-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Παιδιά πρόσεξε κανείς ότι το θέμα έχει φτάσει τις 400 σελίδες? Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να το γυρίσω όλο, για να βρω πληροφορίες για κάποια αμάξια που μου άρεσαν και ήθελα να τα βρω και να τα φωτογραφίσω, και είναι πολύ δύσκολο. Μήπως να ακολουθούσαμε την παλιά συνταγή και ανά 100-200 σελίδες να το αντικαθιστούσαμε?Αφήστε που οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν χαθεί στο χωροχρόνο...
+1
Καποιος mod να ανοιξει το vol.2.. -
Δεν συμφωνώ με τα vol 2, κλειδώματα κλπ για ένα απλό λόγο: δεν μπορείς μετά να επεξεργαστείς, επισυνάψεις ή να κάνεις τίποτα περισσότερο σε παλιότερες αναρτήσεις.
Πχ. τωρα ο Πρόδρομος μπορεί να παραθέσει μία παλιότερη ανάρτηση με μια φωτογραφία κάποιου άλλου και να ρωτήσει πού βρισκόταν αυτό το αυτοκίνητο. Αν το θέμα κλειδωθεί και ανοιχτεί Νο 2 πώς θα το κάνει αυτό;
Το γεγονός ότι παλιότερες φωτογραφίες δεν εμφανίζονται είναι επειδή κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν αυτά τα απαράδεκτα xs και imageshack.....
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Παιδιά πρόσεξε κανείς ότι το θέμα έχει φτάσει τις 400 σελίδες? Προσπαθώ εδώ και μερικές μέρες να το γυρίσω όλο, για να βρω πληροφορίες για κάποια αμάξια που μου άρεσαν και ήθελα να τα βρω και να τα φωτογραφίσω, και είναι πολύ δύσκολο. Μήπως να ακολουθούσαμε την παλιά συνταγή και ανά 100-200 σελίδες να το αντικαθιστούσαμε?Αφήστε που οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν χαθεί στο χωροχρόνο...
άλλη δουλειά να κάνεις δεν εχεις.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Δεν συμφωνώ με τα vol 2, κλειδώματα κλπ για ένα απλό λόγο: δεν μπορείς μετά να επεξεργαστείς, επισυνάψεις ή να κάνεις τίποτα περισσότερο σε παλιότερες αναρτήσεις.Πχ. τωρα ο Πρόδρομος μπορεί να παραθέσει μία παλιότερη ανάρτηση με μια φωτογραφία κάποιου άλλου και να ρωτήσει πού βρισκόταν αυτό το αυτοκίνητο. Αν το θέμα κλειδωθεί και ανοιχτεί Νο 2 πώς θα το κάνει αυτό;
Το γεγονός ότι παλιότερες φωτογραφίες δεν εμφανίζονται είναι επειδή κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν αυτά τα απαράδεκτα xs και imageshack.....
και εμένα έχουν χαθεί πολλές φώτο από δαύτα, τι προτείνεις.
-
Εγώ έχω κάνει λογαριασμό στο photobucket (δωρεάν είναι) και για όσο τον έχεις ενεργό, οι φωτογραφίες σου δε χάνονται. Αλλιώς στα γνωστά (xs, imageshack) μετά από κάνα χρόνο σβήνονται.
Ιωσήφ δουλειές έχω, όρεξη δεν έχω...
-
Το photobucket είναι εγγύηση. Τώρα χρησιμοποιώ και το postimage.org αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για την διάρκειά του.
-
-
-
το μπλέ mazda 818 75+
(το γράφω για να είναι εύκολα στην αναζήτηση) -
Παγκρατι
-
Peugeot 304
Volkswagen 1600. Κάτι δε μου κάθεται σωστά στο μάτι μ' αυτό
-
σου θυμιζει σκαραβαιο & πορσε
-
Xθες σε μια μαντρα στην Ε.Ο Θεσ/νικης-Εδεσσης Ford Edsel σαν κι αυτο
Εντυπωσιακα ασχημο!!!
-
Αμερικλανια.
-
Βάτραχοι:
Από το κακό στο χειρότερο
...
...
Ένα Anglia που έτσι είναι Unglia. Και πινακιδωμένο
Λεωφορείο:
2CV
-
Peugeot 204
Ford Capri. 'Ροζ'
403
Μερσέντα
Μπέμπα
Μερσέντα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Xθες σε μια μαντρα στην Ε.Ο Θεσ/νικης-Εδεσσης Ford Edsel σαν κι αυτοΕντυπωσιακα ασχημο!!!
Πρώτον, εμένα μου αρέσει... (Αντιλαμβάνομαι όμως ότι είναι άσχημο...)
Δεύτερον, τι χρώμα ήταν. Είναι σημαντικό, γιατί είναι αρκετά σπάνιο για αμερικάνικο. Στην Θεσσαλονική γνωρίζω για ένα δίπορτο hardtop, σε χρώμα λευκό με μωβ (ή κάτι τέτοιο), αλλά το οποίο βρίσκεται κρυμένο σε κλειστό γκαράζ. Δεν έχω ακούσει για άλλο.
Αντίθετα στην Αττική φίλος έχει τρία. Ένα 'ελληνικό' convertible Pacer, και δύο 2door hardtop, τα οποία ήρθαν με σκοπό το ένα να φτιαχτεί (και είναι άψογο πλέον ) και το άλλο να γίνει δότης.
Δεν έχω δει ή ακούσει ποτέ για άλλο Edsel στην Ελλάδα, οπότε αν μπορούσαμε να χουμε κάποια φωτογραφία για το παραπάνω, και ίσως κάποια επικοινωνία με την μάντρα, θα το εκτιμούσα.
-
KGK εισ ωραιος.. Καιρο ειχες να μας κανεις την τιμη..
Βαγγελη τους ειδες τους βατραχους.. ο πρωτος σωζεται.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαγγελη τους ειδες τους βατραχους.. ο πρωτος σωζεται..Εγω που τους ειδα στις φωτο (και πιο κατω τα 2CV, τις Merc, τα Peugeot κτλ κτλ) με πονεσε η ψυχη μου......
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Βαγγελη τους ειδες τους βατραχους.. ο πρωτος σωζεται..Εγω που τους ειδα στις φωτο (και πιο κατω τα 2CV) με πονεσε η ψυχη μου......
Θα συνηθισεις αγορι μου, θα συνηθισεις..Το καλο εδω μεσα ειναι οτι σωζουμε κιολας..
Classic Safari