-
Πασχε να το κοιταξεις, μην το αφησεις...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πασχε να το κοιταξεις, μην το αφησεις...Καλα,θα φροντισω... Ειναι κορυφαιο παντως..
Αμα αποφασισεις να ριξεις λεφα στο φοκους ποκους let me know..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Pub είναι ανδροκρατούμενο elisa....
Καιρός να πέσει και το τελευταίο αυτό ανδρικό κάστρο.
Δύσκολο, για να είμαι επιεικής!
Έλα ντε... Να χάσουμε και αυτό το καταφύγιο μας?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα,θα φροντισω... Ειναι κορυφαιο παντως..
Ειναι ενας τυπος που κολλαει σε μια μια κολλητη μου. Της εγραψε λοιπον ενα CD (30 χρονων ανθρωπος , τεσπα) με κατι τετοια γυφτικα στυλ Βερτη οπου περιλαμβανοταν κι ενα γελοιο με τιτλο 'Αγγελε μου', οπου καποιος-α θα διοριζοτανε διοικητης χερουβειμ κλπ. Οπως καταλαβαινεις αντι για το μωρο (που, σημειωτεον, ειναι σουπερ) πηρε το μακρυτερο Γι' αυτο, φιλικη συμβουλή, αμα θες να... συνουσιαστεις με κανα μωρο της προκοπης, αλλαξε γουστα
Μαμα ρε λεμε Προτιμω να τα ριξω να παω 10 μερες στην Κουβα πριν πεθανει ο Φιντελ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το Pub είναι ανδροκρατούμενο elisa....
Καιρός να πέσει και το τελευταίο αυτό ανδρικό κάστρο.
Δύσκολο, για να είμαι επιεικής!
Έλα ντε... Να χάσουμε και αυτό το καταφύγιο μας?
-
Δεν είναι καταφύγιο είναι πολεμική μηχανή 3ης γενιάς
-
Asimov, εγώ που έχω επίπεδο στην μουσική μου, να γράψω ένα CD?
-
Καλημέρα και καλό μήνα....
κουκ, ο άδης είναι μειωμένων ευθυνών, γιαυτό τσίμπησε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μαμα ρε λεμε Προτιμω να τα ριξω να παω 10 μερες στην Κουβα πριν πεθανει ο Φιντελ
Τον επόμενο που θα πει αυτή την ατάκα θα τον τουλουμιάσω
Μάθαν όλα τα γκομενάκια την Κούβα (κάπου κοντά στο Πουκέ δεν είναι? ) και θέλουν να πάνε και πριν πεθάνει ο Φιντέλ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα,θα φροντισω... Ειναι κορυφαιο παντως..
Ειναι ενας τυπος που κολλαει σε μια μια κολλητη μου. Της εγραψε λοιπον ενα CD (30 χρονων ανθρωπος , τεσπα) με κατι τετοια γυφτικα στυλ Βερτη οπου περιλαμβανοταν κι ενα γελοιο με τιτλο 'Αγγελε μου', οπου καποιος-α θα διοριζοτανε διοικητης χερουβειμ κλπ. Οπως καταλαβαινεις αντι για το μωρο (που, σημειωτεον, ειναι σουπερ) πηρε το μακρυτερο Γι' αυτο, φιλικη συμβουλή, αμα θες να... συνουσιαστεις με κανα μωρο της προκοπης, αλλαξε γουστα
Κατσε για δε μας τα λες καλα... Τι ειναι η κοπελα; ΚΟΛΛΗΤΗ σου; Αυτα δεν υπαρχουν ρε συ.. Οσο για το γουστο...μην το λες,δε παω να ριξω καμια γκομενα με το βερτη,εμενα απλα μ αρεσει,δε πα να το θεωρεις και γυφτικο..
Υγ1:Το αγγελε μου που της εγραψε ειναι ελλεινο..
Υγ2:Στο πα και στο θεμα με το κλασσικο τριλημμα..με τετοια μυαλα δε θα πας μπροστα,θα σε περναει και μαμα Ignis.. -
Kid
Γραψε, αλλα σου πεφτει μεγαλη και μαλλον ακριβη (εκτος αν ξηλωθει ο χορηγος) Αυτη που ειδες, παντως, δεν πιανει τιποτα μπροστα τηςkoutsan
Γιατι συντροφε; Μονος μου θα παω, δε θα παρω γκομενακια μαζι μουpasxe
Φιλοι-φιλοι κλπ.
Δεν πα να με περναει.... -
Εν καιρώ, όλες στα πόδια μου θα πέφτουν φίλε ασιΜΩΒ.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
koutsan
Γιατι συντροφε; Μονος μου θα παω, δε θα παρω γκομενακια μαζι μουΝαι αλλά έχει γίνει της μοδός και το ακούς πλέον σε κάθε τραπεζάκι καφετέριας βορείων και νοτίων προαστίων
Εγώ ως αντιδραστικός έχω ορκιστεί ότι δεν πάω αν δεν πεθάνει πρώτα ο Φιντέλ
PS
Α μην ξεχάσω, σιγά μην πας και στο Άργος και πάρεις μαζί σου το πεπόνι σου
-
kid
Ετσι ελεγα κι εγω μικρος Μετα επηξε το μυαλο και το 'ριξα στο μπασκετ
koutsan
Πολυ αντιδραστικος μας βγηκες ρε παιδακι μου
Το αλλο με το Αργος, πετυχημενο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Ετσι ελεγα κι εγω μικρος Μετα επηξε το μυαλο και το 'ριξα στο μπασκετ
Απλά περιμένω να επιστρέψω Αθήνα μόνιμα.. Τα πρώτα δείγματα είναι υπερικανοποιητικά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα πρώτα δείγματα είναι υπερικανοποιητικά.Ελα ξυπνα,εχεις σχολη....
-
Να ξερεις, παντως, οτι τα δειγματα τα βαζουν σε μικρο καλαθι Χωρανε
-
Καλημέρα
-
Μπα,πως κι απο δω;
-
Γιατί βρίζεις τους μηχανικούς εσύ;
Pub - σουβλ....... πωλουνται σκλάβοι!!! :x (#18)