-
Δεν ειναι ακομα κλασσικο,αλλα τελος παντων..
Γνωστος εχει την παρακατω Mercedes kαι θελει να την 'διωξει' λογω υψηλων εξοδων διατηρησης(τελη κυκλοφοριας κλπ),οποτε με ρωτησε αν τη θελω εγω η αν ξερω καποιον που ενδιαφερεται.
Μου ειπε πως προτιθεται ακομα και να μου τη χαρισει,επειδη ειμαι γνωστος του..τωρα αν ενδιαφερεται καποιος αλλος δεν ξερω αν θα ισχυει το ιδιο,παντως σιγουρα η τιμη θα ειναι σε λογικα(εως πολυ λογικα)πλαισια.
Απ οτι μου ειπε ειναι μοντελο 1988 και ειναι 2300 κεκ 4κυλινδρο -
Σημερα, επειτα απο ακινησια 3 και πλεον χρονων-λογω φορολογιας-εβγαλα για σχετικα μακρινη βολτα ενα w114 coupe 2,5αλιτρο.
Εκτος απο λιγο συμπληρωμα υγρου στο υδραυλικο τιμονι και μερικες πατημασιες στα φρενα ωστε να φυγει η σκουρια,το αυτοκινητο ηταν αψογο,οπως τη μερα που ακινητοποιηθηκε...
Με δεδομενο οτι θα μεινει παλι σε ακινησια απο μεθαυριο,ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να αλλαξω τα λαδια για παραδειγμα
ή να προσεξω κατι αλλο,εχει κανεις καμμια ιδεα? -
Να αλλαξεις λαδια, αν ειναι να παραμεινει σε ακινησια ή φερτο Αγρινιο να το βολταρω εγω και να στο προσεχω
-
Οποτε τα αλλαζω,αφου θα ακινητοποιηθει και παλι...
Θα σ'εχω υπ'οψιν μου thomas.
-
Για οποιον ενδιαφερεται...
Στην αρχη της Λ.Μαρκοπουλου στο δεξι χερι αφου αφησουμε τη Λ. Λαυριου εχει μια μεγαλη μαντρα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων.. Εχει λοιπον απ εξω μια ολοκληρη μαυρη e190 2.3 μαλλον με την αεροτομη τη μεγαλη και τα σχετικα χωρις πινακιδες και σε πολυ καλη κατασταση απ οτι φαινεται.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για οποιον ενδιαφερεται...
Στην αρχη της Λ.Μαρκοπουλου στο δεξι χερι αφου αφησουμε τη Λ. Λαυριου εχει μια μεγαλη μαντρα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων.. Εχει λοιπον απ εξω μια ολοκληρη μαυρη e190 2.3 μαλλον με την αεροτομη τη μεγαλη και τα σχετικα χωρις πινακιδες και σε πολυ καλη κατασταση απ οτι φαινεται..Μετατροπη 2,3 (αν θυμαμαι καλα)τουλαχιστον 8 χρονια ειναι εκει και ειναι ελληνικη .Τοτε που ειχα ρωτησει την εδινε σαν ΙΧ .
Νονε ολο προς τα λυμερια μου τριγυρνας δεν πιστευω να σε εχει βαλει ο προδρομος να βρεις το οικοπεδο μου -
Δε θυμομουνα να την εχει απ εξω.. γι αυτο και τωρα την ειδα.. Μαλιστα πριν 1,5 χρονο ειχα σταμητησει ψαχνωντας για μια πορτα και δε την ειχα δει.
Εχετε παραλιαρες προς τα εκει,πανω κατω ειμαι..
-
Αυτό το έχω αναλάβει εγώ Στέλιο...
Νονέ όλο από εδώ είσαι, κανα τηλεφωνάκι δεν παίρνουμε.
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/i ... tou-kokota
-
Είναι πιο αργοί και από τον επιτάφιο...
-
Ο χρήστης michalis_cy έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/i-silektiki-300-sl-gullwing-tou-kokotaΟ Τριανταφυλοπουλος που βρηκε της φωτο της miura δεν ηταν πνευματικα δικαιωματα του ιδιοκτητη τησ superstrada
Προδρομε δεν πιστευω να εβαλες εσυ το χερι σου -
Δεν είναι του στυλ μου Στέλιο.
-
Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τις γνώσεις και τις γνώμες σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/312859/.
Το συγκεκριμένο θα έπρεπε να είχε το κοκκάλινο τιμόνι;
Και κατά πόσο είναι γνήσιο; Είναι W114 ή W115;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/312859/ -
Από όσο θυμάμαι οι πρώτες είχαν κοκάλινο τιμόνι , 71 - 72 -73 κληρονομιά από τους προκατόχους , είχαν και τα κλασικά τριγωνάκια στις μπροστινές πόρτες. Αυτή έχει μονοκόμματο τζάμι και τους χοντρούς καθρέπτες οπότε αν δεν είναι και αυτές αλλαγμένες μάλλον σωστά έχει μαυρο τιμόνι. Επίσης οι ταχύτητες ειναι στο πάτωμα και όχι στο τιμόνι αν και αυτό ήταν συνηθισμένη μόντα ( μαζί με τις πόρτες και το τιμόνι) .
-
Φιλε scorpio, μη μπερδευεσαι...
Οι w114 ειναι οι εξακυλινδρες και w115 οι τετρακυλινδρες και 5κυλινδρες ντιζελ..
Τωρα,η συγκεκριμενη που ποσταρες ειναι w115 η οποια ειναι μετα το φειςλιφτ του 74-αν θυμαμαι καλα- και αν κρινω απο το ταμπλο,το τιμονι,τους προφυλακτηρες ,τα μπροστινα παραθυρα,τους καθρεπτες και τα καλλυματα των πισω φωτων. -
Συνειδητοποιησα για ποιο λογο οταν ακουω το ονομα mercedes η πρωτη εικονα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μια W126.Ημουν 5-6 χρονων οταν εγιναν οι επιθεσεις της 17Ν σε Βαρδινογιαννη και Παλαιοκρασσα.Τα κοινα των 2 επιθεσεων?2 mercedes W126 με βαρια θωρακιση χτυπηθηκαν με ρουκετες.Και στις 2 περιπτωσεις προστατεψαν τους επιβατες τους.Πως λοιπον να μην εντυπωθουν σε ενα παιδικο μυαλο οι παρακατω εικονες?Φωτιες,κατεστραμενα αυτοκινητα και οι mercedes να στεκουν αλωβητες μεσα στο τοπιο της καταστροφης.
Ακομη και σημερα με πιανει δεος μπροστα σε μια W126...
-
Καλά Αλβανικές πινακίδες έχει η πρώτη μερσεντές του Βαρδινογιάννη;
-
Γερμανικές είναι
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλά Αλβανικές πινακίδες έχει η πρώτη μερσεντές του Βαρδινογιάννη;Γερμανικες Zoll (=τελωνειου για εξαγωγη).
RT=Reutlingen (εξω απο τη Στουττγαρδη)
Classic Mercedes-Benz Forum