-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Χμμμμ..... Το Autobianchi δίπλα έλεγε τίποτε;
οχι
Λοιπόν έχεις άλλες;
1η τρομακτική παρατήρηση: είδατε την πλάτη του πίσω καθίσματος φαγωμένη από τα ποντίκια; μπρρρρρ...
2η : είναι 69-71, από τα πρώτα δηλαδή! Αυτό που με μπερδεύει είναι οι τρύπες και τα σημαδια από το οριζόντιο νίκελ που διέτρεχε το αμάξωμα. Το κουπέ δεν είχε τέτοιο νίκελ. Επίσης οι βάσεις των καθρεπτών είναι μεταγενέστερες. Όλα τα άλλα φαίνονται αυθεντικά.Πώς το κόψατε από σκουριές; Με μια πρώτη ματιά δεν φαίνεται κάτι σημαντικό, αλλά με υποψιάζουν λίγο τα λάστιχα των παρμπίζ, το σημείο μεταξύ πλαινού πίσω παραθύρου, πόρτας και ουρανού και στα πίσω φτερά κάτω από τα νίκελ του εξαερισμού μία ύποπτη μαυρίλα .
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ποιά είναι η bonnie Άλεξ;Triumph Bonneville black series...
Παρεμπιπτώντως, μην κάνεις κανένα αστείο αν πουλάνε φτηνά το κουπέ και πας και πάρεις κανένα αουτομπιάνκι, θα πάρω πέτρα, στο λέω! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ποιά είναι η bonnie Άλεξ;
Triumph Bonneville black series...
Παρεμπιπτώντως, μην κάνεις κανένα αστείο αν πουλάνε φτηνά το κουπέ και πας και πάρεις κανένα αουτομπιάνκι, θα πάρω πέτρα, στο λέω!Έτσι ε;
Λοιπόν σε απειλώ: αν πάρεις εσύ την Bonnie εγώ θα πάρω το Αουτομπιάνκι! -
(Θα πάω να το πάρω εγώ το coupe, ε! Φρόντισε την πορεία σου!!!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:shifty:
(Θα πάω να το πάρω εγώ το coupe, ε! Φρόντισε την πορεία σου!!!)Αν πάρεις εσύ το κουπέ θα πάρω κι εγώ την μπόνυ!!!
-
Μια χαρά θα σου πάει...!
Άσχετο... δες το mail σου (για να με πιστέψεις ότι δε σου κάνω πλάκα με την αυστραλία...)
-
λοιπον χτυπαω το κουπε και παρτε ο ενας την μπονυ κι ο αλλος το μπιανκι
και ειμαστε ολοι χαρουμενοι -
Ένα μπεζ.... ...ΑΜΙ... ...με έναν ψηλέα οδηγό... ... που δεν ακούει όταν του γκαρίζει ο άλλος στα 5 μέτρα!
Δε σας λέω που για να μην τον εκθέσω! -
ωχ καταλαβα στην τρουμπα ητανε???
-
Παιδιά είπαμε....... Safari για αυτοκίνητα οχι για εξαφανισμένους κλασικούς !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
:offtopicviii:
Παιδιά είπαμε....... Safari για αυτοκίνητα οχι για εξαφανισμένους κλασικούς !!!οκ σορρυ...
-
Μια 2002 κυκλοφορει στο χωριο
-
RENAULT 4 +MINI ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ W114
ΚΑΙ ΕΝΑ CITROEN LN
ΣΕ ΣΤΕΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (DOMINOS PIZZA ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ )5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ MERCEDES W111 .ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ -
Το 4L κόκκινο ξεθωριασμένο με μάυρο φτερό?
Στην Αγ. Παρασκευή αμερικάνικα ήταν? -
OXI HTAN KAΦΕΤΙ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ +MERCEDES -
Αγ. Παρασκευή γνωστά. Το 4L καφέ-μπέζ ή καφέ σκούρο?
-
ΚΑΦΕ ΜΠΕΖ
-
ritmo130tc CITROEN LN ;
-
Αν είναι το 4L αυτό που φαντάζομαι, γνωστό 'σε βάθος'...
Classic Safari