-
-
Που την πετυχες βρε Καμπά?
-

E???? -
αυτό που με τρελαίνει είναι η μπίλια-φρένο.
-
ειναι καινουργια!!!! οχι σαν...
-
Την άσπρη σιτροέν πάντως την πέτυχε στην οδό Αμυνάνδρου στο Κουκάκι. Την έχει ο αρχικός ιδιοκτήτης. Δεν την κινεί συχνά, αλλά τη φροντίζει. Τυχαίνει να μένω κοντά και του έπιασα μια φορά την κουβέντα ένα πρωί. Του είπα 'ωραίο αυτοκίνητο', χαμογέλασε, και μου είπε, 'ά, ωραίο, ναι, πριν σαράντα χρόνια ήταν πολύ ωραίο'. Δεν φάνηκε να βιάζεται να την πουλήσει... (δυστυχώς!)
-
-
Ο χρήστης krok έγραψε:
Την άσπρη σιτροέν πάντως την πέτυχε στο Κουκάκι. Την έχει ο αρχικός ιδιοκτήτης. Δεν την κινεί συχνά, αλλά τη φροντίζει. Τυχαίνει να μένω κοντά και του έπιασα μια φορά την κουβέντα ένα πρωί. Του είπα 'ωραίο αυτοκίνητο', χαμογέλασε, και μου είπε, 'ά, ωραίο, ναι, πριν σαράντα χρόνια ήταν πολύ ωραίο'. Δεν φάνηκε να βιάζεται να την πουλήσει... (δυστυχώς!)Αψογος ο κυριος αν και καλυτερα νασβησεις την οδο για ευνοητους λογους..
-

-
Ωραιες εποχες.....
-
Παντως οσοι εχετε ds και βαζετε χερι στον κινητηρα , χιλια μπραβο.....εγω μολις τον βλεπω αγχωνομαι
-
Γιατι μωρε; Ολα τακτοποιημενα δεν ειναι;
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Παντως οσοι εχετε ds και βαζετε χερι στον κινητηρα , χιλια μπραβο.....εγω μολις τον βλεπω αγχωνομαιΤο καλο με τη cx ηταν οτι ακριβως τακτοποιησε το μηχανοστασιο του βατραχου διατηρωντας σχεδιαστικα εναν φοβερο χαρακτηρα..
-
Βεβαια, η κατανομη των μηχανικων μερων και η σχεδιαστικη νοοτροπια του σασι δεν εχει καμια σχεση με τον βατραχο.... Τα GS/GSA σαν σασι (οχι μονο εξωτερικα) μοιαζουν πιο πολυ με CX παρα με βατραχο.
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Βεβαια, η κατανομη των μηχανικων μερων και η σχεδιαστικη νοοτροπια του σασι δεν εχει καμια σχεση με τον βατραχο.... Τα GS/GSA σαν σασι (οχι μονο εξωτερικα) μοιαζουν πιο πολυ με CX παρα με βατραχο.Καλα προφανως ..Απλα η cx και οι gs-gsa ειναι πολυ πιο καλα οργανωμενες σα μηχανοστασιο..
-
Ναι αυτο ισχυει. Και ειδικα οι GS/GSA που δεν εχουν και τα μπιχλιμπιδια της CX και DS 3 καλωδια εχουν και μοτερ, μιζα και μια ρεζερβα.....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την άσπρη σιτροέν πάντως την πέτυχε στο Κουκάκι. Την έχει ο αρχικός ιδιοκτήτης. Δεν την κινεί συχνά, αλλά τη φροντίζει. Τυχαίνει να μένω κοντά και του έπιασα μια φορά την κουβέντα ένα πρωί. Του είπα 'ωραίο αυτοκίνητο', χαμογέλασε, και μου είπε, 'ά, ωραίο, ναι, πριν σαράντα χρόνια ήταν πολύ ωραίο'. Δεν φάνηκε να βιάζεται να την πουλήσει... (δυστυχώς!)
Αψογος ο κυριος αν και καλυτερα νασβησεις την οδο για ευνοητους λογους..
Συμφορουμίτες,
δημόσιος χώρος είναι η οδός. Μήπως γινόμαστε λίγο παρανοϊκοί όταν επικαλούμαστε 'ευνόητους λόγους'; Δεν αποτελεί κανενός είδους προσωπικό δεδομένο ή ευαίσθητη πληροφορία. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια να μην επηρεαζόμαστε από όλη αυτήν την τρομολαγνεία που είναι της μόδας... Αν οι διαχειριστές θεωρούν πως δεν πρέπει να αναγράφεται η οδός, ας πράξουν ότι κρίνουν. Εγώ δεν τη διαγράφω.
Μιχάλης
-
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά φαντάζομαι ότι ο φίλτατος νονός εννοεί ότι μπορεί να πάει κανείς να κλέψει/αρπάξει τίποτα από πάνω της. Οπότε για την προστασία της και μόνο. Αν και εφόσων είναι παρκαρισμένη στο δρόμο κινδυνεύει έτσι και αλλιώς.
Ρε παιδιά, η μαύρη DS στην προηγούμενη σελίδα μήπως είναι λίγο λάθος?
-
λογικα ειναι η ds23 με c-matic απο τις τελευταιες.
2400κ εκ injection 140 αλογαΑν δεις τα κουμπακια για τα αλαρμ στο ταμπλο ειναι διαφορετικα , ειναι η τελευταια σειρα που βγηκε αν δεν κανω λαθος
20 χρονια ηταν ανταγωνιστηκη και ηταν στην αγορα.... -
Classic Citroen Forum