-
-
Είμαι 100% σίγουρος ότι το ένα από τα δύο είναι στο ΤΜΘ (ή όπως αλλιώς μετονομάστηκε) και αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό που περιμαζεύτηκε από τη Θεσσαλονίκη. Είχα ακούσει ότι ήταν αναποδογυρισμένο κάπου στο λιμάνι. Δεν το χω επιβεβαιώσει.
Όμως υπήρξε και δεύτερο, ένα μπλε!
Τι να γινε αυτό και που να βρίσκεται? -
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Aυτό είναι δημιουργία του Γιώργου Μιχαήλ και κατασκευασμένο στα ναυπηγεία της Σύρου όταν αυτά ανήκαν στον Γουλανδρή. Η φωτό είναι από τις φωτό του Alexrally.
Το συγκεκριμένο είναι στη Θεσσαλονίκη;
Το συγκεκριμένο ναι είναι στη Θεσσαλονίκη!
και γιατί το θεωρείς που βρίσκεται εκεί; επειδή δεν είναι Χ1/9 ή μήπως επειδή δε σε πήρε τηλέφωνο;
-
Nα και μία φωτογραφία του μπλέ:
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Καλησπέρα είμαι ο xoxos κατά κόσμον (Καραγασλής Τάσος) και είμαι ερωτευμένος με τα Fiat bertone x19.
Αν κάποιος/κάποια έχει καθόλου λεπτομέρειες για κάποιο Fiat bertone x19Θα του ήμουν ευγνώμων.
Το τηλ. μου είναι 6974501556
Το email μου: karagaslistasos@gmail.comέχει κολλήσει η βελόνα
βρείτε του ενα Χ1/9 -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Καλησπέρα είμαι ο xoxos κατά κόσμον (Καραγασλής Τάσος) και είμαι ερωτευμένος με τα Fiat bertone x19.
Αν κάποιος/κάποια έχει καθόλου λεπτομέρειες για κάποιο Fiat bertone x19Θα του ήμουν ευγνώμων.
Το email μου: karagaslistasos@gmail.comhttp://x19gr.50webs.com/
To ελληνικο club .Ελπιζω να βρεις οτι ψαχνεις. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το email μου: karagaslistasos@gmail.comhttp://x19gr.50webs.com/
To ελληνικο club .Ελπιζω να βρεις οτι ψαχνεις.Ο ΑΠΟ ΘΕΟ MOD.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Το email μου: karagaslistasos@gmail.comέχει κολλήσει η βελόνα
βρείτε του ενα Χ1/9http://www.car.gr/classifieds/cars/?c=4 ... o=&nu=&tr=
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
:whatever:Αν αυτό δεν απευθυνόταν σε εμένα, τότε ζητώ συγνώμη.
-
Σε σένα απευθυνόταν, οπότε μη ζητάς συγνώμη. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, τότε σταμάτα να γίνεσαι ενοχλητικός με τις επαναλήψεις και ψάξε να βρεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει, χωρίς να περιμένεις από άλλους να το κάνουν για σένα. Αυτό δεν είναι ούτε καν δύσκολο, όπως είναι π.χ. το να ξέρεις να διατυπώνεις κάποιο ερώτημα.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Σε σένα απευθυνόταν, οπότε μη ζητάς συγνώμη. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, τότε σταμάτα να γίνεσαι ενοχλητικός με τις επαναλήψεις και ψάξε να βρεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει, χωρίς να περιμένεις από άλλους να το κάνουν για σένα. Αυτό δεν είναι ούτε καν δύσκολο, όπως είναι π.χ. το να ξέρεις να διατυπώνεις κάποιο ερώτημα.Να είσαι καλά.
-
Σερβία
-
-
Δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ, αλλά που αλλού να τις ανεβάσω; Τις βρίσκω καταπληκτικές: Είναι τρεια φωτό που μου έδωσε ο ιδιοκτήτης του τρίκυκλου μαζντα Τ600 όταν το αγόρασα. Του είχα ζητήσει μερικές φωτογραφίες για να έχω τα χαρακτηριστικά όταν ήταν καινούργιο (1967).
-
Γνωρίζω ένα γυψαδόρο στην Αγ.Παρασκευή που είχε ένα τρίκυκλο, το Ιαπωνικό όχι αυτό που έφτιαχναν εδώ.
-
Αυτές οι παλιές φωτογραφίες είναι φοβερές!
-
Στο Μέτς ...
-
Koύκλος ο Kadettaros...
-
Καλοδιατηρημενο
Classic Safari