-
Κι αλλο θελουμε
-
edit
-
Έχεις καθόλου εμπειρία απο 123? Γνώμες απο forum του εξωτερικού διχάζονται, πολλοί μιλάνε για τρυπημένα πιστόνια σε μοτέρ με συμπίεση 9:1 λόγω προανάφλεξης. Άλλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
Αυτόν τον καιρό φτιάχνω ένα 2CV με χαρτογραφημένη ανάφλεξη (προορισμένη αρχικά για μοτοσυκλέτες), ήταν να του έβαζα 123 αλλά τρόμαξα λίγο απο τα σχόλια, συν ότι ήταν ακριβότερη, συν ότι δεν επιδέχεται προγραμματισμό... -
οι δικές μου σκέψεις :
- το ακριβό μοντέλο δέχεται προγραμματισμό.
- Είναι πολύ ακριβό κατά την γνώμη μου.
- Αν σου χαλάσει στο δρόμο τι θα κάνεις? ενώ με τις πλατίνες τις αλλάζεις και είσαι οκ!
- όντως άλλοι ειναι ευχαριστημένοι ενώ πολλοί μίλησαν για μειωμένη απόδοση και τελική.
- Εγώ πλέον κάνω ελάχιστα χιλιόμετρα οπότε θα αλλάζω πλατίνες κάθε χρόοοονια...
ήμουν και εγώ έτοιμος να το πάρω αλλά το ξανασκέφτηκα.
-
Αν μείνεις έχεις το πλατινοκούτι και τα αντίβαρα στο πορτ μπαγκάζ και τα βάζεις πάνω!
Αυτός είναι και ο λόγος που δε σκέφτομαι να βάλω ηλεκτρονική ανάφλεξη στα 4L (αν και κάνουν αρκετά χιλιόμετρα). Ο άλλος λόγος είναι ότι το υπάρχον σύστημα δουλεύει άψογα.
Το ακριβό μοντέλο έχει επιλογή μεταξύ κάποιων καμπυλών αβανς αν θυμάμαι καλά? Δε μπορείς να επέμβεις στο χάρτη.
Επίσης με φοβίζει το γεγονός ότι όλο το ηλεκτρονικό κύκλωμα είναι μέσα στην ανάφλεξη, δηλαδή υπόκειται στις αυξομειώσεις θερμοκρασίας του μοτέρ, κραδασμούς, νερά που ίσως περάσουν... -
Δηλαδη να μην τους βαλω ηλεκτρονικες ;
-
Για ποιά ηλεκτρονική σκεφτόσουν?
-
**
DS 21 Cabriolet Usine 1969** -
-
123 η οποια υπαρχει
-
Εχω διλημμα για τα πισω φαναρια
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Εχω διλημμα για τα πισω φαναρια?Δηλαδή?
-
-
Σtην πρώτη φωτο φοράει τα goodyear decathlon polyglass!!!!
-
Να βαλω πισω τα ενιαια τετραγωνα σαν του Ακαντιαν η τα στρογγυλα τεσσερα σαν του Μεχαρι ;
-
Φλασιά: Πως αφαιρούνται οι πινακίδες (και οι δύο...) σε μια παράνομα παρκαρισμένη SM
-
Τρελή φλασιά.
Δεν τις αφαιρούνε , βάφουνε με μαυρο σπρέυ το τζάμι να μην φαίνονται... -
-
-
Το αμαξι που δε θα σου βγαλουν ποτε πινακιδες . Ολοι απο ενα
Classic Citroen Forum