-
Να ξέρω πόσο να πάρω. 6 λίτρα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ξέρω πόσο να πάρω. 6 λίτρα;μισο να δω αν γραφει το μανιουαλ
-
ευχαριστώ πολύ...
-
10,7λιτρα
-
-
-
Μπορείς να ελέγξεις στάθμη από εδώ ή είναι μόνο για πλήρωση; Βέργα έχει;
-
απο αδειο βαζεις **3 **λιτρα υγρο περιμενεις στο P για μερικα λεπτα και μετα συμπληρωνεις περιπου **0,75 **ακομα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορείς να ελέγξεις στάθμη από εδώ ή είναι μόνο για πλήρωση; Βέργα έχει;θα δω το πρωι στο αυτοκινητο γιατι δεν το εχω εδω πανω
-
Λάδι μηχανής με τι να συμπληρώσω; Κανένα 15-50;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol:Λάδι μηχανής με τι να συμπληρώσω; Κανένα 15-50;
ναι αλλα δεν θα παρει....δεν καιει τιποτα
-
Από όσο είδα στην βέργα ήταν κάπου στην μέση μεταξύ min-max... Οπότε ένα συμπλήρωμα θα το θελήσει...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
απο αδειο βαζεις **3 **λιτρα υγρο περιμενεις στο P για μερικα λεπτα και μετα συμπληρωνεις περιπου **0,75 **ακομαΕγώ συνήθως μόλις συμπληρώσω, τη βάζω λίγο στο D να δουλέψει η αντλία για λίγα δευτερόλεπτα, μετα στο Ρ, περιμένω λιγάκι και μετά συμπληρώ το υπόλοιπο....Αν έχεις ένδειξη, έστω και κάτω κάτω στη βέργα δεν υπάρχει πρόβλημα (όχι όμως αν δεν έχεις καθόλου ένδειξη!!!!!!).
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ξέρετε μήπως πόσο και τι αντιψυκτικό παίρνει;
γεμισε το ψυγειο, ασε το μοτερ να δουλεψει μεχρι να ανοιξει ο θερμοστατης και μετα ξαναγεμισε το
Απεσταγμένο νεράκι βάλε για αρχή... αν το δεις αφού το βγάλεις και κρυώσει και είναι τελείως καφέ θα χρειαστεί ένα καλό καθάρισμα...
Ο μαέστρος μας προτεινει μετά για πλήρωση το παραφλού της ΜΒ το οποίο κάνει και θαύματα, λέει, και στα σιτροέν!
Θα την πάρεις τελικά, Κωνσταντίνε; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ξέρετε μήπως πόσο και τι αντιψυκτικό παίρνει;
γεμισε το ψυγειο, ασε το μοτερ να δουλεψει μεχρι να ανοιξει ο θερμοστατης και μετα ξαναγεμισε το
Απεσταγμένο νεράκι βάλε για αρχή... αν το δεις αφού το βγάλεις και κρυώσει και είναι τελείως καφέ θα χρειαστεί ένα καλό καθάρισμα...
Ο μαέστρος μας προτεινει μετά για πλήρωση το παραφλού της ΜΒ το οποίο κάνει και θαύματα, λέει, και στα σιτροέν!
Θα την πάρεις τελικά, Κωνσταντίνε;Το παραφλού της ΜΒ πράγματι κάνει θαύματα. Είναι πανάκριβο, αλλά υπάρχει λόγος.
ΠΑΡΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-
Μωρέ εγώ το ψήνω άγρια, αλλά ο φίλος μου δεν ψήνεται να την αποχωριστεί.
Αλλά δεν πειράζει, ακόμα και έτσι οι βόλτες θα γίνονται.
-
D-Jet τι ΜΒ εχεις τωρα?
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
D-Jet τι ΜΒ εχεις τωρα? -
Δεν έχω...
-
Classic Mercedes-Benz Forum