-
Aμα ειναι ετσι
-
Σε αυτο το βιντεο κλιπ κανει την εμφανιση της μια 2002 ανοιχτη.
Δεν ξερω αν ειναι μια απο τις 1682 επισημες ανοιχτες που φτιχτηκαν ή καποια κομμενη, αλλα ειναι σιγουρα ομορφη.
Γιαν να μην ταλαιπορειτε τα αυτακια σας κοιταξτε στο 1.00 , 1.15, 1.25.
-
μάλλον κομμένη μου φαίνεται
-
Εμένα μου δείχνει αυθεντική . Πάντως είναι πολύ ωραία και δεν ήξερα ότι είχαν βγεί cabrio απο το εργοστάσιο!!!
-
Δεν ξέρω αν έχει βγεί cabrio us-spec.
-
Nέος χρόνος μπήκε, κρίση μας βρήκε...ε καιρός για μια ανανέωση του στόλου για να μην μας πάρει από κάτω...
αρχικά λοιπόν προστέθηκε στον στόλο, βυσσινι 2002 γνήσιο με εργοστασιακό a/c σε πραγματικά άψογη κατάσταση, με σχεδόν όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό πάνω του και...άβαφο
μετά ήρθε το κιτρινόμαυρο , πρώην κίτρινο φίλου, νορμάλ 1602 , με 130χιλ χλμ
Τώρα έχει έρθει η σειρά του ασημί, να ξαναγίνει αυτοκίνητο...to be continued
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Nέος χρόνος μπήκε, κρίση μας βρήκε...ε καιρός για μια ανανέωση του στόλου για να μην μας πάρει από κάτω...αρχικά λοιπόν προστέθηκε στον στόλο, βυσσινι 2002 γνήσιο με εργοστασιακό a/c σε πραγματικά άψογη κατάσταση, με σχεδόν όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό πάνω του και...άβαφο
μετά ήρθε το κιτρινόμαυρο , πρώην κίτρινο φίλου, νορμάλ 1602 , με 130χιλ χλμ
Τώρα έχει έρθει η σειρά του ασημί, να ξαναγίνει αυτοκίνητο...to be continued
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!
-
Eυχαριστώ φίλε Δημήτρη!!! να είσαι καλά!!!!
-
Χρονια πολλα! Και καλοταξιδα!!
-
Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1175997/
Για πείτε ρε πενβέδες, είχε τέτοιους καθρέπτες το 323ι;
(πολλά λεφτά ρε γαμώτο... αμαξάρα όμως... αυτό έχει getrag με dogleg την πρώτη, Γιάννη; ) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(πολλά λεφτά ρε γαμώτο... αμαξάρα όμως... αυτό έχει getrag με dogleg την πρώτη, Γιάννη; )και ομως ειναι δικη του οι καθρεπτες....και το αμαξι αυτο ειναι ex-kp61
-
Μήπως τα χαλάμε στο 1976; Τώρα κατάλαβα ποιο είναι...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
(πολλά λεφτά ρε γαμώτο... αμαξάρα όμως... αυτό έχει getrag με dogleg την πρώτη, Γιάννη; )και ομως ειναι δικη του οι καθρεπτες....και το αμαξι αυτο ειναι ex-kp61
Δεν σας ξεφεύγει τίποτα... Πράγματι τπ αμάξι είναι ex-kp61, το είχα πάρει το 2004. Από τότε έχω κάνει περίπου 4κ χλμ.
Έχω ήδη στείλει pm στον ΚΠ όπως του είχα υποσχεθεί...
Σε ερώτηση προηγούμενου φίλου να απαντήσω ότι το κιβώτιο δεν είναι dogleg, έχι κανονικά την 1η πάνω. Μαζί με το αυτοκίνητο δίνεται ένα σετ άσπρα φώτα για μπροστά καθώς και μια τετράδα ζαντολάστιχα αλουμινίου (όπως τα είχα πάρει από τον KP)
Όσων αφορά την τιμή, μην ξεχνάτε ότι από το Σάββατο ξεκινούν οι εκπτώσεις.
Θα στεναχωρηθώ αν το δώσω, είναι ευχάριστο και τίμιο αυτοκίνητο, αλλά όποιος δει το γκαράζ θα καταλάβει ότι αν ήταν να φύγει κάποιο, αυτό θα έπρεπε να είναι το BMW...
Καλή χρονιά σε όλους.
-
πολυ καλο link για τους σχεδιαστες της BMW
-
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους αρνούνται να δώσουν τις κούκλες τους...
...αν και τώρα που το σκέφτομαι ο τυπάς έδωσε τη δικιά του!
από εδώ: http://www.bmwblog.com/2011/04/01/video ... w-classic/
-
Ξέρει κανείς πως κάνουμε reset το OIL SERVICE INSPECTION στο καντράν για να πάει στα πράσινα;
-
Σε τί αυτοκίνητο?
-
1981, E23, 735i
-
Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους ενδιαφερόμενους:
Τελικά για να μηδενιστει το OIL SERVICE και το INSPECTION, στην E23, το μόνο 'ειδικό εργαλείο' που χρειάζεται είναι ένα καλωδιάκι!!
Στον χώρο του κινητήρα βρίσκεται ο κονέκτορας σύνδεσης του εγκέφαλου του αυτοκινήτου με το διαγνωστικό.
Σε αυτόν τον κονέκτορα κάνουμε το εξής.
Πρώτα βάζουμε τον διακόπτη της μίζας στην θέση 2.
(Με όλα τα λαμπάκια του καντράν αναμένα δηλαδή αλλά ο κινητήρας να μην λειτουργεί)
Μετά βραχυκυκλώνουμε τις επαφές 1 και 7 στον κονέκτορα:- Για 3 δευτερόλεπτα αν θέλουμε να μηδενήσουμε το OIL SERVICE ή
- Για 12 δευτερόλεπτα αν θέλουμε να μηδενήσουμε το OIL SERVICE και το INSPECTION
Το έκανα και πέτυχε!
CLASSIC BMW FORUM