-
Nice !!!
More pleaseeee...
Υπάρχει κάποιο link μήπως ; -
Γνωριζει κανεις αν στο 24ο Αττικο ραλλυ σπριντ θα υπαρχουν δοκιμαστικα περασματα οπως πχ στην Ριτσωνα μια μερα πριν ?
Αν ναι τι ωρα ξεκινανε ? -
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν στο 24ο Αττικο ραλλυ σπριντ θα υπαρχουν δοκιμαστικα περασματα οπως πχ στην Ριτσωνα μια μερα πριν ?
Αν ναι τι ωρα ξεκινανε ?Όχι, στα σπρίντ δεν υπάρχουν δοκιμαστικά με τα αγωνιστικά όπως στις αναβάσεις!
-
Θα παίξει και historic cars parade.
-
Έχει κανένας άλλες φωτογραφίες από το 24 αττικό ράλλυ ?
Υπάρχει κανένα λίνκ ? -
ΣΙΣΑ GRAND PRIX 24LAP 7/4/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
http://www.sisa.gr/uploads/files/Press_ ... x_2012.pdfΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
http://www.sisa.gr/uploads/files/REGULA ... X_2012.pdfΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
http://www.sisa.gr/uploads/files/ENTRY_ ... X_2012.pdf -
Σήμερα ξεκινάει η έκθεση με κάποια ιστορικά στο MEC Παιανίας.
Όποιος πάει ας 'ποστάρει' -
Δε βλέπω φώτο!!!!! Κανείς δεν πάει?
-
Εγώ έχω πάει.
Έχει πολλά αυτοκίνητα.
Δυστυχώς και πάρα πολλά που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.Θα ανεβάσω φωτογραφίες μάλλον αύριο.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Εγώ έχω πάει.
Έχει πολλά αυτοκίνητα.
Δυστυχώς και πάρα πολλά που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.Θα ανεβάσω φωτογραφίες μάλλον αύριο.
σωστος!!!!!!εχει και καλιστεια ....προδρομε !!!!!δεν πιστευω να μην
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Εγώ έχω πάει.
Έχει πολλά αυτοκίνητα.
Δώσε τροφή για σχόλια..!!!
-
Oι προηγούμενες φωτό που τράβηξα ήταν απλά μέτριες. Δανείστηκα άλλη φωτογραφική και ξαναπήγα σήμερα. Έβγαλα κάμποσες, αλλά όχι όσες ήθελα. Θα ξαναπάω αύριο πρωί που θα ναι πιο χαλαρά από θέμα κόσμου. Ελπίζω με αυτήν να βγήκαν καλύτερες φωτογραφίες.
-
εμενα μου αρεσε η προσπαθεια, ναι οντως καποια αυτοκινητα δεν ηταν για εκει αλλα το χειροτερο δεν ηταν αυτο.
Το χειροτερο ηταν οι τιμες πωλησης που ειχαν βαλει σε ορισμενα οι ιδιοκτητες τους που ηταν νοοτροπιας 'μηπως πετυχουμε το θυμα στην εκθεση' κλπ . δεν μου φανηκε περιεργο βεβαια . . . -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εμενα μου αρεσε η προσπαθεια, ναι οντως καποια αυτοκινητα δεν ηταν για εκει αλλα το χειροτερο δεν ηταν αυτο.
Το χειροτερο ηταν οι τιμες πωλησης που ειχαν βαλει σε ορισμενα οι ιδιοκτητες τους που ηταν νοοτροπιας 'μηπως πετυχουμε το θυμα στην εκθεση' κλπ . δεν μου φανηκε περιεργο βεβαια . . .+10000 υπηρχαν βεβαια και καποια που αξιζαν τα λεφτα τους (lada fiat starlet)
-
Πηγα και εγω σημερα.
Κατα την γνωμη μου δεν ηταν εκθεση αλλα ενα παζαρι κλασσικων αυτοκινητων. Αν ηταν πιο ξεκαθαρος ο σκοπος της 'εκθεσης' μπορει να προσελκυε περισσοτερα αυτοκινητα και ιδιοκτητες που θα θελανε να πουλησουν τα αυτοκινητα τους. -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Το χειροτερο ηταν οι τιμες πωλησης που ειχαν βαλει σε ορισμενα οι ιδιοκτητες τους που ηταν νοοτροπιας 'μηπως πετυχουμε το θυμα στην εκθεση' κλπ . δεν μου φανηκε περιεργο βεβαια . . .+10000 υπηρχαν βεβαια και καποια που αξιζαν τα λεφτα τους (lada fiat starlet)
Στελιο πολυ ωραιο το 500ρακι σου!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Πηγα και εγω σημερα.
Κατα την γνωμη μου δεν ηταν εκθεση αλλα ενα παζαρι κλασσικων αυτοκινητων. Αν ηταν πιο ξεκαθαρος ο σκοπος της 'εκθεσης' μπορει να προσελκυε περισσοτερα αυτοκινητα και ιδιοκτητες που θα θελανε να πουλησουν τα αυτοκινητα τους.Παζάρι ;
-
Ναι παζαρι.
Σε ολες τις εκθεσεις κλασσικων αυτοκινητων που εχω παει, υπαρχει ενας πολυ ξεκαθαρος διαχωρισμος των αυτοκινητων ως εκθεμα (διαφορα club, εργοστασιακα περιπτερα) και των αυτοκινητων προς πωληση (εμποροι και ιδιωτες).
-
Αυτο ναι ηταν λαθος , επρεπε να τα χωρισουν .
Μια και ειχαμε τα τηλεφωνα μας πανω στις καρτες με πηραν 2 ατομα για να με ρωτησουν ποσο το πουλαω (το οτι το πουλαω το ειχαν σιγουρο ).
Ο ενας οταν του ειπα οτι δεν το πουλαω μου απαντησε εεε τοτε γιατι το εχεις εκει , και βεβαια του εξηγησα οτι ειναι εκθεσηEυχαριστω Λευτερη αν και εχει αρκετες προσωπικες πινελιες και ειναι επηρεασμενο απο τον μεγαλο του αδελφο (abarth 595)
-
Μιλάμε για το γαλάζιο ; Πραγματικά είναι πανέμορφο και καλοφτιαγμένο (φανοποιεία – βαφή ) όχι σαν κάτι άλλα που έβλεπα τις γραμμές του τριβείου και τους στόκους .
Classic Events