-
- Λοιπόν, αυτό στον Αγ. Αντώνιο είναι αυτό πίσω από το Plymouth:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3359221/
Στη γειτονιά που είχα ρωτήσει κάποτε μου χαν πει ότι τα είχε ο ίδιος, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αν πάντως τα έχει ο ίδιος ξέχνα το. Εδώ για ένα τετράπορτο sixties Plymouth ζητάει κάτι λιγότερο από 15000€.
-
Πριν καμιά 5ετία στο Χαλάνδρι θυμάμαι ένα μπλε σκούρο, σε άθλια κατάσταση, κοντά στο γνωστό συνεργείο Citroen που έχω αναφέρει πολλές φορές. ΄
-
Είναι αυτό των Γλυκών Νερών, που όμως είναι τρεις φορές χειρότερο. Αν θυμάμαι καλά ο Αργύρης είχε πει ότι ήταν για μεταφορά ψαριών.
Άσχετο, αλλά η μοτοσυκλέτα έχει μερικούς μήνες που έχει εξαφανιστεί. Λέτε να την έδωσε, να την πήγε για φτιάξιμο ή να την έκλεψαν?
-
Έχει ένα στο Μαρούσι, κοντά στα στούντιο, αλλά και με αυτό άντε να βγάλεις άκρη. Είναι επίσης χρέπι.
-
Πριν καμιά 10ετία ήταν ένα σε καλή κατάσταση στη Ν. Ερυθραία, αλλά δεν έχω ξαναπεράσει από εκεί από τότε, οπότε το πιθανότερο να μην είναι εκεί πλέον.
Τώρα δε μου έρχεται κάποιο άλλο στο μυαλό, και τα ΗΥ δεν τα έχω αρχειοθετήσει ακόμα.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
- Λοιπόν, αυτό στον Αγ. Αντώνιο είναι αυτό πίσω από το Plymouth:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3359221/
Στη γειτονιά που είχα ρωτήσει κάποτε μου χαν πει ότι τα είχε ο ίδιος, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αν πάντως τα έχει ο ίδιος ξέχνα το. Εδώ για ένα τετράπορτο sixties Plymouth ζητάει κάτι λιγότερο από 15000€.
'Μοναδική ιστορική αντίκα καθώς το αυτοκίνητο ανήκε στον δημάρχο Αθηναίων Γεώργιο Πλυτά'
Μα γιατί ρε Πρόδρομε, δεν είναι αυτός λόγος να ζητήσεις 14.900€ ;
-
Eυχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, αυτό στα Γλυκά νερά το έχω δεί, είναι πράγματι πολύ χάλια, αλλά υπάρχουν σημεία ζωής σ'αυτό το σπίτι? Έχει μία εικόνα πλήρους εγκατάλειψης..
Θα πάω να αφήσω χαρτάκι... -
Όσο και να σου φαίνεται περίερο κατά καιρούς έχουν υπάρξει αλλαγές στην αυλή του σπιτιού. Δύο ή τρία αυτοκίνητα για παράδειγμα (μια BX, ένα Nissan 15ετίας κτλ) κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν. Δεν χάνεις κάτι να αφήσεις χαρτάκι, αλλά δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο το αξίζει το συγκεκριμένο.
-
Ο χρήστης PEGAN έγραψε:
Eυχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, αυτό στα Γλυκά νερά το έχω δεί, είναι πράγματι πολύ χάλια, αλλά υπάρχουν σημεία ζωής σ'αυτό το σπίτι? Έχει μία εικόνα πλήρους εγκατάλειψης..
Θα πάω να αφήσω χαρτάκι...Ειναι ελαχιστα τα αυτοκινητα στην Ελλαδα και σε κακη κατασταση.
Πιστευω οτι συμφερει η εισαγωγη ενος αριστου απο το εξωτερικο με κανενα 10αρικο.
-
Σωστό, αλλά για πινακίδες μετά( περα απο φιλπα ελπα κλπ που δέν θέλω) φαντάζομαι θα χρειάζεται κάποιο παράλογα αστρονομικό ποσο?
-
- Είναι αυτό των Γλυκών Νερών, που όμως είναι τρεις φορές χειρότερο. Αν θυμάμαι καλά ο Αργύρης είχε πει ότι ήταν για μεταφορά ψαριών.
Αυτό που μπορώ να κάνω, αν ενδιαφέρεται κάποιος είναι να του δώσω πληροφορίες πως θα βρει τον αρχικό ιδιοκτήτη απο τότε που κυκλοφόρησε, μέχρι το 1990? που το αντικατέστησε με ένα Nissan Cabstar. Στο μόνο που θα βοηθήσει αυτό, είναι να έχει ένα 'ιστορικό' συντήρησης μέχρι τότε...
Αν είναι αυτό που λέω εγώ, είναι (ήταν) μπεζ και είχε στην μια μεριά (αριστερά) κατασκευή σαν βιτρίνα και καταψύκτες...στον ουρανό δε, είχε το ψυκτικό μηχάνημα... -

Από τα εγκαταλελειμένα στο f/b. Πάνε όμως σχεδόν δυο χρόνια από την δημοσίευση..
-
Ο χρήστης PEGAN έγραψε:
Σωστό, αλλά για πινακίδες μετά( περα απο φιλπα ελπα κλπ που δέν θέλω) φαντάζομαι θα χρειάζεται κάποιο παράλογα αστρονομικό ποσο?Σαν πινακιδατο Ι.Χ. πρεπει να ειναι αδυνατο να το βρεις στην Ελλαδα. Μονο επαγγελματικο, σε ονομα εταιριας κτλπ.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Σωστό, αλλά για πινακίδες μετά( περα απο φιλπα ελπα κλπ που δέν θέλω) φαντάζομαι θα χρειάζεται κάποιο παράλογα αστρονομικό ποσο?
Σαν πινακιδατο Ι.Χ. πρεπει να ειναι αδυνατο να το βρεις στην Ελλαδα. Μονο επαγγελματικο, σε ονομα εταιριας κτλπ.
Ακριβώς... που επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Αν το θέλεις πολύ, η μόνη σου επιλογή είναι δυστυχώς η εισαγωγή ως ιστορικό, οπότε πρέπει να αποφασίσεις ότι θα εισπράττεις την κοινωνική κατακραυγή και το δημόσιο εξευτελισμό κάθε φορά που θα το βγάζεις από το γκαράζ του.
Πάρ'το, εκτελώνισέ το όπως λέμε, κλείστο σε μια μάντρα για 5-10 χρόνια και μετά, αν είμαστε όλοι τυχεροί μπορεί να έχει περάσει η πολλή μπόρα και να είναι και πάλι ευχάριστη η εικόνα ενός ιστορικού στο δρόμο... -
Πάντως αυτό του Περιστερίου είναι προς πώληση τελικά (και είναι αυτουνού που έχει το Plymouth). Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις, αν και πιθανότατα θα ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του.
Αν θες μπορώ να σου πω ακριβώς που βρίσκεται να πας να το δεις, αλλά φυσικά μπορείς να κανονίσεις και κάποιο ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του.http://www.xe.gr/automoto/used-cars-CIT ... 34279.html
6978341201 -
Πάντως αυτό του Περιστερίου είναι προς πώληση τελικά (και είναι αυτουνού που έχει το Plymouth). Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις, αν και πιθανότατα θα ζητάει τη μάνα του και τον πατέρα του.
Αν θες μπορώ να σου πω ακριβώς που βρίσκεται να πας να το δεις, αλλά φυσικά μπορείς να κανονίσεις και κάποιο ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του.http://www.xe.gr/automoto/used-cars-CIT ... 34279.html
6978341201Ευχαριστώ για την πληροφορία, μόλις επικοινώνησα, το δίνει 10.000ε απο 25.000 που το είχε λέει πρίν λίγο καιρό.
Λέει πως είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, η τιμή δέν είναι και ευκαιρία να πώ την αλήθεια, χωρίς να είναι και το τρελό των 25.00 που αρχικα μου είπε. Μου έδωσε κι'αυτός διεύθυνση να περάσω απ'έξω να το δώ.. -
Από όσο θυμάμαι το βάψιμο δεν το γλιτώνεις. Αν δεν χρειάζεται κάτι άλλο όμως ίσως τελικά δεν είναι κακή τιμή. Ε, και για το γαμώτο με παζάρι και μετρητά ίσως να πέσει και άλλο.
Το θέμα είναι το τελικό αποτέλεσμα (δηλαδή αγορά, βάψιμο και ότι άλλο χρειαστεί) να σου βγαίνει φθηνότερα από το βρεις ένα έτοιμο έξω και να το φέρεις Ελλάδα. Αν έχει χαρτιά λοιπόν και δεν κρύβει σκελετούς τότε πιστεύω ότι οριακά πρέπει να σε συμφέρει.
-
-
Citroen σαν αυτά είχε το 1965 ολόκληρο στόλο η Tide με τα απορρυπαντικά, τα φτιάχναμε όταν δούλευα στου Γρηγορόπουλου το συνεργείο στην Πάντειο, επίσης είχε στόλο από Ford Cortina station, τα φτιάχναμε και αυτά εκεί.
-
Και ο Παυλιδης ειχε αν δεν κανω λαθος..
-
Απειρες ευχαριστίες στον Αχιλλέα, για ακόμη μια φορά. Ζηλέψτε τώρα

-
-
μερακλής αν μη τι άλλο ο Αχιλλέας
Και ο χώρος αλλά και τα αυτοκίνητα του, το όνειρο του κάθε Citroena.. -
Classic Citroen Forum