-
Απίθανο!
-
Καλορίζικο το εργαλείο!
-
Γέμισες τον χώρο, άντε καλοτάξιδο εν καιρό το καμάρι σου.
-
Φανταστικό! Για τις 11 πόρτες τι να πω?
-
Σε βλέπω να κρεμάς πόρτες από το ταβάνι μαζί με τις βέσπες......
-
Μεγεια κι απο μενα, καλοριζικο
-
Ε , τόσο χώρο είχε πίσω το αμάξι , να γύριζε άδειος στο σπίτι δε συμφερε.......
-
-
-
έχετε κυλίσει και οι δυο άσχημα,που να μπλέξετε και με Α110.
-
περιμενω σαν τρελος να το οδηγησω, οταν ερθει η ωρα
-
Και εγω περιμενω να το οδηγησω!
-
-
οχι αυτο δεν το θυμαμαι καθολου. θυμαμαι ενα τετοιο ομως σ ενα συνεργειο στην λαγουμιτζη μετα την παλια ιμπορτεξ, το οποιο μεχρι να κλεισει για συνταξιοδοτηση(πολυ προσφατα, προ 10ετιας περιπου) ειχε ενα saab διχρονο κοκκινο με νουμερα απο ακροπολις του 1960κατι και τρακτερια εποχης (που ανηκε στον κυρ-αντωνη, μου το ειχε πει ο ιδιος σε κουβεντες μας) και το στεισον-βατραχι διπλα-διπλα παρκαρισμενα
το παρακατω ελεγχεται βεβαια, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειχε τα πισω τζαμια βαμμενα μισα λευκα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
περιμενω σαν τρελος να το οδηγησω, οταν ερθει η ωρα...εγώ πάντως και βόλτα αν θελήσετε να με πάτε θα είμαι ευτυχής !!!!
-
Ds safary ασφενοφορο εχω δει σε φωτογραφιες φιλου προ ενος ετους σε γνωστοτατο συνεργειο στη Χαλκηδωνα..Εφερε ιταλικες πινακιδες αν θυμαμαι καλα.
-
kαλοριζικο θε..(Α)σπεσιο
Σου ευχομαι να εχεις την υπομονη και την επιμονη να το φερεις εκει που πρεπει και θελεις!
αυτο που μου ερχεται στο μυαλο αυτη την στιγμη στο γραφω 'Μην βιαστεις να το τελειωσεις θελει υπομονη και αρκετο ψαξιμο¨'
Υποκλιση στο απεραντο γαλαζιο
Υ.Γ
για αρχη μια μικρη βοηθεια στο αρχειο σου
http://www.citroen-andre.com/ειναι αρκετα καλη
kαι εχε τα ματια σου ανοιχτα προς ολλανδια και δανια μερια για spares ειναι μανουλες.(θα προσπαθησω να σου ανεβασω η να σου δωσω(νομιζω πως εχουμε βρεθει σε εκδηλωσεις )καταλογους με ανταλακτικα που εχω απο διαφορους εξω.
Oπως και το πρωτο ΣΚ καθε μαιου γινεται στην ολλανδια η citromobille που εκει βρισκεις και συναντας τα παντα και τους παντες για τα classic ctroen
Kαλοριζικο και παλι -
Ο χρήστης dliakopoulos έγραψε:
..................ζηλευω το αβαταρ σου
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
..................
ζηλευω το αβαταρ σου
Να εισαι καλα
Νομιζω πως πρεπει να κανουμε ονειρα και να προσπαθουμε να τα κανουμε πραγματικοτητα γιατι πραγματικα το χομπυ μας ειναι για να μας ταξιδευει απο την καθημερινοτητα (οταν παυει αυτο καλυτερα κλειδωσε τα..).
Παρακολουθω σχεδων απο την αρχη του forum αλλα εγινα μελος αργα και πραγματικα σημερα οταν ειδα τα post του ronie
για το αυτοκινητο του μου βγηκε αυθορμητα γιατι πραγματικα για μενα δεν ειναι τοσο το αυτοκινητο.. οσο η προσπαθεια που πρεπει να κανει για να το φερει εκει που πρεπει
(μην παρεξηγηθω γουσταρω γαλλια τρελλα και ιδιως μονο citroen)
Eυχαριστω -
Εχεις οντως visa chrono?
Classic Citroen Forum