-
@ ΚP61
Σε καλή μεριά...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
@ ΚP61Σε καλή μεριά...
ευχαριστω πολυ
σειρα εχει λευκη -
Για.... μολόγα τα...
-
πουληθηκε η μπλε μερκ συμπεθερε
και τωρα εχει σειρα η λευκη γιατι και οι δυο θα δωσουν την θεση τους σε μια απιστευτη κοκκινη...
δουλευω για τον υιο σου φιλε μου... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
και τωρα εχει σειρα η λευκη γιατι και οι δυο θα δωσουν την θεση τους σε μια απιστευτη κοκκινη...
δουλευω για τον υιο σου φιλε μου...15%
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
δουλευω για τον υιο σου φιλε μου...15%
ευχαριστω πολυ
-
-
Δεν ξέρω αν την έχετε δει και αν την έχετε ξαναβάλει...
Αυτή τώρα θεωρείται ιστορικό έτσι δεν είναι (βάσει 25ετίας) ?
Δείτε και τι έχει βάλει στο εσωτερικό για τα πόδια...
Κανονικό χαλί! Λέτε να είναι και χειροποίητο ανατολής?
-
-
Άραβας ή γύφτος ιδιοκτήτης!
-
Το τραβηξε λιγο
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πάει...http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-213334
Άτιμε Βαγγέλη!....
Το ρολόι είναι ΚΙΕΝΖLE?
Ωραίο το καθετόνι -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το ρολόι είναι ΚΙΕΝΖLE?
Ωραίο το καθετόνιΣε όλα τα μερσεντές της εποχής...
και δουλεύει, βέβαια!
Το καλύτερο, χωρίς υπερβολή, είναι και νομίζω ότι θα το χαρεί ο Ευάγγελος πιο πολύ από εμένα... Είναι και ένας λόγος για τον οποίο δε σκέφτομαι να ξαναπάρω κάτι παρόμοιο γιατί μοιραία θα το συγκρίνω με την κάθυ και δύσκολα θα είναι καλύτερο!!
Αν την έβαζα αγγελία θα ζητούσα αρκετά παραπάνω αλλά πρωτίστως ήθελα να το πάρει φίλος που θα το φροντίζει (και θα με καβατζώνει με καμιά βόλτα ), οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος τελικά, που έμεινε στην παρέα! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το ρολόι είναι ΚΙΕΝΖLE?
Ωραίο το καθετόνιΣε όλα τα μερσεντές της εποχής...
και δουλεύει, βέβαια!
Το καλύτερο, χωρίς υπερβολή, είναι και νομίζω ότι θα το χαρεί ο Ευάγγελος πιο πολύ από εμένα... Είναι και ένας λόγος για τον οποίο δε σκέφτομαι να ξαναπάρω κάτι παρόμοιο γιατί μοιραία θα το συγκρίνω με την κάθυ και δύσκολα θα είναι καλύτερο!!
Αν την έβαζα αγγελία θα ζητούσα αρκετά παραπάνω αλλά πρωτίστως ήθελα να το πάρει φίλος που θα το φροντίζει (και θα με καβατζώνει με καμιά βόλτα ), οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος τελικά, που έμεινε στην παρέα!Το θλιμμένο smilie είναι γιατί πολύ θα ήθελα να έχω ένα τόσο καλό καθετόνι. Αλλά δεν πληρώ τις προδιαγραφές. Ούτε 2 αυτοκίνητα μπορώ να έχω προς το παρόν (έλλειψη χώρου), ούτε θα μπορούσα να την κυκλοφορώ. Τη δική μου γριά με το ζόρι προλαβαίνω να την πάω βόλτα 1-2 φορές το μήνα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το θλιμμένο smilie είναι γιατί πολύ θα ήθελα να έχω ένα τόσο καλό καθετόνι. Αλλά δεν πληρώ τις προδιαγραφές. Ούτε 2 αυτοκίνητα μπορώ να έχω προς το παρόν (έλλειψη χώρου), ούτε θα μπορούσα να την κυκλοφορώ. Τη δική μου γριά με το ζόρι προλαβαίνω να την πάω βόλτα 1-2 φορές το μήναΈτσι είναι, Σπύρο... και εγώ το ίδιο, μη νομίζεις!
Τελικά, όμως, ακόμα και αν το ξέρω ότι θα μου βγάλει την ψυχή, θα πάρω κιάλο ιστορικό αντ'αυτής. Είναι εγκεφαλικό το ζήτημα, καταλαβαίνεις; -
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Καλησπέρα σας....
Βρήκα αυτή την ωραία συγκριτική φωτογραφία....Από τα μεγάλα κουπέ ψηφίζω σειρά 111 βέβαια
Τι λέτε;
(θέλει και 2ο κλικ για να βγει το σωστό μέγεθος)
Ponton και μετά 111!! Δε σου γεμίζει το μάτι στις φωτογραφίες αλλά αν τη δεις από κοντά είναι εντυπωσιακότατη!!
-
Όμορφες οι κουπέ και κάμπριο Ponton αλλά μου κάθεται κάπως σαν ... βαρύγδουπη δήλωση να κυκλοφορείς σήμερα με μία (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω απλά δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου μέσα σε κάτι τέτοιο!)........όχι ότι και μια 2πορτη 111 με τον τεράστιο πίσω πρόβολο περνά απαρατήρητη κάθε άλλο Μια καταπληκτική μπεζ (280 μάλλον) 111 ήταν παρκαρισμένη λίγο πριν την εκκίνηση του Ιστορικού Ακρόπολις τον Μάιο με ταμπελάκι 30000 ευρώ ...
-
Αυτή στο βάθος ποια είναι;;;
Classic Mercedes-Benz Forum