-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εγινε πιο competition,(οπως το μοτερ του! ) θα εβγαζα τους λασπωτηρες.έγινε ακόμη πιό όμορφο Δημήτρη!!!και εγω θα έβγαζα τους λασπωτήρες
-
Μ' αρέσει! Αν και ίσως υποννοεί πράγματα που δεν υπάρχουν από κάτω, αλλά και πάλι δείχνει όμορφο χωρίς να ενοχλεί.
Κράτησέ το έτσι! -
Αναποδα οι ζαντες παντα ταιριαζαν και εδιναν ωραιο λοοκ στο παλιο σκαραβαιο, χωρις κατα τη ταπεινη μου αποψη , να αλοιωνουν το χαρακτηρα και το σχεδιο του οχηματος .
-
Όμορφο φίλε.
Βγάλε,χτές,τους λασπωτήρες. -
Ξυπνησε για τα καλα σημερα ο σκαραβας μου, λιγο πριν τα παρατησω.(στην τελευταια προσπαθεια).
Ειχα πιασει λασπη το σωληνακι του ρεζερβουαρ, το καθαρισαμε εφερε βενζινη και ολα οκ.
Την δευτερα θα παρω ντιζα γκαζιου για να ειναι απολυτα λειτουργικος.
(υπαρχει καποιο tip που πρεπει να ξερω για την ντιζα?) -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ξυπνησε για τα καλα σημερα ο σκαραβας μου, λιγο πριν τα παρατησω.(στην τελευταια προσπαθεια).
Ειχα πιασει λασπη το σωληνακι του ρεζερβουαρ, το καθαρισαμε εφερε βενζινη και ολα οκ.
Την δευτερα θα παρω ντιζα γκαζιου για να ειναι απολυτα λειτουργικος.
(υπαρχει καποιο tip που πρεπει να ξερω για την ντιζα?)Εσύ βρε αγόρι μου δεν χρειαζεσαι ντίζα... Ένα διακοπτάκι βάλε, ON - OFF !
Καλές βόλτες, βάλε και καμμία φωτό...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ακούω γνώμες - σχολιάστε ελεύθερα!Όπως ήταν πριν.
-
Ακούω γνώμες - σχολιάστε ελεύθερα!Δυσκολη η επιλογη, Δημητρη. Τωρα φανταζει πιο κακο και ετοιμοπολεμο, αλλα το οτι οι ροδες ειναι σχεδον εξω απο τα φτερα με χαλαει ελαχιστα. Με δυο ποντους πιο εξω φτερο θα ελεγα σαφως καλυτερο τωρα, αλλα οπως ειναι τωρα πιστευω οτι στανταρ ειναι πιο κομψο. Για τους λασπωτηρες συμφωνω με ολους.
Το βασικο ερωτημα ομως ειναι, πως στριβει καλυτερα? Εχεις και καποιο ιματζ να προστατεψεις! -
-
Ακούω γνώμες - σχολιάστε ελεύθερα!δημητρη σορρυ, δεν μου αρεσει πριν ηταν πολυ κουκλος
-
πανεμορφος οπως παντα !!!
-
Προτιμώ το πριν. Αυτές τις ζάντες θα τις ήθελα σε ένα πιο custom.
-
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ίσως και η μόνη μόντα που θα μπορούσες να κάνεις χωρίς να χάσει το χαρακτήρα του. Χώρια που έχω μια τρέλα με τις 'βαθιές' ζάντες......
-
Αυτες δηλαδη ειναι οι ζαντες ππυ ειχες πριν φορεμενες αναποδα????και μπορουν να παρουν και το τασι ????
-
Στέλιο από όσο ξέρω αυτές οι ζάντες είναι μετατροπή. Ξεχωρίσανε το στεφάνι από το κέντρο, και τα ξανακολήσανε εκεί που τους έδινε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον έτσι είχα μάθει ότι γίνεται σωστά η συγκεκριμένη μετατροπή. Σε αμάξι φίλου, απλά είχαν κολήσει εξτρά στεφάνι από την από έξω πλευρά.
-
Από οτι έχω καταλαβει, πήρανε ένα στεφάνι απο άλλη 15αρα ζάντα και κόψανε τον δίσκο (αφαλό) της ζάντας και στην θέση του εβαλαν το δίσκο ζάντας σκαθαριού για να ταιριάζει το καρέ, το τάσι κλπ... Μάλιστα έχουν κολήσει τον δίσκο ανάποδα απο οτι στην αρχική ζάντα (το μέσα - έξω)!
Οι αρχικές του ζάντες υπάρχουν άθικτες και θα μπαίνουν εν' αλλάξ! -
ααα μαλιστα ,να μαθαινουμε και κατι ευχαριστω παιδια
-
Εχει και βιντεάκια με την μέθοδο αυτή , έχει πολύ ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ίσως και η μόνη μόντα που θα μπορούσες να κάνεις χωρίς να χάσει το χαρακτήρα του. Χώρια που έχω μια τρέλα με τις 'βαθιές' ζάντες......Συμφωνώ απολύτως!!!
-
Classic Volkswagen Forum