-
-
-
Εκτός των άλλων κάνει και για όργωμα!!!!!!
(θα έσκαγα αν δεν το έλεγα!) -
-
και ήταν και αυτόματο το τέρας...
-
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
και ήταν και αυτόματο το τέρας...και αυτόματο...3 ολόκληρες ταχύτητες!
-
-
εγω δεν ξερω τιποτα απο ανωνυμο e-mail ηρθε....
-
-
Η r107 που λέγαμε όπως είπα έχει να δουλέψει κανένα 2-3 χρόνια... Να δοκιμάσουμε να την βάλουμε μπρος ή να την φορτώσουμε και να την στείλουμε συνεργείο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η r107 που λέγαμε όπως είπα έχει να δουλέψει κανένα 2-3 χρόνια... Να δοκιμάσουμε να την βάλουμε μπρος ή να την φορτώσουμε και να την στείλουμε συνεργείο;ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!!!!!
Αν το κιβώτιό της είναι ταλαιπωρημένο, η άποψή μου είναι να μην προσπαθήσετε να το μετακινήσετε αλλά να έρθει γερανός να το σηκώσει. Κολλάνε τα δισκάκια που έχει και μπορεί να σας μείνει στο χέρι...
Αν ήταν σε καλή κατάσταση όταν αποθηκεύτηκε τότε κατά πάσα πιθανότητα, όχι μόνον θα πάρει αλλά θα σας πάει και βόλτα μάλιστα...
Ούτως ή άλλως, όμως πρέπει να αλλαχτούν τα νερά, τα λάδια της και το υγρό του σασμαν! Καλύτερα με έναν γερανό...Στο συνεργείο μην πάτε να αλλάξετε λάδια αμέσως... βάλτε την μπροστά και αφήστε τη να δουλέψει λίγο, αφήστε την να κρυώσει μετά και έπειτα μπορείτε να τα αλλάξετε...
-
Και εγώ αυτό πρότεινα στον φίλου μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα προβληματάκι. Το αμάξι είναι σε υπόγειο γκαράζ, το οποίο έχει πρόσβαση με αναβατόριο/ανελκυστήρα. Και θέλει αρκετές μανούβρες, μπρος/πίσω κτλ. Από τώρα με πονάει η μέση μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ αυτό πρότεινα στον φίλου μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα προβληματάκι. Το αμάξι είναι σε υπόγειο γκαράζ, το οποίο έχει πρόσβαση με αναβατόριο/ανελκυστήρα. Και θέλει αρκετές μανούβρες, μπρος/πίσω κτλ. Από τώρα με πονάει η μέση μου.Βάλτε εξαερισμούς, ανοίξτε πόρτες και αφήστε το να ζεσταθεί καλά, τότε προτού επιχειρήσετε να το βγάλετε...τουλάχιστον ένα δεκαλεπτο-τέταρτο!
Πρώτα όμως, βάλτε το (σβηστό) στη Ν, κάντε το λίγο πέρα δώθε και ακινητοποιήστε το με το ποδόφρενο (χειρόφρενο πως λέμε αλλά για πόδια! ) πρώτα και μετά βάλτε την P (ή και καθόλου, το ΜΒ παίρνει μπρος και με τη Ν). Αν είναι κατηφόρα και δεν το κρατάει το ποδόφρενο, μη βάζετε P (ούτε βέβαια να βγει το πόδι σας από το πατωμα με το ποδόφρενο) αλλά βάλτε έναν τακο καλύτερα.
Αν με τη Ν δεν τσουλάει πέρα δώθε τότε δεν τον γλιτώνετε το γερανό... -
Το έκανα αυτό τις προάλλες που πήγα να το δω, ώστε να το φέρω σε σημείο με φως. Εννοώ έβαλα προσεκτικά νεκρά, το μανούβραρα (ευτυχώς έχει μεγάλο τιμόνι ) και ποδόφρενο και P μετά. Δεν φάνηκε να έχει δυσκολία στην κύλιση, ίσα ίσα... Αυτό είναι καλό σημάδι δλδ, ε;
-
Κατα πάσα πιθανότητα θα του βάλετε καινούργια μπαταρία, θα το βάλετε μπρος και θα φύγετε...κατευθείαν στο συνεργείο όμως, εντάξει;
-
Να το πάμε οδηγώντας συνεργείο δεν παίζει, γιατί δεν έχει πινακίδες, ασφάλεια κτλ. Θα το βάλω μπρος, να το βγάλουμε από το γκαράζ και να το φορτώσουμε σε πλατφόρμα.
Τι αντιψυκτικό παίρνει;
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Να το αφιερωσουμε στον Kp 61,να θυμηθει τα νιατα του?
Υ.Γ.Ευαγγελε,ποτε δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα εμφανιστουν τα φαντασματα του παρελθοντοςΠαψε βασιλη γιατι εχουμε κοριτσια......
καποτε βεβαια χρειαζοταν προσπαθεια για καποια πραγματα που τωρα σου δινονται απλοχερα..... -
Ξέρετε μήπως πόσο και τι αντιψυκτικό παίρνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρετε μήπως πόσο και τι αντιψυκτικό παίρνει;γεμισε το ψυγειο, ασε το μοτερ να δουλεψει μεχρι να ανοιξει ο θερμοστατης και μετα ξαναγεμισε το
Classic Mercedes-Benz Forum