-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Tι χρονολογιας ειναι?O καλος συλλεκτης( ) δεν κολλαει σε χρονολογιες ......
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Θαυμαστε μοντελο..........και δεν αναφερομαι στη Παγοδα
Για να μην τσακωθούμε Κάρολε,σα μεγάλα παιδιά που είμαστε δεν κάνει,αγόρασέ τες εσύ πακέτο και μου χαρίζεις εμένα τη παγόδα μωρέ.Τρίτο ίδιο αυτοκίνητο δε λέει.
-
Σιγά τα αβγά τα μπαμπινιώτικα...
Συνειδητοποιείτε πόσο κοντοστούπα είναι; -
Τώρα που το σκέφτομαι, όλο φαμ-φατάλ με παγόδες βάζετε... χάθηκε καμμία λογίστρια με 123 στέισον, να ουμ και μας χαλάτε τη μόστρα;
-
Ε! πόσταρε μια,να δούμε κι εμείς τι ακριβώς επιθυμείς.
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σιγά τα αβγά τα μπαμπινιώτικα...
Συνειδητοποιείτε πόσο κοντοστούπα είναι;Είδες,στα λόγια μου έρχεσαι.Γι'' αυτό,κομμάτια να γίνει,ας πάρω τη παγόδα καλύτερα.
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
H λογίστρια του ΔιγέτιουΑν αυτή είναι λογίστρια συνονόματε,τότε εγώ είμαι αθλητής του μήκους.
-
κατι τετοιο ..??αλλα δεν ειναι κλασσικο κομματι..
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
H λογίστρια του Διγέτιου
Αν αυτή είναι λογίστρια συνονόματε,τότε εγώ είμαι αθλητής του μήκους.
Λογίστρια και μάλιστα μάνα με 3 παιδιά... Έτσι είναι στη Γερμανία οι λογίστριες, μονόφαρε! Μπράβο Βασιλάκη 012012012101, το έπιασες το νόημα!
Ο άλλος ο παντρεμένος είναι φάουλ και πάλι... είπαμε όχι άλλα μανεκέν με παγόδες, ήμαρτον!(αλλά έτσι για πλάκα κάντε σύγκριση για να καταλάβετε πόσο τάπα ήταν η προηγούμενη φαμ-φατάλ...)Βασιλάκη, τώρα θέλουμε και μια υπεύθυνη σουπερμάρκετ με 114 και μια καθηγήτρια γαλλικών με 110 (μεταχειρισμένη την πήρε).
-
Λογίστρια ή μοντέλο πιστεύω να πήρες το μάθημά σου Αλέξανδρε. Το θέμα θέλει ωραίο θέαμα για να ζωντανέψει, όχι συνταγές μαγειρικής από το μάπετ σόου την δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λογίστρια ή μοντέλο πιστεύω να πήρες το μάθημά σου Αλέξανδρε. Το θέμα θέλει ωραίο θέαμα για να ζωντανέψει, όχι συνταγές μαγειρικής από το μάπετ σόου την δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ!!!!
Και πάλι τις κοπελίτσες κοιτάνε, Νίκο μου, είτε 123 βάλω είτε καμμία μακαρονάδα δίπλα ένα και το αυτό... ή μάλλον καλύτερα τη μακαρονάδα, ε;...
ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ, ΑΚΟΥΣ; ΣΤΑ ΦΙΑΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ! -
Κακώς γκρινιάζεις! Η πρακτική χρησιμοποιήθηκε και από την ίδια την φίρμα, έστω κι αν αυτό έγινε σπάνια:
'Mercedes Benz advertisement of a fashionable young woman riding the latest in modern machinery posed in front of Le Corbusier's Wiessenhof estate building from 1927'
από το blog: http://djhuppatz.blogspot.com/2007/06/m ... -1939.html
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
[ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ, ΑΚΟΥΣ; ΣΤΑ ΦΙΑΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ!Kαι γιατι να μην τις βαλουν μαζι με τα αουντι , μηπως και γυρισει κανενας ανθρωπος και τα δει κι αυτα ?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Λογίστρια ή μοντέλο πιστεύω να πήρες το μάθημά σου Αλέξανδρε. Το θέμα θέλει ωραίο θέαμα για να ζωντανέψει, όχι συνταγές μαγειρικής από το μάπετ σόου την δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ!!!!
Και πάλι τις κοπελίτσες κοιτάνε, Νίκο μου, είτε 123 βάλω είτε καμμία μακαρονάδα δίπλα ένα και το αυτό... ή μάλλον καλύτερα τη μακαρονάδα, ε;...
Ναι τις κοπελίτσες κοιτάμε...και αναρωτιόμαστε: με τέτοιο αυτοκίνητο είναι τελικά Γερμανίδα ή Αλβανίδα?
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ, ΑΚΟΥΣ; ΣΤΑ ΦΙΑΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ!
Kαι γιατι να μην τις βαλουν μαζι με τα αουντι , μηπως και γυρισει κανενας ανθρωπος και τα δει κι αυτα ?
Κοίτα να δείς τι γίνεται, αγαπητέ μου apr, τόσο τα ΜΒ όσο και τα audi, απευθύνονται σε ανθρώπους που δε μπλέκουν δουλειά με διασκέδαση. Δε χρειάζονται συνεπώς κοπιλίτσες και καρδούλες...
Απο την άλλη, τα ιταλογαλλικά είναι τοοοοοοοόσο όμορφα που τελικά δεν ξέρεις αν θέλεις να τα οδηγήσεις ή να τα ******σεις (κάτι που, μεταφορικά τουλάχιστον, είναι μοιραίο να συμβεί κάποια στιγμή με δαύτα) , οπότε καλό είναι οι αξιότιμοι κύριοι διαφημιστές να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις!Βασιλάκη, αμέρικαν μπαρ μου το κάνατε εδώ....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
[**Απο την άλλη, τα ιταλογαλλικά είναι τοοοοοοοόσο όμορφα που τελικά δεν ξέρεις αν θέλεις να τα οδηγήσεις ή να τα ******σεις **(κάτι που, μεταφορικά τουλάχιστον, είναι μοιραίο να συμβεί κάποια στιγμή με δαύτα) , οπότε καλό είναι οι αξιότιμοι κύριοι διαφημιστές να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις!αυτο κι αν ειναι ποιηση ........ορθολογιστη ...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βασιλάκη, τώρα θέλουμε και μια υπεύθυνη σουπερμάρκετ με 114 και μια καθηγήτρια γαλλικών με 110 (μεταχειρισμένη την πήρε).
ΘΕΛΩ μια 40αρα, υπαλληλο καταστηματος φωτογραφιων, μελαχρινη, κορμαρα, που να μην μασαει τα λογια της, συνειδητοποιημενα ελευθερη με ελευθερο χρονο 2,30-5,00......σε οτι σαπουκα και ναναι....
με το πασσο σας....δεν βιαζομαι....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Βασιλάκη, τώρα θέλουμε και μια υπεύθυνη σουπερμάρκετ με 114 και μια καθηγήτρια γαλλικών με 110 (μεταχειρισμένη την πήρε).
ΘΕΛΩ μια 40αρα, υπαλληλο καταστηματος φωτογραφιων, μελαχρινη, κορμαρα, που να μην μασαει τα λογια της, συνειδητοποιημενα ελευθερη με ελευθερο χρονο 2,30-5,00......σε οτι σαπουκα και ναναι....
με το πασσο σας....δεν βιαζομαι....
Εχω μία που σε 20 χρόνια θα είναι 40αρα......
αν αντέχεις, περίμενε....το σκίσαμε το τόπικ..... πάμε στο καφενείο.
Classic Mercedes-Benz Forum