-
Γειά σας κύριοι. Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας. Έχει κανείς εμπειρία με Porsche 944 ? Εδώ και καιρό (από μικρό παιδί το φαντασιόνομαι) σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου και θα ήθελα πληροφορίες από πρώτο χέρι. Εννοείται πως έχω διαβάσει και έχω μάθει αρκετά πράγματα για το μοντέλο αυτό, όμως θα με ενδιέφερε να μάθω πώς είναι η συμβίωση μαζί του στην Ελληνική πραγματικότητα. Σκοπός μου είναι να το κρατήσω πολλά χρόνια και σαν ιστορικό όχημα όταν θα μπορεί να χαρακτηρηστεί έτσι. Έχω την δυνατότητα να 'ρίχνω' στο αυτοκίνητο γύρω στα 400 ευρώ το μήνα δηλαδή πάνω κάτω 5000 το χρόνο. Είναι αρκετά για να παραμένει σε άριστη κατάσταση ? Επίσης υπάρχουν συνεργεία πλην της αντιπροσωπίας που θα μπορώ να τους το εμπιστευτώ ? Μηλάμε για εργασίες που δεν μπορώ να κάνω μόνος μου (συμπλέκτης ή ίμάντες που είναι ευαίσθητοι στο συγκεκριμένο μοντέλο). Φαντάζομαι ότι με τα ανταλλακτικά δεν θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα (ας είναι καλά το Ιντερνέτ). Σας ευχαριστώ !
-
Χαιρετώ ολους τους φιλους!
Θελω να ζητησω την γνωμη και ισως την προσωπικη σας εμπειρια απο Porsche 911 SC 3.0 1980 μοντελο, οσον αφορα τα εξης:
οδηγικη συμπεριφορα,
ταχυτητα,
κοστος συντηρησης,
αξιοπιστια!Θα ηθελα και την γνωμη του D-Jet, που αποτι εχω δει ειναι ενας απο τους πιο εμπειρους του φορουμ!¨
Thanks!
-
Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει:
Υπάρχει περίπτωση τα νούμερα μιας 924 του 1987 να ξεκινούν από: 924---------? χωρίς γράμματα ή άλλα νούμερα πριν? -
-
-
Γνωρίζει κανείς,πού μπορώ να 'κατεβάσω'λίστα με τιμές ανταλλακτικών για Porsche 912?
-
πμ
παρόλο που μου θάβεις τα ΜΒ, εγώ σ'αγαπάω και σένα! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
πμ
παρόλο που μου θάβεις τα ΜΒ, εγώ σ'αγαπάω και σένα!Ευχαριστώ για το πμ.Είναι αμοιβαία τα αισθήματα.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Γνωρίζει κανείς,πού μπορώ να 'κατεβάσω'λίστα με τιμές ανταλλακτικών για Porsche 912?Μπα;Ετοιμάζεται για Porsche η αφεντιά σου; (πρόσεξε κακομοίρη μου θα σε πετάξουν μπελτέ οι πιτσιρικάδες που θα γίνει της κακομοίρας)
Τώρα εξηγείται γιατί ήθελες να μάθεις τί σημαίνει discrete condizioni. -
Δεν είναι για μένα κυρία μου.
-
Δεν είναι για σένα; μας δουλεύεις;
-
Οχι Νίκο αλήθεια.Εδώ δεν μπορώ καλά-καλά να ξεκινήσω το project που κάθεται στο γκαράζ,λές ν' αγοράσω κι άλλο?Ασε που είμαι και παντελώς άσχετος με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.
-
Καλάααα... Εγώ σε έχω μυριστεί τι έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν θα το πω δημόσια......
(ούτε μπροστα στη γυναίκα σου.....)
-
http://www.youtube.com/watch?v=ud2cctCb ... re=related
-
-
-
Τι λες D-JET για αυτο ? κατω απο 15 !
Αυτή είναι '75-'76 με τους χοντροκομμένους προφυλακτήρες... όμορφη κατά τα άλλα και υπέρχο χρώμα...
Τον καιρό που χρησιμοποιούσαμε ακόμα χρήματα έπιανε γύρω στα 12 max...τώρα δεν έχω ιδέα...
Η ηλεκτρική δεν είναι ούτε καινούργιο φρούτο ούτε κακή ιδέα... Εσείς που έχετε μαγαζιά να μια καλή ιδέα: Έχω βρει έναν αμερικάνο που δίνει πακετάκι για τα αερόψυκτα: μοτέρ με βάσεις κομπλέ, έλεγχο με inverter, διακόπτες, όργανα. αντάπτορα για σαζμάν και μπαταρίες (αν θέλεις). Τσιμπάτε ένα, τραβάτε μια ωραιότατη κόπια στο σύστημα με δικά σας υλικά και κονομάτε (έτσι που πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό). -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλάααα... Εγώ σε έχω μυριστεί τι έχεις στο μυαλό σου αλλά δεν θα το πω δημόσια......(ούτε μπροστα στη γυναίκα σου.....)
Βασικό!!!
-
-
Πως δεν τη θυμομαστε..εχουμε φαει κατι 24ωρα ψαξιματος απο τοτε..
Classic Porsche Forum