-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πατρα ειναι και μη το βλεπεις ετσι στη φωτογραφια.. κυκλοφορει κανονικα και ειναι καλουτσικο! δε νομιζω οτι το δινει.Μπορούμε να κάνουμε καμία ερώτηση ή να πάρουμε κάποιο τηλέφωνο;
-
Θα το εχω υποψιν αλλα μην περιμενεις πολλα γιατι στο σημειο που το παρκαρε εχω να το δω καιρο, ή εχει μετακομισει ή παρκαρει καπου κλειστα-αγνωστο που..
-
none κανεις λαθος..καθε μερα εκει ειναι!φαινεται αρκετα καλο οπως προειπες,αν κατεφερω να μαθω κατι ευχαριστως να σου δωσω πληροφοριες!
-
Διπλα στο φυτωριο κοντα στο αστυνομικο μεγαρο θυμαμαι να το βλεπω εγω.. τι να πω.. θα περασω κι εγω να δω καποια στιγμη.
-
εκει ειναι ακομα..;) στα αριστερα σου...
-
Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά για το ενδιαφέρον.
Θα περιμένω νέα σας. -
-
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ασχετο:κατα ποσον ειναι νομιμες αυτου του ειδους οι πινακιδες;Εχω δει σε ορισμενα παλια αυτοκινητα και παντα μου εκαναν εντυπωση..Γιατί να μην είναι; Απλώς όταν τελείωσαν προστέθηκε ένα τρίτο γράμμα
-
Eννοω οτι οι διψηφιες πινακιδες ειχαν αλλη μορφη(γραμματοσειρα, μεγεθος κλπ)..ηταν δηλαδη οπως αυτες του corona στην απο πανω φωτογραφια.Ενω οι συγκεκριμενες,αν και εχουν σφραγιδα υπουργειου κανονικα,εχουν τη μορφη που ειχαν οι μεταγενεστερες τριψηφιες.Και δειχνουν και πολυ πιο καινουριες απο το ιδιο το αυτοκινητο.Οποτε αναρωτιεμαι μηπως ηταν πχ καποια ανατυπωση των αρχικων πινακιδων λογω καταστροφης..
Λογικα υπαρχει και αναλογο τοπικ στο φορουμ για να κανω την ερωτηση,αλλα δεν το βρισκω.. -
Εφόσον έχουν σφραγίδα και αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ λογικά θα πρέπει να είναι ΟΚ, γιατί στο ΚΤΕΟ δεν σε περνάνε αν οι πινακίδες δεν είναι αυθεντικές του υπουργείου. Γνωρίζω περίπτωση που είχε αγοράσει ένα yaris μεταχειρισμένο και όταν το πήγε στο ΚΤΕΟ τον έκοψαν γιατί του είπαν ότι η πινακίδα δεν ήταν αυθεντική επειδή δεν είχε σφραγίδα. Πήγε στη διεύθυνση συγκοινωνιών και του έβγαλαν νέα νούμερα, δεν ανατυπώνουν κατεστραμμένες πινακίδες.
-
Υπήρξε μια πολύ μικρή περίοδος όπου σε περίπτωση φθοράς, καταστροφής κλπ. των παλιών διψήφιων πινακίδων τα υπουργεία δεν εξέδιδαν νέο αριθμό, αλλά τον παλιό σε πινακίδα της μορφής που φαίνεται στο 124 (επίσημη είναι, και η σφραγίδα γνησιότατη!). Το ίδιο και με τις τριψήφιες, όπου η μπροστινή είχε χτυπημένο 'Α' κάτω απο την παύλα. Αυτό πρέπει να γινόταν γύρω στο 2003 (?), αλλά για κάποιο λόγο καταργήθηκε γρήγορα.
-
Ειναι πολυ κριμα που δεν χτυπανε τα παλια νουμερα. Οσο να'ναι ειναι μερος της ιστοριας του αυτοκινητου.
Στην Αγγλια π.χ. η πινακιδα μπορει να ακολουθει το αυτοκινητο για πανω απο 100 χρονια χωρις προβλημα.
-
-
Πάτρα στο ίδιο γκαραζ
-
-
Βίκτωρα ,
-
Ο χρήστης tasos127 έγραψε:
Βίκτωρα ,
ΔΟΚ ?
-
Το μαζερατι μου κανει εντυπωση με τα ιστορικα νουμερα, περαν των καννιβαλισμων που εχει επανω του, τι ετους ειναι?? Κριμα παντως αν και ειναι λογικο μερικα να εχουν κακοποιηθει, εχω δει εργολαβο μπογιατζη να εχει ενα τετοιο...
-
Το Maserati είναι πρώτης γενιάς Biturbo -παραγωγή 1982 με 1985- καθώς δεν έχει ούτε γρίλλιες στο καπώ και τα αποτυπώματα από τα σήματα φαίνονται να γράφουν μόνο Maserati Biturbo χωρίς Si, δηλαδή είναι με καρμπυρατέρ.
Εντύπωση μου κάνει και μένα ο κομμένος προφυλακτήρας...Μήπως δεν κατέβαινε η ρεζέρβα και είναι πατέντα...
Πάντως αν η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι αντίστοιχη και από κάτω, μάλλον το αυτοκίνητο είναι donor car.
Eιχα και εγώ ένα αντίστοιχο για ανταλλακτικά για το 224v μου.Τρελλό γέλιο.Πήγα να βγάλω τα διακοσμητικά των μαρσπιέ και μαζί με την κόλλα έφυγε και όλο το μαρσπιέ....Σάπιο μέχρι το κόκκαλο...
Classic Safari