-
αν εβαζες και μια φωτο
-
Mακάρι να μπορούσα, αλλά δεν έχω ψηφιακή και του κινητού μου η κάμερα είναι ΓΤΠΚ. Επίσης εδώ στο πασαλιμάνι υπάρχει μόνιμα παρκαρισμένη BMW 1602 του 1974 και πριν από αρκετές μέρες είδα Lada του 1974 στον κολωνό. Το τελευταίο δεν νομίζω να έχει σημασία, απλά το αναφέρω σαν ΘΑΥΜΑ μια που δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να έχει ένα τέτοιο αμάξι τόσα χρόνια με τόσες ζημιές που βγάζουν. Απορώ και πως μετακινείται (έχει πινακίδες κανονικότατα). Υπ' όψιν δεν είναι Niva είναι επιβατηγό
-
Επίσης στον πόρο που είχα πάει είχα δει βανάκι του 1973 Volkswagen 1600
-
Δείτε εδώ τι δίνεται. Μακάρι να είχα μία τέτοια. Τι αμάξι. Αλλά και πόσο κάνει... http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/390234/
-
αυτή η ροζακί κορδέλα πως της πάει κούκλα την κάνει.
-
Σήμερα συνάδελφος μουσικός είχε daihatsu cuore του 1985 το οποίο μάλιστα διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση
-
-
-
-
-
Συγνώμη για την καθυστέρηση. Συνεχίζω.
Mazda
Wartburg station νεκροφορέ
Μοσκβιτς
Porsche
Volga νεκροφορέ
Moskvitch
Δύο ακόμα FSO Warsawa
Και δύο Wartburg.
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ (και ποδήλατα)
Και αυτό το Wartburg
-
Fiat 850 coupe ειναι, οχι Πορσε 911.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Fiat 850 coupe ειναι, οχι Πορσε 911.Εξ ου και τα σάπια!
-
Πράγματι είναι FIAT Coupe αποδεικνύεται και απο την κατάληξη των οπίσθιων παραθύρων , όμως ρε παιδιά το πίσω μέρος -προφυλακτήρας και ποδιά όπου ήταν τα φώτα και ο αριθμός κυκλοφορίας , στην κατάσταση της φωτογραφίας μοιάζει πολύ με 911 και καθόλου με Fiat ....Λέτε να είχε κάνει καμιά μετατροπή ο τύπος ?????
-
Και με προβλημάτησε το πίσω παραθυράκι. Αλλά μετά βλέπω το αυτοκόλητο στο πίσω τζάμι που λέει 911 και
-
Παιδια, μαλλον FIat 850 ειναι αλλα με πολυ λαμαρινοδουλεια-στοκο στο πισω μερος, γι' αυτο και σαπισε. Παντως το εμπρος μερος πως ειναι; Λετε παλι να μοιαζει με 911;
-
Δυστυχώς το μπροστινό μέρος δεν το΄εχω φωτογραφήσει γιατί δεν χωρούσα να περάσω μέσα από αυτοκίνητα, εξαρτήματα και χόρτα Ότι φαίνεται από τη φωτό με το πράσινο-άσπρο μόσκβιτς κάτω αριστερά.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
ΛάμπροοοοοοοοΜόλις γύρισα από διακοπές, και το είδα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ξέρω το αυτοκίνητο, νομίζω το έχει μια κυρία, θα κοιτάξω τα αρχεία μου. Επειδή πραγματικά με ενδιαφέρει, μπορώ να μάθω με πμ που είναι; Θένκσ.
νονος: Ευχαριστώ για το καφέ ΡΧ9, αλλά ήδη έχω ένα σε εξαιρετική κατάσταση (μάτσιν νάμπερσ, αυθεντικό χρώμα κλπ-και ένα ντόνορ), ψάχνω μόνο για το προηγούμενο (πριν το φέισ λιφτ).
Τρομερές οι φωτό από ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Το μάζντα (μάλλον 1200), είναι το σπάνιο 2 door sedan, το οποίο έχω δει στην Ελλάδα μόνο στα αυτοκίνητα που πήραν το κύπελλο 'κατασκευαστού' στο Ακρόπολις του 1969. Ήταν όμως σχετικά πολλά στην Γιουγκοσλαυία, όπου μαζί με το 1500 και το τετράπορτο 1200 πρέπει να ήταν τα μοναδικά γιαπωνέζικα που εισήχθησαν επισήμως τότε, πριν τη δεκαετία του 80. Άρα παίζει να είναι εισαγωγωγή από πΓΔΜ.
-
Υ.Γ. Δυστυχώς τα ευρήματα από τις φετινές διακοπές είναι μηδαμινά.
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Porsche
Karera 911
Classic Safari