-
Αύριο που θα περάσω για να πάω τη μικρή στο κολυμβητήριο, θα βγάλω και photo για να το δεις....
-
Μονο αν εχεις ανεση χρονου-χωρου
-
Λοιπόν το σημείο -Μαραθώνος & Πoγωνίου- είναι αυτό
https://goo.gl/maps/seN38yuWY5m
και μια photo που τράβηξα όπως γύρναγα -από το άλλο ρεύμα- όσο περίμενα στο φανάρι
-
Αντωνη σ ευχαριστω. Ισως περασω Σαββατο ή Τριτη για αυτοψια!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αντωνη σ ευχαριστω. Ισως περασω Σαββατο ή Τριτη για αυτοψια!Ρε συ γκοντφάδερ, εκεί δεν είναι ο κουλούρης που λες και εσύ?
Δεν ψήνεσαι για τζι ες εϊ και ψήνεσαι για τέτοιο?
...λίγο χώρο θέλω και εγώ στο πάρκιν...μάτι όμως ο άσσος, ε? πορνόγερος, παιδί μου, πορνόγερος... Τα μπάνισε τα μιλφάτα..
-
Για κανενα απο τα 2 δε ψηνομαι αν και μ αρεσουν ιδιαιτερα (GSA 1129 ειχαμε στην οικογενια απο το '84 εως το '07), αλλα η χαρτογραφηση, χαρτογραφηση Εχω ενα αρχειο 2500 φωτογραφιων πανελλαδικα απο ιστορικες citroen
Για cx θα ψηθω ,θα καψωθω και θα τα σκασω οταν βρω σωστη και μπορω
Ο Κουλουρης εχει το συνεργειο στο Νεο Κοσμο και αμαξια προς τα κει αλλα αρκετα παρακατω...
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@ gatoz garage...
viewtopic.php?f=5&p=3196429#p3196429 -
Δεν οδηγεί πουθενά το link γατούλη.....
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έλεγα να το βάλω στο 'Παρατημένα, ρημαγμένα...' μα δε μου κάνει καρδιά. Λοιπόν, το αμαξάκι των φωτό είναι το δικό μας, βρίσκεται στο Νόμο Λασιθίου & σε λίγες μέρες θα φύγει για το ανακυκλωτηριο... Είναι ένα Mazda 323 του 1981, 1296 cc 68 PS (ίσως & κάτι παραπάνω, του βάλαμε 2πλο καρμπυρατέρ κάποτε), με 5αρι κιβώτιο. Το είχαμε άφησει από το 2002 εδώ κάτω για να εκτελεί χρέη αγροτικού, ωστόσο η έλλειψη στεγασμένου χώρου & η κατοχή ήδη & άλλων αυτοκινήτων στην οικογένεια δε μας επιτρέπουν να το κρατήσουμε πια, εκτεθειμένο μάλιστα στον καιρό & τη φύση. Μέχρι περισυ εκινειτο κανονικά, μέχρι που παραδώσαμε τις πινακίδες. Πάντως, μέχρι & σήμερα, λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, το μοτέρ του παρά τα 385.000+ χλμ παραμένει δυνατό & νευρικό, & όλα τα υποσυστήματα επίσης λειτουργούν. Εάν δεν είχα την Αλφεττα που χρήζει μαζεματων, θα το κρατούσα & θα το σουλουπωνα, ίσως χρειάζεται κ λιγοτερα (σιγουρα φανοποιια, φανάρια, βάψιμο, αμορτισερ θελει, ακόμη κ το σαλόνι είναι σε καλή κατάσταση). Επειδή πλέον πολύ λίγα τέτοια βλέπω να κυκλοφορούν & τείνει να γίνει σπάνιο (ήταν εξαιρετικό αμάξι για την εποχή του, αξιόπιστο, ευρύχωρο, σβέλτο+οικονομικό, με πολύ καλή οδική συμπεριφορά, τιμόνι, κιβώτιο & φρένα), το ποστάρω εδώ μήπως ενδιαφερθεί κάποιος & θέλει να ασχοληθεί μαζί του. Περιττο να αναφέρω ότι δε θέλω χρήματα, το Μαζντάκι χαρίζεται σε όποιον το θελήσει. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε μου Π.Μ..
Σας ευχαριστώ.
-
Το επομενο του, ιδιο χρωμα, το χε γειτονας, που μετα απο μια καλη πισω στουκα το επισκευασε και μετα το τουμπαρε στη Μεσογειων Τα λεφτα του τα βγαλε και τις δυο φορες, παλιοσκυλο!
-
Νονέ, καλά το πες. 1 χρόνο μετά, παρατημένο στο χωράφι με τις ελιές, του συνέδεσα τον πόλο της μπαταρίας & πήρε μπρος με την πρώτη, τσακμακι. Παλιόσκυλο με όλη τη σημασία της λέξεως... Τα λεφτά του όντως τα έβγαλε πολλάκις κι αυτό.
-
Σε ιδιο χρωμα το ειχε ο πατερας μου αλλα 1100cc 55hp (αν δεν κανω λαθος) αγορασμενο καινουργιο το 82 γυρισε ολη την ελλαδα ωντας νεος και στρατιωτικος (το ειχε περιπειμενο με ζαντες και αεροτομη εποχης) αφου εβγαλε τα λεφτα του (1 εκατομυριο και κατι ψιλα τιμη αγορας) και με 670000 χιλ χιλιομετρα το εδωσε στην τριπολη στον αντπροσωπο το 96 για την αγορα του 323 που εβγενε εκεινη την περιοδο.
δυστηχως δεν το προλαβα για πολυ
-
Επισης μου χε πει οτι ειχε πληρωσει ως εχτρα τον δεξι καθρεπτη μιας και εκεινη την εποχη καποια πραγματα που ειναι στανταρ σε μεταγενεστερα αυτοκινητα θεωρουνταν ως επιπροσθετος εξοπλισμος πχ (πισω ζωνες ασφαλειας).οι πιο εμπειροι ας με διορθωσουν αν λεω κατι λαθος.
-
Σωστά, όσα αναφέρεις ήταν εξτρα εξοπλισμός για την εποχή. Το δικό μας πάντως έχει πίσω ζώνες ασφαλείας, καθότι αγοράστηκε και κυκλοφόρησε στη Γαλλία από το 1981 έως το 1986, είχε ίσως ελάχιστες διαφορές στις προδιαγραφές του σε σχέση με τα ελληνικά.
670.000 χλμ;;; Μπράβο του! -
Σκυλι μαυρο οντως εχει να το λεει ο πατερας μακαρι εστω τελευταια στιγμη να το κρατησετε αλλα δυστηχως οι εποχες δεν βοηθανε για τετοια αν βρεθει ατομο να το εκτιμησει και να το μαζεψει θα ειναι ευχαριστο γεγονος.Μακαρι να μπορουσα να το επερνα εγω αλλο διαφοροι λογοι δεν μου επιτρεπουν.
-
Μπραβο σας ομως που θελετε να το δωσετε σε καποιον και να μην το φαει η πρεσσα.Καμια φωτο απο την αλφεττα?
-
Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω, φίλε μου. Εάν το είχα πίσω στην ΑΘηνα, δε θα το σκεφτόμουν, τώρα όμως εδώ άκρη θεού που βρίσκεται κ χωρίς πινακίδες, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.
Φωτό της Άλφα δεν έχω ευκαιρες εδώ...
Classic Safari