-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
GeZ
σου κάνει κάτι από αυτά που βρήκαΑπολυτα!!!! τωρα πρεπει να δω το οικονομικο για να μην μεινω στα λογια!
το οικονομικό δεν το κουβέντιασα καθόλου, το άφησα για σένα.
σήμερα που το κολοβαραγα όλη την ημέρα η βροχή δεν με άφησε να συνέχιζα το σαφάρι στην φραντζη. -
Ήθελα να μάθω αν για τις ζάντες της GSA ταιριάζουν τάσια από GS, DS ή 2CV.
Επίσης υπάρχει σήμερα κάποια ελάχιστη τιμή πώλησης για DS μοντέλο 70-74 ανεξαρτήτου κατάστασης αλλά με πινακίδες κυκλοφορίας? Για παράδειγμα θεωρώ πως πριν γίνει αυτή η κόλαση, με την ιστορία απόσυρσης και των νέων τελών κυκλοφορίας, οι GSA ξεκίναγαν στα 500 ευρώ…ισχύει κάτι παρόμοιο και για τα βατραχάκια?
Ευχαριστώ
Σταύρος -
Ο χρήστης Goldentie έγραψε:
Επίσης υπάρχει σήμερα κάποια ελάχιστη τιμή πώλησης για DS μοντέλο 70-74 ανεξαρτήτου κατάστασης αλλά με πινακίδες κυκλοφορίας? Για παράδειγμα θεωρώ πως πριν γίνει αυτή η κόλαση, με την ιστορία απόσυρσης και των νέων τελών κυκλοφορίας, οι GSA ξεκίναγαν στα 500 ευρώ…ισχύει κάτι παρόμοιο και για τα βατραχάκια?
Ευχαριστώ
ΣταύροςΓνωριζω εναν γυρω στο χιλιαρικο ομως με πινακιδες αλλα θελει δουλεια
Αν ηταν πριν τις αποσυρσεις μπορει και να αξιζε για 500 .....παντως δυσκολα βρισκεις πλεον με τοσα λιγα και με πινακιδες -
Πηγα μια βολτα βολτα απο τα διαλυτηρια σημερα στη ΒΙ.ΠΕ πατρων το τι ειδα δε περιγραφεται πιαστηκε η καρδια μου.. Στο γυρισμο ομως στο παρακατω χωραφακι βρηκα τα παρακατω.. Σταματησαμε και citrovag η ασημι cx (οχι η turbo ή αλλη) ειναι ολοκληρη και αξιζει ολοκληρη.. μου φανηκε παρα πολυ καλη..Επισης ζαντουλες απο turbo υπαρχουν οπως βλεπεις..

-
Citrovag θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις πμ με τα στοιχεία για τον βάτραχο που αναφέρεις?
Γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι σχετικά με τα τάσια που αναφέρω πιο πάνω?
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά,
Σταύρος -
φίλε Σταύρο δεν χρειάζεται να ευχαριστείς συνέχεια, όποιος ξέρει θα σου απάντηση.
-
Ήθελα να μάθω αν για τις ζάντες της GSA ταιριάζουν τάσια από GS, DS ή 2CV.Το 2CV παιρνει αυτα της GS που πιανανε ολη τη ζαντα (Pallas), της DS νομιζω δεν ταιριαζουν γιατι δεν εχουν βιδα να πιανει στο κεντρο οπως αυτα της GS η 2CV αλλα στις ακρες. Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι Citrovag, GeZ
Ευχαριστώ
Σταύρος -
Citrovag θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις πμ με τα στοιχεία για τον βάτραχο που αναφέρεις?Γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι σχετικά με τα τάσια που αναφέρω πιο πάνω?
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά,
ΣταύροςΑπο βδομαδα θα περασω να παρω το τηλεφωνο του και θα στο στειλω με πμ να τον παρεις
-
Πριν λιγο ηρθε ενας που την δευτερα αποσυρει ενα visa 650 και στην συνεχεια ενα gs
-
Αν θες και μπορεις βγαλε τα σηματακια απ τις μασκες, χρειαζομαι τετοια και δεν μπορω να βρω
-
να σου πω ρε ψιτροβαγ, έτσι τα αλλάζεις τα λάδια στο sm
Youtube Videoπότε προγραμματίζεις την επόμενη αλλαγή?
-
Αυτό δεν είναι άλλαγμα λαδιών στο αυτοκίνητο, είναι άλλαγή βαλβολινών στον ιδιοκτήτη
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σκεφτομαι να τις προσλαβω
-
Θέλω κι εγώ αλλαγή λαδιών αλλά δεν έχω Citroen, είναι όμως 4 Γαλλικά, λες να μην ξέρουνε που είναι η τάπα ? Μόλις γίνει η πρόσληψη στείλε pm μη πλακώσουνε όλοι από εδώ και γίνει της πόπης.
Πάντως καλή ιδέα είναι, ανοίγεις μια τρύπα για αλλαγή λαδιών, βάζεις 4 Ρωσίδες ντυμένες καμπριολέ και θα ξεπουλήσεις αμέσως, κάθε 500 χλμ θα έρχονται για αλλαγή λαδιών.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Θέλω κι εγώ αλλαγή λαδιών αλλά δεν έχω Citroen, είναι όμως 4 Γαλλικά, λες να μην ξέρουνε που είναι η τάπα ? Μόλις γίνει η πρόσληψη στείλε pm μη πλακώσουνε όλοι από εδώ και γίνει της πόπης.Πάντως καλή ιδέα είναι, ανοίγεις μια τρύπα για αλλαγή λαδιών, βάζεις 4 Ρωσίδες ντυμένες καμπριολέ και θα ξεπουλήσεις αμέσως, κάθε 500 χλμ θα έρχονται για αλλαγή λαδιών.
καλη ιδεα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Πριν λιγο ηρθε ενας που την δευτερα αποσυρει ενα visa 650 και στην συνεχεια ενα gsνα σου πω ρε ψιτροβαγ, έτσι τα αλλάζεις τα λάδια στο sm
ωραία επιλογή η sm και οι καμαριέρες, γέλασα πολύ
πρέπει να αλλάξω συνεργείο μου φαίνεται -
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
Πριν λιγο ηρθε ενας που την δευτερα αποσυρει ενα visa 650 και στην συνεχεια ενα gs
ωραία επιλογή η sm και οι καμαριέρες, γέλασα πολύ
πρέπει να αλλάξω συνεργείο μου φαίνεταιτα λάδια που στάζουν άστα να τα γλείψω εγώ.
-
ερώτηση προς citrovag και όποιον άλλον έχει άποψη:
η xm II έχει εμφανώς πιο άνετη ανάρτηση από εκείνη της σειράς I? δεν αναφέρομαι σε κρατήματα κλπ. αλλά στο πώς απορροφά τους διάφορους κραδασμούς ή μου λένε πα@αριές τα μαστόρια, που μου λένε ότι η σειρα Ι είναι σκληρή σε σχέση με τη ΙΙ? Γιατί αισθάνομαι ότι το αμάξι μου είναι πιο μαλακό πίσω απ'οτι εμπρός (με σφαίρες καινούργιες) -
Είσαι βέβαιος ότι έβαλες τις σωστές σφαίρες πίσω? Παίζουν πολλοί τύποι, με διαφορετικές πιέσεις αερίου, και πρόσεξε, χαμηλότερη πίεση σκληραίνει την ανάρτηση
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Είσαι βέβαιος ότι έβαλες τις σωστές σφαίρες πίσω? Παίζουν πολλοί τύποι, με διαφορετικές πιέσεις αερίου, και πρόσεξε, χαμηλότερη πίεση σκληραίνει την ανάρτησητι να σου πω, υποτίθεται ότι μου έβαλαν τις σωστές στο χανιαδάκη τις έβαλα
Classic Citroen Forum