-
Ο χρήστης GTAKIAS έγραψε:
Εχω δεσμευτει στον ιδιοκτητη οτι θα το βουλωσω Αν μας διαβαζει ας πει δυο λογια..
Σε ευχαριστω Χρησταρα
Το Datsunaki (240z του 1973) ειναι δικο μου και δεν ειναι προς πωληση...εφτασε στα χερια μου πριν 2 μηνες...θελει λιγη δουλιτσα αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν, δεν βιαζομαι...
Πολύ όμορφο! Θα ήθελα να το δω απο κοντά (και να σου δειξω αν θες και ένα τέλειο - μαύρο αδελφάκι του!)
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Εχω δεσμευτει στον ιδιοκτητη οτι θα το βουλωσω Αν μας διαβαζει ας πει δυο λογια..
Σε ευχαριστω Χρησταρα
Το Datsunaki (240z του 1973) ειναι δικο μου και δεν ειναι προς πωληση...εφτασε στα χερια μου πριν 2 μηνες...θελει λιγη δουλιτσα αλλα σιγα σιγα ολα θα γινουν, δεν βιαζομαι...
Πολύ όμορφο! Θα ήθελα να το δω απο κοντά (και να σου δειξω αν θες και ένα τέλειο - μαύρο αδελφάκι του!)
Η αληθεια ειναι πως στην φωτογραφια φαινεται πιο καλο απο οτι ειναι...θελει δουλιτσα το αυτοκινητο, θα το δεις απο κοντα και φυσικα θα ηθελα να δω κ εγω το τελειο αδερφακι του... Περισσοτερα ομως απο pm μην χαλασουμε το θεμα
Ευχαριστω 993cc
-
-
Αυτό το Puma GT στην προηγούμενη σελίδα,είναι σπάνιο; Μάλλον είδα σήμερα ένα ίδιο,παρατημένο,εκτός και αν έμοιαζε και με ξεγέλασε
-
-
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Αυτό το Puma GT στην προηγούμενη σελίδα,είναι σπάνιο; Μάλλον είδα σήμερα ένα ίδιο,παρατημένο,εκτός και αν έμοιαζε και με ξεγέλασεΤελικά όντως είναι Puma GT,αλλά έχει ιδιοκτήτη...
-
-
Μια W110 και μια W115. Στον ίδιο χώρο έχει 1-2 W123 και κάποιες άλλες Mercedes από τις οποίες έχει απομείνει μόνο το σασί.
-
Ο χρήστης θανασης-βυτο έγραψε:
Μπορεις να μας πεις διευθυνση της μαντρας; Ευχαριστω
-
190 ..πλατεία Κλαυθμώνος
-
την χαζευα και εγω σημερα, μου κανει εντυπωση πως δεν την εχουν σηκωσει.
Ισως γιατι εχει πινακιδες?
Παντως αυτη ειναι μια απο τις ελαχιστες μερκ που μου αρεσουν -
-
που βρισκεται αυτο;;;;;
ειναι στην Ελλαδα;;;;;
αν εχεις στοιχεια στειλε μου ενα πμ..... -
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
που βρισκεται αυτο;;;;;
ειναι στην Ελλαδα;;;;;
αν εχεις στοιχεια στειλε μου ενα πμ.....http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5249810/
Αυτό είναι...
-
ευχαριστω πολυ....
-
Δεν ηξερα πως υπηρχε αγγελια. Το βλεπω πολλα χρονια στο ιδιο σημειο να ψηνεται στον ηλιο. Μακαρι να σωθει αν και πρεπει να θελει πολυ δουλεια και χρηματα. Αν θες πες να σου στειλω με πμ σε ποια περιοχη κ δρομο ειναι.
-
περιμενω πμ....
-
-
Ζάντε ...
-
Classic Safari