-
-
Όταν βάζω σε λειτουργία τον κινητήρα βγαίνει ένα σύννεφο καπνού. Μετά από λίγο τα πράγματα ηρεμούν. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πρόβλημα. Σημειώνω ότι το μοτέρ ελέγχθηκε από τον Καρυάδη και βρέθηκε σε καλή κατάσταση πριν από λίγους μήνες. Ποιο είναι το όριο λαδιών που επιτρέπεται να καίει το συγκεκριμένο μοτέρ? Ο τύπος λιπαντικού επηρεάζει την ποσότητα αυτή?
Ευχαριστώ
Σταύρος GSA 1.1L ‘84 -
Μπραβο Βαγγελη, θα το δουμε
Οσο για τον καπνο αν ηταν για καιρο σε ακινησια λογικο να το κανει. Και παιζει ρολο και η διασταση του λιπαντικου, ποσο παχυρρευστο ειναι, SAE κτλ .
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μιας και άκουσα για visa έχω ένα καινούργιο καρμπυρατέρ για visa...
αν ενδιαφέρεται κανείς...για να είμαι πιο σαφής πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο Solex 26/35 για Visa. (κάνει και για LN ίσως?)
κάθεται στο κουτί και περιμένει....Για τα πρωτα πρωτα LN που ειχαν τη μηχανη του 2CV δεν κανει. Για τα επομενα LN και LNA ναι
-
ωραία...ποιος το θέλει τώρα?
-
Κυριε, κυριε εγω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Κυριε, κυριε εγωΠώς φάινονται οι επιρροές του επαγγέλματος!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κυριε, κυριε εγω
Πώς φάινονται οι επιρροές του επαγγέλματος!!!!
Τώρα θα δείς ότι ο SirGus θα του βάλει πρόβλημα για τον υπολογισμό τών σωστών ζικλέρ για 1η και 2η πεταλούδα για να του το δώσει...
-
οκ, θα κάνω καλή τιμή πάντως...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κυριε, κυριε εγω
Τι ειναι,δασκαλος??
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Κυριε, κυριε εγω
Τώρα θα δείς ότι ο SirGus θα του βάλει πρόβλημα για τον υπολογισμό τών σωστών ζικλέρ για 1η και 2η πεταλούδα για να του το δώσει...
124 abarth stradale
-
άκουσα για ζιγκλέρ οπότε ανεβάζω ένα (λογικά σπάνιο) manual της Solex για την ρύθμιση των καρμπυρατέρ
http://rapidshare.com/files/196700724/Solex.pdf.html
(Your file has been saved and can now be downloaded 10 times) τρέξτε!!!
-
Ενδιαφερει κανέναν ένα μπεζ Pony;;; Το έχω βρει με πωλητήριο κοντά στο σπίτι μου. Αν σας ενδιαφέρει πειτε μου να το δω από κοντά και να σας πω τηλεφωνο Είναι κρίμα να χαθει...
-
GEOKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
-
Ρε συ ΚGK που μενεις στον ασπροπυργο στις μαντρες διπλα?
Εχεις γεμισει με post ολα τα θεματα στην γειτονια μου αυτο στην γειτονια μου εκεινο ωραια γειτονια εχειςΟτι citroen εχεις βρει πες μου με ενδιαφερει ds,sm,cx,id κυριως
-
Καμιά σχέση με Ασπρόπυργο...... και ευχαριστώ για τα ''κοπλιμέντα'' σου
Οσο για τα Citroen υπάρχουν πολλά αλλά δεν πωλούνται..... Dyane, GS που μόλις εφυγε για κακό σκοπό όπως και ένα 15cv TA, έχει Mehari, Pony, 2cv...... κλπ. -
Για ψηστους μηπως και πουλησουν κατι....
-
Mehari? Για δώσε παραπάνω πληροφορίες...Βριλήσσια είπες?
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
:lol: Καμιά σχέση με Ασπρόπυργο...... και ευχαριστώ για τα ''κοπλιμέντα'' σου
Οσο για τα Citroen υπάρχουν πολλά αλλά δεν πωλούνται..... Dyane, GS που μόλις εφυγε για κακό σκοπό όπως και ένα 15cv TA, έχει Mehari, Pony, 2cv...... κλπ.Τ Α 15 και ΡΟΝΥ ;; Που ειναι ;;;;
Mehari? Για δώσε παραπάνω πληροφορίες...Βριλήσσια είπες?
Ναι, ναι, πες μου, ψαχνω επειγοντως Mehari. Αγγελε, το θες ; Χρειαζομαι ενα
Ηχος απο κινητηρα Traction Avant 15
(6κυλινδρος) .. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/180227
ο gez ακουει??
Λιγο πιο φτηνο να ηταν και σωστο καθρεφτη.. -
απο τα τελευταια του 85 με αντισκουριακη προστασια. Αψογο!!!!!!
Classic Citroen Forum