-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κανει συντηρηση στο καταφυγιο?ειναι αληθεια οτι τον απεσυραν?
Καταφύγιο μόνο εγώ έχω, στο χορτιάτη δεν μπορούσαν να σκάψουν πολύ. Μάλιστα στο καταφύγιό μου υπάρχουν ακόμα μερικοί γερμανοί από τον β' παγκόσμιο, όπως ορθά λέει και ο θρύλος (όχι ο ολυμπιακός, ο άλλος ο θρύλος).
-
ναι..και ιαπωνες...
λιγη σοβαροτητα ρε ντινο...
ο κορσερ εχει καταφυγιο αλλα νταξει..παιζουν πολλα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Corsair is down
Φώναζε ο καημένος DrDino check my six i 've been hit αλλά πουθενά ο drdinοΕ; Σάλεψες εκεί που πήγες όταν αποχώρησες; Εγώ τον φώναζα να ελέγξει στις 6 μου τι γίνεται, αλλά έπινε μαργαρίτες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκύλε, στο έχω ξαναπεί, εχω μονιμη σχεση δεν παω με τον ενα και με τον αλλο:rtfm:
Είχε δίκιο το kid πριν λίγο καιρό. Δεν εξηγείται αλλιώς, λες όλους τους άλλους gay για να μην φανερωθεί ο κρυφοπουστισμός σου.
-
καληνύχτα παιδιά. Καλή ξεκούραση σε όλους
-
Καληνύχτα Κωνσταντίνε...
Α, καλημέρα και καλό μήνα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(όχι ο ολυμπιακός, ο άλλος ο θρύλος).Δεν υπαρχει αλλος θρυλος αγαπητε...γιαυτο:speak up κυριος.
-
Kαι όμως, λάθος κάνεις, υπάρχει και ο θρύλος του παιδιού με το μαύρο bravo που έραβε μέχρι και zonda.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι όμως, λάθος κάνεις, υπάρχει και ο θρύλος του παιδιού με το μαύρο bravo που έραβε μέχρι και zonda. -
Τι γελας εσυ μωρη κυρια;Ερχεται κι η ωρα σου...
-
Tώρα να συνεχίσω, να μην συνεχίσω.
-
Τι να σου πω,απο μενα το ελευθερο.. Σκεψου ομως δυο φορες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι γελας εσυ μωρη κυρια;Ερχεται κι η ωρα σου...Ο θρύλος λέει ότι ράβει και golf;
-
Στα λογια δεν ειμαι καλος..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι γελας εσυ μωρη κυρια;Ερχεται κι η ωρα σου...
Ο θρύλος λέει ότι ράβει και golf;
Έχε χάρη που δεν έχω πλέον το 307cc να τον έραβα με αυτό. Και ξεσκέπαστος με μειωμένο αεροδυναμικό συντελεστή...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα λογια δεν ειμαι καλος..Το quiz πιστεύω να το θυμάσαι ακόμα...
Γιατί το Golf έχει 2 σηματάκια GΤΙ, ένα στη μπροστινή μάσκα και ένα στο πίσω μέρος?
Στο μπροστινό μέρος για να το δεις από τον καθρέφτη να παραμερίσεις και στο πίσω μέρος για να μην έχεις καμία αμφιβολία τι ήταν αυτό που σε προσπέρασε...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στα λογια δεν ειμαι καλος..
Το quiz πιστεύω να το θυμάσαι ακόμα...
Γιατί το Golf έχει 2 σηματάκια GΤΙ, ένα στη μπροστινή μάσκα και ένα στο πίσω μέρος?
Στο μπροστινό μέρος για να το δεις από τον καθρέφτη να παραμερίσεις και στο πίσω μέρος για να μην έχεις καμία αμφιβολία τι ήταν αυτό που σε προσπέρασε...
Πες μου οτι το μπροστά ειναι και γραμμένο ανάποδα;!
-
Χτες ήμουν στη σχολή 11-14, μετά πήγα για μπάσκετ 17-20, βγήκα για καφέ 21-1 και τέλος πήγα βόλτα μ' ένα φίλο μου μέχρι το Αίγιο 1-3:30.
Ομολογώ λοιπόν ότι τα έχω φτύσει, είμαι όμως τόσο κατεστραμμένος που αντί να πάω για ύπνο μιας και πρέπει να ξυπνήσω στις 7:45 αντ' αυτού μπήκα στο forum
Ψυχάκιας mode on λοιπόν
-
Kellerman, Τσουρεκοντίνος, Φάνκις...στο γραφείο του Δουλεμπορίξ για να σκαλίσετε σε 3 αντίγραφα, την πλάκα πορείας σας.
Ο κολλητός μου, προφανώς, παρεσύρθη, ως αθώος και άδολος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Kellerman, Τσουρεκοντίνος, Φάνκις...στο γραφείο του Δουλεμπορίξ για να σκαλίσετε σε 3 αντίγραφα, την πλάκα πορείας σας.Ο κολλητός μου, προφανώς, παρεσύρθη, ως αθώος και άδολος.
Τώρα τι να σου πώ....Εθελοτυφλείς πρόεδρε ( θα μου πείς δεν είναι η πρώτη φορά ) εθελοτυφλείς.
Άντε καλή μας μέρα
Υ.Γ Πειράζει να γράψω την πλάκα μου απο βδομάδα γιατί έχει πλακώσει πολλή δουλειά?
Pub - σουβλ....... πωλουνται σκλάβοι!!! :x (#18)