ειναι αυτη εδω http://img217.imageshack.us/my.php?image=img2177ai8.jpg τοτε ειναι πολυ καλη και εχει πεσει και χρημα..
Οι ds23 αν δεν κανω λαθος στην πισω πορτα εχουν ενα ταμπελακι ας το πουμε που γραφει 'ds23 injection electronique' Ας ριξουν τα φωτα τους και οι πιο ψαγμενοι του forum ...citrovag where are you??
-
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
- Η μαύρη DS έχει κάτι το περίεργο και δεν μου αρέσει ενώ οι DS μου αρέσουν πάρα πολύ;
α. Λευκό ράφι ταμπλώ, β. δεν έχει καθαριστήρες και γ. που είναι τα 'πηρούνια';
-
πάρτε άλλη μία από το Παγκράτι....

-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν η μαυρη ds ειναι αυτη εδω http://img217.imageshack.us/my.php?image=img2177ai8.jpg τοτε ειναι πολυ καλη και εχει πεσει και χρημα..Οι ds23 αν δεν κανω λαθος στην πισω πορτα εχουν ενα ταμπελακι ας το πουμε που γραφει 'ds23 injection electronique' Ας ριξουν τα φωτα τους και οι πιο ψαγμενοι του forum ...citrovag where are you??
Οι ds23 εβγαιναν και καρμπυρατερ και injection συνηθως ηταν pallas οποτε υπηρχαν διαφορες απο μια ds21 απλη γιατi υπαρχει και ds21 pallas η οποια δεν εχει μεγαλες διαφορες μονο το μοτερ το οποιο ειναι μεγαλυτερο......
Φιλοι citroenakides παρτε ματι τωρα.........
-
!!!! Πού είναι αυτό;
-
Κουκλί το Κοκεράκι.....
Που τα βρήκες όλα αυτά βρε αθεόφοβε????
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αν η μαυρη ds ειναι αυτη εδω http://img217.imageshack.us/my.php?image=img2177ai8.jpg τοτε ειναι πολυ καλη και εχει πεσει και χρημα..
Οι ds23 αν δεν κανω λαθος στην πισω πορτα εχουν ενα ταμπελακι ας το πουμε που γραφει 'ds23 injection electronique' Ας ριξουν τα φωτα τους και οι πιο ψαγμενοι του forum ...citrovag where are you??
Οι ds23 εβγαιναν και καρμπυρατερ και injection συνηθως ηταν pallas οποτε υπηρχαν διαφορες απο μια ds21 απλη γιατi υπαρχει και ds21 pallas η οποια δεν εχει μεγαλες διαφορες μονο το μοτερ το οποιο ειναι μεγαλυτερο......
Από την DS που είχαμε θυμάμαι ότι υπήρχαν κινητήρες DX και DY (νομίζω). Αυτή που είχαμε με κινητήρα DY22 ήταν πιο αργή από του θείου μου με DX21 (μπορεί να μη θυμάμαι καλά τους κωδικούς των κινητήρων). Δεν νομίζω να είχαν οπτική διαφορά οι κινητήρες.
Και τα δύο αμάξια στην άδεια κυκλοφορίας έγραφαν 2 λίτρα αλλά πιστεύω ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι.
-
Που ειναι αυτα???????????????????????????????/
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
:yikes:
Που ειναι αυτα???????????????????????????????/Δυστυχώς τα απέσυραν στην πρώτη απόσυρση.
Τα αμάξια ήτα ακόμη καλά, δεν ήταν πολύ παλιά (72 και 73 αντίστοιχα).Το κάλυμμα μπροστά στο ψυγείο έπρεπε να είναι σε καλή κατάσταση και με το φερμουάρ κλειστό, αλλιώς το αμάξι ζεσταινόταν το καλοκαίρι - όχι υπερθέρμανση αλλά ο χώρος του κινητήρα ήταν πολύ ζεστός (δεν είχαν δείκτη θερμοκρασίας). Μια φορά είχα βγάλει την πινακίδα και δοκίμασα την μανιβέλα αλλά φοβόμουνα να βάλω μπρος για να μη με χτυπήσει η μανιβέλα.
-
Πού είσαι μεγάλε Sirgus με την μανιβέλα σου να κάνεις μία επίδειξη!!!!!!!!!
-
citrovag πες κατι γιατι ο gez κοντευει να παθει νευρικο κλονισμο...ιδιως το visa το gti ειναι και πολυ σπανιο..
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
:yikes:
Που ειναι αυτα???????????????????????????????/Κουκλί το Κοκεράκι.....
Που τα βρήκες όλα αυτά βρε αθεόφοβε????
:yikes: !!!! Πού είναι αυτό;
citrovag πες κατι γιατι ο gez κοντευει να παθει νευρικο κλονισμο...ιδιως το visa το gti ειναι και πολυ σπανιο..
Αυτα βρισκονται θεσσαλονικη ο τυπος ειχε αλλα 94 κομματια διαφορα 2cv,cx,ds και τα πεταξε γιατι του πιαναν χωρο εχει συνεργειο citroen φερνει σασι 2cv καινουργια απο εξωτερικο για ανακατασκευες οταν ειχα παει χθες συγκεκριμενα εφτιαχνε ενα....
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
φερνει σασι 2cv καινουργια απο εξωτερικο για ανακατασκευες οταν ειχα παει χθες συγκεκριμενα εφτιαχνε ενα....Αυτό ενδιαφέρει, για πες περισσότερα..
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
φερνει σασι 2cv καινουργια απο εξωτερικο για ανακατασκευες οταν ειχα παει χθες συγκεκριμενα εφτιαχνε ενα....
Αυτό ενδιαφέρει, για πες περισσότερα..
Αυτο που ειχε στο μαγαζι ηταν καπως ετσι ........
-
ξέρεις τιμές;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ξέρεις τιμές;Mπορω να μαθω αυριο...
-
οκ, ευχαριστώ
-
Οπα απο οτι μου ειχε πει τα εφερνε απο γερμανια οποτε για δες αυτο....
http://www.franzose.de/de/Citroen-2CV/2 ... 2/#galerie
Classic Citroen Forum