-
Τέλεια φωτογραφία!
Είναι τυχαίο που δεν φοράει παπούτσια ο μικρός ;;;
-
Σιγα μην τον αφηνα με τα παπουτσια
-
Αυτα ειναι
-
Citrovag ζηλεύω! Και το αυτοκίνητο και τον γιο!
-
υπέροχο-υπέροχος.
-
Να τον χαιρεσαι το γιο σου, μεχρι κι εγω ζηλεψα
Και τις κουκλες σου
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τέλεια φωτογραφία!Είναι τυχαίο που δεν φοράει παπούτσια ο μικρός ;;;
Citrovag ζηλεύω! Και το αυτοκίνητο και τον γιο!
υπέροχο-υπέροχος.
Να τον χαιρεσαι το γιο σου, μεχρι κι εγω ζηλεψα
Και τις κουκλες σου
thanks
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σημερα στην χρυση ευκαιρια ειχε μια φωτογραφια απο μια εταιρεια αποσυρσης και ειχε 2 gs ετοιμα για πρεσαΠαλια εβλεπες κανα ax bx με 400 -500 ευρω τωρα ολα πανω απο χιλιαρικο
χαθήκαν οι gs,bx,ax όλα στην πρέσα. Ανάθεμα τους
έχουν κάνει τον κόσμο να πουλάει και το βρακί του για 1000ευρώ.
Για μένα δεν υπήρχε ωραιότερος ήχος μηχανής από εκείνον της gs, τώρα μόνο στο youtube θα μπορείς να τον ακούς
Ελπίζω ο μικρός να έχει πάρει το ψιτροενογονίδιο -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Citrovag ζηλεύω! Και το αυτοκίνητο και τον γιο!Ρε μπαγασάκο, ζαχαρώνεις και τέταρτο παιδί μέσα στην κρίση ???
-
Ο μπαγασας του βαγγελη ειναι απιθανος και που να τον δειτε και απο κοντα δε σταματαει να χαμογελαει.. Καλα για την sm δεν υπαρχουν λογια..
Παρτε κι ενα καρναβαλι για να δειτε οτι τα gs-gsa δε πεθαινουν... (η πικρη αληθεια ειναι οτι δε θα μεινει τιποτα πια.. )
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/400429/ -
Γεια σε ολους σας,εγω τελικα επεισα τον πατερα μου και επισκευασαμε το GSA μας το οποιο εδω και τρια χρονια ηταν σε ακινησια και πλεον κυκλοφορει κανονικα,το προβλημα ειναι οτι το αυτοκινητο εχει διαρροες
-
κυκλοφορεί κανονικά με διαρροές...
δεν βλέπω κάτι το παράξενο ...
-
Ψωραίος ο ψιτροβάγ με τα τέκνα του
(ακόμα δεν καταλάβατε ότι τον μικρό τον ανέβασε πάνω για να του γυαλίσει το καπώ με τις κάλτσες )
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κυκλοφορεί κανονικά με διαρροές...δεν βλέπω κάτι το παράξενο ...
και να σταζει λιγο LHM δε πειραζει
-
Απο Σερρες βλεπω η 'GSA'..
Ωρα για ελεγχο
-
Ο χρήστης gsakias έγραψε:
κυκλοφορεί κανονικά με διαρροές...
δεν βλέπω κάτι το παράξενο ...
και να σταζει λιγο LHM δε πειραζει :
Εννοείται δεν πειράζει Να την προσέχετε, για μένα είναι συλλεκτική πλέον η gs
Ο μπαγασας του βαγγελη ειναι απιθανος και που να τον δειτε και απο κοντα δε σταματαει να χαμογελαει.. Καλα για την sm δεν υπαρχουν λογια..
Παρτε κι ενα καρναβαλι για να δειτε οτι τα gs-gsa δε πεθαινουν... (η πικρη αληθεια ειναι οτι δε θα μεινει τιποτα πια.. )
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/400429/όντως καρναβάλι εσωτερικά
ειδικά ο λεβιές πολύ αστείος, γενικά είμαι εναντίον των αλλαγών και ειδικά των κακόγουστων -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
**Σημερα στην χρυση ευκαιρια ειχε μια φωτογραφια απο μια εταιρεια αποσυρσης και ειχε 2 gs ετοιμα για πρεσα
**
Παλια εβλεπες κανα ax bx με 400 -500 ευρω τωρα ολα πανω απο χιλιαρικοΓια να μη στεναχωριομαστε η φωτο αυτη μου μοιαζει πολυ παλια ενω ακομα και στα αλλα αμαξια γυρω γυρω δεν υπαρχει καποιο μετα το '94..Μαλλον ειναι απο αλλη εποχη η φωτο..ετσι για να μη στεναχωριομαστε..
-
-
-
Classic Citroen Forum