-
από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα ever
-
Βρηκα στη γειτονια μου Αμαζονα ζαχαρι χρωμα
Επισης σκαθαρο μπλε σκουρο τυπου Χερμπι, το πουλαει -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Χτές πέτυχα πανέμορφο VW Type 2 (χωριστό παρ-μπρίζ) γαλάζιο-άσπρο στο Ν. Κόσμο. Επίσης θυμήθηκα ότι υπάρχει ένα ακόμη πάνω στην Κηφισίας στο ύψος της Αγ. Βαρβάρας (Ν.Ψυχικό). Είναι εκεί πολύ καιρό.
Επίσης Αμαζόνα μπορντω/μαύρη στο Χολαργό.
Ένα Riley Elf σε πεζοδρόμιο στον Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι το έχει πάρει κανείς μυρωδιά?Η αμαζόνα δίπορτη με νικελ ζάντες??
Υπήρχε και μία στην αργολίδος στους Αμπελόκηπους, στο πλάι του President, πράσινη με ζάντες indianapolis τετράπορτη!! -
Σε συνεργείο στην Κόρινθο, αμαζόνα τελειωμένη από φανοποιία, και spitfire με τα μικρά φαναράκια, στο ίδιο στάδιο περιμένουν υπομονετικά πάνω από 15 χρόνια να συναρμολογηθούν!!!
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Υπήρχε και μία στην αργολίδος στους Αμπελόκηπους, στο πλάι του President, πράσινη με ζάντες indianapolis τετράπορτη!!Αυτή την πράσινη στην Αργολίδος πόσο καιρό την ζαχάρωνα! Μάλλον πήγε για ανακύκλωση
Το ίδιο και η CX που ήταν δίπλα της -
Κριμα
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αυτή την πράσινη στην Αργολίδος πόσο καιρό την ζαχάρωνα! Μάλλον πήγε για ανακύκλωση
Το ίδιο και η CX που ήταν δίπλα τηςH αμαζόνα είχε γλυτώσει πολλές φορές τα συνεργεία περισυλλογής, πιθανότατα έχει μεταφερθεί κάπου αλλού. Δεν είχα καταφέρει να εντοπίσω τον κάτοχο στα 2 χρόνια που έμενα στην περιοχή!
-
Αυτή την πράσινη στην Αργολίδος πόσο καιρό την ζαχάρωνα! Μάλλον πήγε για ανακύκλωση
Το ίδιο και η CX που ήταν δίπλα τηςH αμαζόνα είχε γλυτώσει πολλές φορές τα συνεργεία περισυλλογής, πιθανότατα έχει μεταφερθεί κάπου αλλού. Δεν είχα καταφέρει να εντοπίσω τον κάτοχο στα 2 χρόνια που έμενα στην περιοχή!
Πράγματι ήταν πρόκληση γι'αυτήν την περιοχή με το πρόβλημα στάθμευσης που έχει. Εϊχα δει κι εγώ πολλές φορές ειδοποιήσεις του δήμου. Γι'αυτό συμπέρανα ότι πήγε για ανακύκλωση....
Στον ίδιο δρόμο κοντά στο φανάρι της Κηφισίας υπάρχει πολύ καλό Peugeot 504. -
Σαφάρι στο Ξυλόκαστρο σήμερα.......
Ενας συμπαθητικός γεράκος για τον Αλέξανδρο :
και για τους λοιπούς :
-
Μαρίνο που χάθηκες εσύ;
Ωραίο το Fiat! Τι μου θυμίζει! Αρχές δεκαετίας 70! Τα καλοκαίρια που εμείς τα επαρχιωτάκια ερχόμασταν να μείνουμε λίγες μέρες με τη γιαγιά στην Αθήνα, υπήρχε ένα τέτοιο πάντα κάτω από το μπαλκόνι της στο Γουδί! Τι θυμήθηκα τώρα!!!!
-
Ενα ίδιο Fiat και μάλιστα στο ίδιο χρώμα, είχε ο πατέρας του κολλητού μου στο δημοτικό, στον Πειραιά. Ηταν οδηγός στα λεωφορεία και έπιαναν τα χέρια του κι έτσι το χαρχάλευε συνεχώς.... Εμείς κουβαλάγαμε κανένα εργαλείο...
-
Eνα τέτοιο φίατ έχω και εγώ, αλλά είχανε κάνει το εγκλημα να βάλουν επιδαπέδιο λεβιέ ταχυτήτων!! Κάποια στιγμη θα το επαναφέρω, αλλά δεν έχω βρεί τον κατάλληλο δότη ακόμα!
-
Τη θυμάμαι αυτή την αμαζόνα...κρίμα
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Τη θυμάμαι αυτή την αμαζόνα...κρίμα
γιαννη, αγγελε και λοιποι
τις πινακιδες και τους βρησκουμε τους κατοχους...
ειναι κριμα ρε γμτ μου -
-
-
Matra- Simca Rancho κοκκινο 500 μετρα απ το σπιτι μου με πωλητηριο
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Matra- Simca Rancho κοκκινο 500 μετρα απ το σπιτι μου με πωλητηριοΒάλτο και το Rancho thread γιατί ενδιαφέρει τον Great8!
-
ΟΚ . Που εισαι εσυ βρε Νικολα ; Κανα Σιτροεν βρηκες στο σαφαρι ;
-
Σήμερα το μεσημέρι σε διαδρομή μίας περίπου ώρας μέτρησα 7 2CV!
Επίσης ένα ΑΨΟΓΟ Fiat 127 απο τα πολύ πρώτα ('72-'73) στη Δάφνη.
Στην ίδια περιοχή Audi 100 C1 πολύ καλό!
Classic Safari