-
λίγο ακόμα και θα κάνω τον ψυχαναλυτή για τα παιδικά σας τραύματα.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ηταν το πρωτο αμαξι που ειχε ο πατερας μου ,με ενα τετοιο με ειχε παει πρωτη φορα σε νοσοκομειο 5 χρονων οταν ειχα πεσει και ειχα χτυπησει δεν με χαλαει καθολου .......
Πάλι καλά που δεν σε πήγε με λεωφορείο, γιατί τώρα θα μάζευες IKARUS !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ηταν το πρωτο αμαξι που ειχε ο πατερας μου ,με ενα τετοιο με ειχε παει πρωτη φορα σε νοσοκομειο 5 χρονων οταν ειχα πεσει και ειχα χτυπησει δεν με χαλαει καθολου .......
Δεν με χαλαν τα ikarus
-
λυπάμαι την λούτσα, θα γεμίσει από ικαρους.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Κορυφαίος!!!!!
-
citrovag την προηγούμενη κυριακή οι xm στη Λούτσα έγιναν 2, αν δεν έχει κανένας άλλος πλην ημών . έχω εξοχικό εκεί αλλά πρώτη φορά πήγα με την xm
Πόσα χρόνια έχω να μπω σε Ίκαρο -
Ψαχνω χωρο τουλαχιστον 2 στρεμματα
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
citrovag την προηγούμενη κυριακή οι xm στη Λούτσα έγιναν 2, αν δεν έχει κανένας άλλος πλην ημών . έχω εξοχικό εκεί αλλά πρώτη φορά πήγα με την xmΠεριμενω
-
Ψαχνω χορο τουλαχιστον 2 στρεμματαcitrovag την προηγούμενη κυριακή οι xm στη Λούτσα έγιναν 2, αν δεν έχει κανένας άλλος πλην ημών . έχω εξοχικό εκεί αλλά πρώτη φορά πήγα με την xm
Περιμενω
Αν γκρεμίσω το σπίτι κάτι γίνεται αλλιώς 2 αμάξια χωράει η αυλή μας
-
Το σπιτι δεν χρειαζεται μπροστα στα ψιτροεν
-
Το σπιτι δεν χρειαζεται μπροστα στα ψιτροενΚαλά.. φοβάμαι ότι θα έρθουν να μας μαζέψουν αυτοί με τα άσπρα αν συνεχίσουμε έτσι
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
Καλά.. φοβάμαι ότι θα έρθουν να μαζέψουν αυτοί με τα άσπρα αν συνεχίσουμε έτσι
θα σας βοηθήσω εγώ, εχω κάτι καλά παιδιά
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Καλά.. φοβάμαι ότι θα έρθουν να μαζέψουν αυτοί με τα άσπρα αν συνεχίσουμε έτσι
θα σας βοηθήσω εγώ, εχω κάτι καλά παιδιά
Εχουμε συνηθησει
-
είστε για δέσιμο όλοι
Ο ψιτροβαγκ προβλέπω να βάλει καναν υπνόσακο στο αμάξι στο εγγύς μέλλονΜακράν απ τα καλύτερα τοπικά τα ψιτροενοτόπικ, σας αγαπαώ
-
Παρων...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είστε για δέσιμο όλοι
Ο ψιτροβαγκ προβλέπω να βάλει καναν υπνόσακο στο αμάξι στο εγγύς μέλλονΜακράν απ τα καλύτερα τοπικά τα ψιτροενοτόπικ, σας αγαπαώ
To εχω κανει ηδη. την περιοδο των σεισμων του 99 ενω η οικογενεια κοιμοταν στη ταρατσα εγω κοιμομουν... στο πορτμπαγκαζ της GSA με αναδιπλωμενα καθισματα. Ηταν αρκετα ανετα παντως...
-
λόγω εργασίας εχω κλείσει για κάθε ενδιαφερόμενο φίλο υπέροχη διαμονή σε δυο φανταστικά συγκροτήματα μέσα στο πράσινο δυτικά των Αθηνών.
η μεταφορά θα γίνει με μεγάλο άσπρο αυτοκίνητο(limo) των 5 κυλίνδρων και 2500cc
μόνο για τους ψιτροενακιδες η μεταφορά θα γίνει με jamper.υγ. εννοείτε ότι εντός των limo θα υπάρχει οδηγός και προσωπικό καμπίνας.
-
υπάρχει άραγε εκδοσή της SM με 4 πόρτες
-
Citroen sm chapron opera..δε γνωριζω παραγωγη ομως ιωσηφ..υπαρχει και μια και μοναδικη προεδρικη τετραπορτη cabrio ειδικη παραγγελια απο το chapron.
http://www.passionautomobile.com/retromobile/sm-presidentielle-1972-07/sm-presidentielle-1972-3-pr-75-citroen-2007.jpg
http://static.panoramio.com/photos/original/7711131.jpg -
πήρα σήμερα ένα περιοδικό και την έχει μέσα,και νόμιζα πως είναι καγκουρας
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Citroen sm chapron opera..δε γνωριζω παραγωγη ομως ιωσηφ..υπαρχει και μια και μοναδικη προεδρικη τετραπορτη cabrio ειδικη παραγγελια απο το chapron.http://www.passionautomobile.com/retromobile/sm-presidentielle-1972-07/sm-presidentielle-1972-3-pr-75-citroen-2007.jpg
http://static.panoramio.com/photos/original/7711131.jpgPas male, pas male, ο Henry γενικώς τα καταφέρνει σε κάτι τέτοια...
Classic Citroen Forum