-
Μιχάλη, ασχολούμαστε μ ενα σπόρ - χόμπυ - πες το όπως θες το οποίο προυποθέτει να είμαστε ότι δηλώνουμε. Προσωπικά είμαι κάθετος σε αυτό είτε μετραει είτε δεν μετραει σε βαθμολογίες κλπ. Είναι θέμα τάξης.
-
Ειπα κατι διαφορετικο?
Και τωρα τι θες να πιασουμε αυτη τη συζητηση?
Υπαρχει κανας ιστορικος που κυνηγαει θεσεις και ναναι νομιμος?
Τα 911 φορανει ολα 3.2 και δαγκανες 4πιστονες.
Τα Bmw ολα μπλοκ απο Μ10 μεταγενεστερα. Ας μη μιλησουμε για τα πισω φαναρια.
Οι Αλφα Ρομεο Twin Cam απο 75.
Και η λιστα συνεχιζεται... Αστο καλυτερα.
Με το γραμμα του νομου, οι μισοι δεν επρεπει να παιρνουν εκκινηση σε αγωνες σπορτινγκ.
Και το ξαναλεω, το Τατοι ειναι ειναι 'Φεστιβαλ', οχι αγωνας ταχυτητας, χωρις να σημαινει οτι επιτρεπονται οι καγκουριες.
Υπομονη ολα θα στρωσουν μετα τον τεχνικο ελεγχο. Εκει θαμαι κι εγω. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Με το γραμμα του νομου, οι μισοι δεν επρεπει να παιρνουν εκκινηση σε αγωνες σπορτινγκ.
Να μην πάρουν εκκίνηση χρυσέ μου, ούτε σε σπόρτινγκ ούτε σε ρεγκιουλάριτυ, να τηρηθεί επιτέλους αυτό το ρημάδι το γράμμα του νόμου
Ελαφρώς άσχετο, αλλά στα bmw τα μπλόκ 66 με 88 στα Μ10 είναι ίδια, δεν προσφέρουν τίποτε παραπάνω τα καινούργια, ίσα ίσα αυτοί που ξέρουν προτιμούν τα πολύ δουλεμένα παλιά μπλόκ. Εμένα δεν με πειράζει το μπλόκ αν είναι 85 ή 75 αλλά το να δηλώνεις το ρημάδι 1602 και να είσαι 2000 ή 1800 , θεωρώ ότι είναι υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Θα περιμένω να δω τον τεχνικό έλεγχο και θα τα ξαναπούμε
-
Κανένα νέο απο τον Τεχνικό έλεγχο?
-
Εμαθα λοιπον οτι ενα Σταρλετ ΚΡ60 (δεν γνωριζω ποιος το οδηγει) φορωντας κινητηρα 1600 16βαλβιδο εβαλε φωτια στο Τατοι.
Εκανε πολυ καλα βεβαια, αλλά μπορει καποιος να μου πει με τι ομολογκασιον και ποιο ΗΤΡ τρεχει αυτο το αυτοκινητο σε αγωνες ιστορικου?
Δεν εχει παραχθει ποτε σταρλετ 1600 ουτε και 5Κ 1500. Ευτυχως που αλλαξαν τα πραγματα και θα εξυγιανθει το απορ. ΕΥΓΕ!
(τι καλα που εκανα και παω για μπανιο...) -
..................................
Tωρα η αληθεια ειναι , οτι αν ηταν το μοναδικο του κοσμου του να τον κρεμασουμε τον αδιαβαστο λακη !
Εδω πλησιαζεις και καποια που θεωρουντε σοβαρα ιστορικα , και σου σηκωνεται η τριχα καγκελο ....Ας το βρε doc , απωθημενο συμπτριωτων μας ειναι , δεν θα αλλαξει τιποτα , το κλασικ μοτορσπορ στην χωρα μας < ειναι ειδα φως και μπηκα , θαυμαστε με , την βρηκα >....
Οι εξαιρεσεις , ειναι ελαχιστες , σεμνες και ξεχωριζουν !
-
Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, αλλά μίλησα για την εκδήλωση σε καλό φίλο που πήρε το 12χρονο γιο του και πήγε σαν θεατής. Οι εντυπώσεις του επιγραμματικά:
'Ψηθήκαμε στον ήλιο. Δεν άξιζε τον κόπο γιατί τα αυτοκίνητα πέρναγαν καμιά πενηνταριά μέτρα μακριά μας και πρόσβαση στα pits δεν είχαμε για να τα δούμε από κοντά - ούτε μπορέσαμε να μιλήσουμε με οδηγούς, μηχανικούς, κ.ά.'
'Η κερκίδα για τους VIPs καμάρωνε άδεια αφού είχε καμιά 150αριά θέσεις και μόνο 30 παρευρισκόμενους'
Αν, λοιπόν, ήμουν απλός θεατής δεν θα ξαναπήγαινα. Κι αν κάποιος μου έλεγε 'Μα δεν πλήρωσες' θα του απαντούσα ότι δεν πήγα επειδή ήταν τζάμπα, αλλά για να απολαύσω από κοντά αυτοκίνητα και ατμόσφαιρα, να μιλήσω με ανθρώπους κι όχι να κάθομαι κάτω από τον ήλιο σε απόσταση καραντίνας.
Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά για τους θεατές, όσοι ονειρεύονται (ή, ακόμα χειρότερα, διαφημίζουν) το 'Ελληνικό Goodwood' θα συνεχίσουν να κοιμούνται ύπνο βαθύ!
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, αλλά μίλησα για την εκδήλωση σε καλό φίλο που πήρε το 12χρονο γιο του και πήγε σαν θεατής. Οι εντυπώσεις του επιγραμματικά:'Ψηθήκαμε στον ήλιο. Δεν άξιζε τον κόπο γιατί τα αυτοκίνητα πέρναγαν καμιά πενηνταριά μέτρα μακριά μας και πρόσβαση στα pits δεν είχαμε για να τα δούμε από κοντά - ούτε μπορέσαμε να μιλήσουμε με οδηγούς, μηχανικούς, κ.ά.'
'Η κερκίδα για τους VIPs καμάρωνε άδεια αφού είχε καμιά 150αριά θέσεις και μόνο 30 παρευρισκόμενους'
Αν, λοιπόν, ήμουν απλός θεατής δεν θα ξαναπήγαινα. Κι αν κάποιος μου έλεγε 'Μα δεν πλήρωσες' θα του απαντούσα ότι δεν πήγα επειδή ήταν τζάμπα, αλλά για να απολαύσω από κοντά αυτοκίνητα και ατμόσφαιρα, να μιλήσω με ανθρώπους κι όχι να κάθομαι κάτω από τον ήλιο σε απόσταση καραντίνας.
Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά για τους θεατές, όσοι ονειρεύονται (ή, ακόμα χειρότερα, διαφημίζουν) το 'Ελληνικό Goodwood' θα συνεχίσουν να κοιμούνται ύπνο βαθύ!
Και εγώ γύρισα πριν απο λίγο (πήγα με την Δανάη) , αλλά έχω ελαφρώς διαφορετική άποψη
Ναι είχε ήλιο και ψιλοψηθήκαμε αλλά υπήρχαν και τουλάχιστον 3-4 stand με σκιά που μπορούσες να χαλαρώσεις.
Για την VIP τέντα συμφωνώ (ούτως ή άλλως πάντα μου την έσπαγαν αυτού του είδους οι διαχωρισμοί).Μετα το πέρας της εκδήλωσης επετράπει σε όλους να περάσουμε στα πιτς και να δούμε αυτοκίνητα και οδηγούς!
Φέτος καθίσαμε πολύ πιο κοντά στα αυτοκίνητα και μπορουσες να παρακολουθήσεις αρκετά άνετα.
Γενικά αποκόμισα μια αίσθηση 'festival' που θελει σίγουρα κάποια σημεία βελτίωσης (συμφωνώ στα περι επαφής με τον κόσμο απο μέσα) αλλά σίγουρα ήταν πολύ πιο βελτιωμένο απο πέρσι.
Σαφώς και θα ξαναπήγαινα (ελπίζω του χρόνου 'απο μέσα!').
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, αλλά μίλησα για την εκδήλωση σε καλό φίλο που πήρε το 12χρονο γιο του και πήγε σαν θεατής. Οι εντυπώσεις του επιγραμματικά:'Ψηθήκαμε στον ήλιο. Δεν άξιζε τον κόπο γιατί τα αυτοκίνητα πέρναγαν καμιά πενηνταριά μέτρα μακριά μας και πρόσβαση στα pits δεν είχαμε για να τα δούμε από κοντά - ούτε μπορέσαμε να μιλήσουμε με οδηγούς, μηχανικούς, κ.ά.'
..............
Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά για τους θεατές, όσοι ονειρεύονται (ή, ακόμα χειρότερα, διαφημίζουν) το 'Ελληνικό Goodwood' θα συνεχίσουν να κοιμούνται ύπνο βαθύ!Εισοδο στα πιτ ειχαν μονο οσοι ειχαν διαπιστευση και ευτυχως που τηρηθηκε. Που ακουστηκε να περιφερονται οι θεατες χυμα στα πιτ ή να διασχιζουν την πιστα κατα βουληση?
Μετα το τελος του αγωνα και πριν τις απονομες (δηλαδη διαστημα 1 ωρας) ανοιξαν τα καγκελα και μπηκαν ΟΛΟΙ στα πιτ για να χαζεψουν τα αυτοκινητα.
Σκιες και τεντες υπηρχαν παντου και μεσα στον χωρο των πιτ η Φιλπα εδινε σε ΟΛΟΥΣ δωρεαν νερα ΣΥΝΕΧΩΣ. Στο χωρο των θεατων υπηρχαν καντινες αλλα δεν ξερω αν εδιναν νερα. Νομιζω η lipton εδινε δωρεαν Ice Tea και η Algida δωρεαν παγωτα.
Φετος η κερκιδα ηταν στην ευθεια εκκινησης-τερματισμου και εβλεπες και τουλαχιστον 3 σικειν. Η αποσταση που χωριζε πιτ-θεατες ηταν δεν ηταν 100 μετρα (και πολλα λεω). Εγω υπολογιζω τους θεατες (εκτος πιτ) στους 2-3000. Καθολου ασχημα για ιστορικη εκδηλωση.Ναι, η ποιοτητα δεν ειναι Goodwood αλλα για Ελληνικα δεδομενα και μαλιστα διοργανωμενη απο ερασιτεχνικο σωματειο η εκδηλωση ηταν καταπληκτικη.
Συγγνωμη αλλα ο φιλος σου δεν σταπε καθολου καλα.
-
Περυσι μετα τον αγωνα εκανα 2 προτασεις που αποκρουστηκαν μετα βδελυγμιας. Τις παραθετω εδω προς συζητηση, δεχομαι καθε παρατηρηση.
- Ρεγκιουλαριτυ. Τα αυτοκινητα να κανουν εναν γυρο της πιστας, να εξερχονται του τατοιου και να συνεχιζουν τον αγωνα τους στην γυρω περιοχη και επιστρεφοντας να κανουν παλι ενα γυρο και να τερματιζουν ( ας ειναι και 2 οι γυροι). Εν τω μεταξυ , και οσο θα λειπουν να διεξαγεται ενας αγωνας σπορτινγκ.
- ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Το παρκ φερμε μετα τον αγωνα να ειναι σε χωρο ελευθερης προσβασης για τους θεατες, απεναντι απο τα πιτς, ωστε ο κοσμος ν απολαμβανει ελευθερα τα στολιδια και ενδεχομενως να ερχεται και σ επαφη με οδηγους κι ιδιοκτητες.
Τα 'μεγαλα ανοιχτα μυαλά' ουτε που το συζητησαν.
Και του χρονου καλυτερα και περισσοτερο κοντα στο κοινο μας.
ΥΓ. Ξεχασα. Επειδη παω στα τατογια απο βρεφος ( γεννηθηκα το '53) , παντα θυμαμαι την διαφορά στην προσελευση κοσμου αναλογα με την περιοδο που διεξαγονταν. Οι 33 βαθμοι κι ο ψηστης ηλιος ποτέ δεν ηταν συμμαχος τους, αλλά βεβαια ποιος ακουει;;;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Πέρυσι που πήγα, τα ίδια ακριβώς, από μακρυά σε όλα, από την πίστα, τα πίτ, κλπ.
Χτές πήγε ο γιός μου, στο τέλος μπήκαν μέσα, θα το πω γιατί δεν αντέχω, Παπανδρέου και Μητρόπουλος χωρίς ζώνες και κράνος και λύσσαξαν, αν ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο άλλος 40 χρόνια αγωνιζόμενοι κάνουν τα καφριλίκια που κάνουν τα άμυαλα 16άχρονα, να χέσω και τους αγώνες, και το motosport, και όλα, βαρεθήκαμε ρε, δεν το καταλάβανε ? βαρεθήκαμε τις παρέες τους, τα κολλητιλίκια τους, τη μικροεξουσία τους που την επιδεικνύουν άγαρμπα χωρίς λόγο και ουσία, αϊ σιχτήρ πια. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Εισοδο στα πιτ ειχαν μονο οσοι ειχαν διαπιστευση και ευτυχως που τηρηθηκε. Που ακουστηκε να περιφερονται οι θεατες χυμα στα πιτ ή να διασχιζουν την πιστα κατα βουληση?Μόνο τρελλός θα ζητούσε κάτι τέτοιο! Μιλάω για πρόσβαση των θεατών κατά τη διάρκεια του event σε χώρο παράλληλα με τα πιτς, διαχωρισμένο με χαμηλό διαχωριστικό, απ' όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να ακούσουν/μυρίσουν/αισθανθούν την παρουσία των αυτοκινήτων και να κουβεντιάσουν με όσους οδηγούς/μηχανικούς δεν είναι εκείνη την ώρα απασχολημένοι. Κάτι αντίστοιχο με σέρβις παρκ σε αγώνα Εθνικού Πρωταθλήματος.
Μετα το τελος του αγωνα και πριν τις απονομες (δηλαδη διαστημα 1 ωρας) ανοιξαν τα καγκελα και μπηκαν ΟΛΟΙ στα πιτ για να χαζεψουν τα αυτοκινητα.
Προφανώς οι άνθρωποι δεν άντεξαν μέχρι το τέλος, αφού δεν φιλοδοξούσαν να έχουν την τύχη των αμνοεριφίων το Πάσχα!
Σκιες και τεντες υπηρχαν παντου και μεσα στον χωρο των πιτ η Φιλπα εδινε σε ΟΛΟΥΣ δωρεαν νερα ΣΥΝΕΧΩΣ.
Καμιά αντίρρηση. Εγώ μίλησα για τους θεατές.
Στο χωρο των θεατων υπηρχαν καντινες αλλα δεν ξερω αν εδιναν νερα. Νομιζω η lipton εδινε δωρεαν Ice Tea και η Algida δωρεαν παγωτα.
Το θέμα δεν είναι το δωρεάν.
Φετος η κερκιδα ηταν στην ευθεια εκκινησης-τερματισμου και εβλεπες και τουλαχιστον 3 σικειν.
Σ' αυτή την κερκίδα είχαν πρόσβαση οι απλοί θεατές;
Εγω υπολογιζω τους θεατες (εκτος πιτ) στους 2-3000. Καθολου ασχημα για ιστορικη εκδηλωση.
Συμφωνώ, αλλά θα πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε στην επόμενη εκδήλωση αυτοί να είναι περισσότεροι κι όχι το αντίθετο. Είναι κρίμα μια τόσο μεγάλη προσπάθεια να αφήνει πίσω της δυσαρεστημένο κόσμο. Απλά πράγματα, όπως η επιλογή άλλης ημερομηνίας με πιο χαμηλές θερμοκρασίες (σύμφωνοι, και με τον κίνδυνο βροχής) και η καθιέρωση ενός προσιτού εισητηρίου που θα εξασφάλιζε ύπαρξη κερκίδων ή/και τέντας για τους θεατές θα ανέβαζε κατακόρυφα την ικανοποίησή τους.
-
Η γνώμη μου ως θεατής είναι ότι έκαναν μια καλή προσπάθεια.
Ο κόσμος ήταν αρκετός παρά τη ζέστη (αν και όχι υπερβολική γιατι καναδυό φορές έβγαλε συννεφάκια) αλλά ήταν κάτι κορίτσια εκει πέρα που μας κερνούσαν συνέχεια μπισκότα, κρύο τσάι, γκοφρέτες, παγωτά κλπ κλπ. Επίσης είχε και κάτι τέντες για τις απάλευτες περιπτώσεις θερμοπληξίας...ο χώρος ήταν πολύ καθαρός και γενικά δε μας κούρασε καθόλου.Το VIP στέκι, αν απλά ήθελε εισιτήριο_δεν το ξέρω_, καλώς υπήρχε γιατί υπήρχαν και μεγάλοι άνθρωποι που δεν τη σηκώνουν την ορθοστασία αλλά ήταν εντελώς άδειο, όταν πήγα τουλάχιστον.
Γκούντγουντ φυσικά δεν ήταν αλλά εδώ που τα λέμε μην τα ρίχνουμε όλα στην οργάνωση, εδώ και 10 χρόνια που παρακολουθώ το άθλημα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι (κάθε 3-4 χρόνια αλλάζουν αμάξι μερικοι). Αν δεν έρθουν συμμετοχές με εντυπωσιακά αυτοκίνητα (που ακόμα υπάρχουν εδώ) δεν πρόκειται να έχει ποτέ περισσότερο ενδιαφέρον από ότι τώρα.
Το ρεγκιουλάριτυ, ορθώς παρατήρησε ο platis καλύτερο είναι να κάνει τη βόλτα του έξω (εξοικονομείται και χρόνος έτσι). Προτιμότερο είναι να περνούν περισσότερα αυτοκίνητα να κάνουν τη βόλτα τους και να φεύγουν. Οι χορηγοί θέλουν χρόνο, θα μου πεις...
Τα εσωτερικά σας τώρα (κανονισμοί/προδιαγραφές/ποινές/παρατυπίες) δεν ενδιαφέρουν κανέναν απολύτως που βρέθηκε εκειπέρα για την κυριακάτικη βόλτα του. Φαγωθείτε μεταξύ σας ελεύθερα-δεν ενοχλούμαστε!
-
Μια χαρά εμπαινες στο τελος και μίλαγες με όποιον ήθελες και χάζευες όσο ήθελες
Η ευθεία εκκίνησης ήταν στα 30 μετρα.. δεν είναι και τραγικό.. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ο κόσμος ήταν αρκετός παρά τη ζέστη (αν και όχι υπερβολική γιατι καναδυό φορές έβγαλε συννεφάκια) αλλά ήταν κάτι κορίτσια εκει πέρα που μας κερνούσαν συνέχεια μπισκότα, κρύο τσάι, γκοφρέτες, παγωτά κλπ κλπ.προφανως εννοεις αυτα....
αισχος.....ΑΙΣΧΟΣ!!!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ο κόσμος ήταν αρκετός παρά τη ζέστη (αν και όχι υπερβολική γιατι καναδυό φορές έβγαλε συννεφάκια) αλλά ήταν κάτι κορίτσια εκει πέρα που μας κερνούσαν συνέχεια μπισκότα, κρύο τσάι, γκοφρέτες, παγωτά κλπ κλπ.προφανως εννοεις αυτα....
αισχος.....ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αυτά τα κορίτσια ήταν για τους VIPS όχι για εμάς (πόπολο).
-
-
To ότι προγραμματίστηκε στην ημερομηνία της Ριτσώνας προφανώς δεν έδωσε σε κανέναν από την διοργάνωση τροφή για προβληματισμό σε πια εκδήλωση θα πήγαινε ο κόσμος, αν ήταν την επόμενη ή την προηγούμενη εβδομάδα ο κόσμος στο Τατόϊ θα ήταν πολλαπλάσιος, αλλά όταν προγραμματίζονται εκδηλώσεις μέσα στην Αττική την ίδια ημέρα που σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον κόσμο, αυτό ή από βλακεία γίνεται ή για να μετρήσουν κάποιοι τις δυνάμεις τους στις διοργανώσεις, το φτωχό μου το μυαλό αυτό μου λέει, μια ζωή στο διαίρει και βασίλευε, έκτακτα !
Για αρκετούς είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα, σαν να είμαστε ακόμα 5 χρόνια πρίν, ακόμα πιο έκτακτα !
Αναφέρονται και στο Goodwood ανερυθρίαστα, α ρε καημένοι.
-
[quote='D-Jet
Τα εσωτερικά σας τώρα (κανονισμοί/προδιαγραφές/ποινές/παρατυπίες) δεν ενδιαφέρουν κανέναν απολύτως που βρέθηκε εκειπέρα για την κυριακάτικη βόλτα του. Φαγωθείτε μεταξύ σας ελεύθερα-δεν ενοχλούμαστε! [/quote]
Ενδιαφερουν ομως εμας. Γιατι κανεις δεν μας προφυλασσει τηρωντας τους κανονισμους. Κι αν εσυ ειχες ακουσει τα οσα ακουσα εγω περυσι, δεν θα ξαναπατουσες σε τετοια σφηκοφωλια με σφηκες που τσιμπανε απο μακρυα οταν εισαι ανισχυρος κι απων! (Αυτο δηλαδη που εκανα φετος,δεν ξαναπατησα).
Και καλα εκανα, οπως αποφεικνυεται, γιατι και παλι οι κανονισμοι πηγαν περιπατο
Αν δεν φροντισει η αρχη να τηρηθουν οι κανονισμοι, τα 'καφενεια' θα συνεχισουν το θεαρεστο θαψιμο τους, κι εμεις θα ειμαστε παντα εκτεθειμενοι.
Στο ιστορικο περυσι παρακαλεσα Εγγραφως την οργανωτικη επιτροπη, τους τεχνικους εφορους και την ΟΜΑΕ, αν κανω καλη επιδοση , ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ, να κανουν φυλλο και φτερο τ αυτοκινητο μου, ωστε να με προστατεψουν (αν ειναι νομιμο) ή να με αποκλεισουν (αν ειναι παρανομο).
Εκανα την καλη επιδοση, τους ξαναπαρακαλεσα στον τερματισμο, με εγραψαν, κι οι περισσοτεροι απο εσας γνωριζετε τι θαψιμο εχω φαει και ποσα κυβικα λεγεται οτι ειναι τ αυτοκινητο μου.
Ετσι, πως να διορθωθουν φιλε μου τα πραγματα? -
@ Kavy:
Για να μην δινω μια μια απαντησεις και μακρυγορουμε θα στα πω περιληπτικα.
Ο χωρος ηταν χωρισμενος χονδρικα στα δυο. Απο τη μια τα πιτ, στη μεση η πιστα και απο την αλλη ο χωρος θεατων (αντικρυστα),
Σε ενα σημειο του χωρου θεατων ηταν η εξεδρα Vip που εμπαινες με προσκληση. Ειτε με προσκληση ειτε χωρις η εισοδος ηταν δωρεαν. Παντου υπηρχαν τεντες (σκιες) καντινες, τουαλετες κλπ (αμα δεις φωτογραφιες φαινεται). Ειτε Vip ειτε απλος θεατης, τα ιδια σημεια της πιστας εβλεπες.
Οταν τελειωσε ο τελευταιος αγωνας, ανοιξαν τα καγκελα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ για να μπουν οι θεατες να δουν τα αυτοκινητα. Δεν μπουκαρε κανενας, μπηκανε πολιτισμενα.@Platis: Το regularity φετος ηταν πολυ καλυτερο απο περυσι (για να καταλαβεις οτι το εννοω περυσι ηρθα δευτερος γενικης ενω φετος πατωσα-στον 4ο γυρο δεν ειχα φρενα). Περυσι μετα τον αγωνα ειχα πει στον υπευθυνο οργανωσης να μην δεχθουν προπολεμικα γιατι το θεαμα προπολεμικης λιμουζινας μεσα σε πιστα κατα τη γνωμη μου ειναι φαιδρο. Ευτυχως με ακουσε και τα εβαλε ΔΩΡΕΑΝ στο PArade, εκτος απο 2 που 'ξεφυγαν' στη δηλωση συμμετοχης. Για μενα στα regularity θελει λιγο περισσοτερη επιλογη και πιο 'σπορ' αυτοκινητα ωστε το θεαμα να ειναι ταιριαστο με το Τατοι.
Αυτο που προτεινεις (να βγουν τα ρεγκιουλαριτυ και εκτος πιστας) δεν ξερω κατα ποσο γινεται γιατι μην ξεχναμε οτι το Τατοι ειναι στρατιωτκο αεροδρομιο και δεν μπορει να κοβει βολτα οποιος θελει.Παιδια, μια παρακληση. Η εκδηλωση αντικειμενικα ηταν εξαιρετικη. Οσον αφορα τα αγωνιστικα, μην μπερδευετε εναν αγωνα επιδειξεις που δεν μετραει πουθενα με εναν πρωταθληματικο. Ναι, η Φιλπα δεν εχει την εμπειρια της ΟΜΑΕ και ουτε θελει να την υποταστησει. Θα παρακαλεσω ειδικα αυτοι που δεν ηταν εκει, να μην κρινουν χωρις να εχουν αμεση γνωμη.
Classic Events