-
Μισο λεπτο....απο ποτε ιταλοι εχουν ΜΠΟΥΖΟΝΙΑ αντι για ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ?
-
Ανάποδα τα λες (μπουζόνια είχε πάντα), αλλά έχεις δίκιο (μπουλόνια δέχεται το εν λόγω αυτοκίνητο)...
-
Η φωτο ειναι απο τον εμπρος δεξια τροχο ετσι;
-
Eμπρός αριστερό θα έλεγα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμπρός αριστερό θα έλεγα.Ναι δικιο εχεις αφου το ακρομπαρο ειναι δεξια.
-
Καθησα και διαβασα ρε παιδια ολες αυτες τις σελιδες και μια απαντηση
απο την FIAT δεν ειδα καπου γιατι ?
Τωρα αν ειναι σωστα η λαθος αυτα που λεει το περιοδικο πρεπει καποιος
επισημα να τις αντικρουσει και οχι να αιωρηται ετσι στο κενο μια τοσο
τραγικη ειδηση (αληθες η ψευδει θα δουμε ) για ενα καινουργειo μοντελο ενος τοσο μεγαλου ομιλου ..........
Περιμενω απαντηση επισημα πλεον ........... -
ελπιζω να χει ξεκινησει καποια διαδικασια η φιατ εστω και στα μουλωχτα...
-
και ποιος να απαντήσει η fiat hellas?? αφού θεωρητικά άμα κάποιος ήταν υπεύθυνος για το περιστατικό (Αφού το περιοδικό βγάζει επικίνδυνο το bravo 1.4 γενικά), αυτός θα ήταν H FIAT η ίδια.....η οποία προφανώς δεν ασχολείται
με κάθε φυλλάδα που κάνει τα οποιαδήποτε μη πιστοποιημένα τεστ κοπώσεως και δη σε μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα.....Λέτε να υπήρχε τόσο σοβαρό πρόβλημα και να μην το είχαν ανακαλύψει κανείς άλλος. εκτός Ελλάδος??? -
Aκριβώς... Εξάλλου το έχω πει και παλιότερα: ποιος σας είπε οτι η FAH έχει την εξουσιοδότηση να απαντήσει για τόσο 'σοβαρά' θέματα και οτι δεν είναι θέμα της 'μαμας' FIAT και μόνο.
Αν και εγώ στη θέση της FIAT ούτε θα ασχολιόμουν να απαντήσω, θα ήταν σα να τους έδινα αξία. Κατευθείαν στη δικηγορική μου ομάδα για τα περεταίρω...
-
Πάντως δε με ενδιαφέρει προσωπικά αν όντως έχουν πρόβλημα τα φρένα του Bravo...αν και κανείς δε μου έδωσε μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημά μου περί scenery του τεστ.
Αυτό που κρατάω είναι την απίστευτη αδιαφορία της ΦΙΑΤ. Δείχνει για άλλη μια φορά πόσο άχρηστη είναι στα PR και πόσο μα πόσο ΔΕ στηρίζει τους πελάτες της. Πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη πληρώσει τα ωραία τους λεφτάκια για ένα αυτοκίνητο...το έχουν παραγγείλει, άλλοι το έχουν παραλάβει κιόλας...και αντί να βγει και να πει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα τα Bravo...δε λέει τίποτα. Κρατάει μια 'ένοχη' σιγή (για μερικούς).
Μπράβο παιδιά... ...να δω πότε θα βάλουν μυαλό!!
Έρχεται και το 500άκι...αυτό να δω τι θα το βγάλουν...
-
Το περιοδικό λέει συμπερασματικά: αν σας αρέσει το Bravo πάρτε μόνο το turbo, το ακριβό δλδ!!!! Μάλλον για τη FIAT Δουλεύουν
Πάντως οι 'αποδείξεις' του περιοδικού είναι τουλάχιστον υποτιμητικές για τους αναγνώστες του. Αερολογίες και τίποτα άλλο. Για τόσο σημαντικό θέμα μια πρόχειρη και αμφιβόλου εγκυρότητας διάγνωση. Μόνο αυτά ήταν?
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο Ι . -
Η αλήθεια είναι απλή και κωμικοτραγική.
Νεαροί συντάκτες 'παίζανε' με ξένο (a.k.a.'δημοσιογραφικό') αμάξι και, κάποια στιγμή, το παρακάνανε και βγήκαν εκτός δρόμου.
'Αμάν! Τι κάνουμε τώρα?' αναφωνήσανε, εν χορώ, οι νεαροί 'δημοσιογράφοι'.
'Να πούμε ότι 'τα'παιξαν' τα φρένα' είπε ο πλέον ευφάνταστος και η πρόταση του έγινε αποδεκτή με high-fives.
Η συνέχεια στην οθόνη σας, live!
-
υπαρχει καπου που να βλεπεις τις πωλησεις του καθε μοντελου ανα μηνα στην ελληνικη αγορα?
παλια αν δεν κανω λαθος το ωτο τριτη το ειχε
ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσο θα επηρεασει τις πωλησεις του συγκεκριμενου μοντελου αυτη η τραγωδια (δημοσιογραφικη εεε ) -
Στάνταρ θα τις επηρεάσει. Υπάρχουν πολλοί άσχετοι που είναι έτσι κι αλλιώς επηρεασμένοι από το αντι-ιταλικό ράδιο αρβύλα των τελευταίων 20 ετών και που παίρνουν φυλλάδες σαν το AMS στα σοβαρά. Τι να πεις...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Η αλήθεια είναι απλή και κωμικοτραγική.Νεαροί συντάκτες 'παίζανε' με ξένο (a.k.a.'δημοσιογραφικό') αμάξι και, κάποια στιγμή, το παρακάνανε και βγήκαν εκτός δρόμου.
'Αμάν! Τι κάνουμε τώρα?' αναφωνήσανε, εν χορώ, οι νεαροί 'δημοσιογράφοι'.
'Να πούμε ότι 'τα'παιξαν' τα φρένα' είπε ο πλέον ευφάνταστος και η πρόταση του έγινε αποδεκτή με high-fives.
Η συνέχεια στην οθόνη σας, live!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι σε κάποιο γραφείο έγινε η 'στραβή', με αφορμή κάποιο διαφημιστικό πακέτο...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στάνταρ θα τις επηρεάσει. Υπάρχουν πολλοί άσχετοι που είναι έτσι κι αλλιώς επηρεασμένοι από το αντι-ιταλικό ράδιο αρβύλα των τελευταίων 20 ετών και που παίρνουν φυλλάδες σαν το AMS στα σοβαρά. Τι να πεις...Θα επαιρνα το Bravo, που μου φανηκε υπεροχο μεσα εξω και πολυ καλο στο δρομο, αλλα, τελικα, αν και ειχα αποφασισει να μην, η προσφορα για το Focus ηταν τοσο καλη, που θα ηταν βλακεια αν δεν το εκλεινα και, κυριως, φοβηθηκα τιποτα 'εφηβικα' προβληματα....
Να ο πρώτος...
Και ας βγεί ο ίδιος να μας πει αν επηρεάστηκε ή όχι από αυτή την ιστορία. -
-
-
Είναι γεγονός ότι το μαντέμι από το οποίο φτιάχνονται οι δισκόπλακες είναι ένα υλικό που σκουριάζει πολύ εύκολα, δεν περίμενα πάντως να έχει σκουριάσει σε τέτοιο βαθμό σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Πρακτικά δηλαδή για να γίνω κατανοητός μπορεί να δημιουργηθεί επίστρωση σκουριάς ακόμα και σε πχ δύο βδομάδες εφόσον η δισκόπλακα βρέχεται και δε στεγνώνει γρήγορα. Αν το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο στη βροχή πριν παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του μπορεί να είχε γίνει έτσι η δισκόπλακα από πριν καν κινηθεί το αυτοκίνητο.
Η σκουριά βέβαια παραμένει μόνο στα σημεία που δεν υπάρχει τριβή μιας και η επιφάνεια της δισκόπλακας καθαρίζει με το πάτημα του φρένου.
-
Να απαντήσει η Fiat και η κάθε εταιρία που μπορεί να βρεθεί σε ένα τέτοιο συμβάν με βάση τι; Μια φωτογραφία ενός δισκόφρενου; Δε μπορούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία που να έδειχνε το αυτοκίνητο από εκείνη τη πλευρά και να μεγέθυναν το δισκόφρενο; Ποια εταιρία αν της βάλεις μια φωτογραφία από μια δισκόπλακα θα σου απαντήσει; Τι το σοβαρό παραθέτει το περιοδικό για να πάρει και απάντηση; Τα ίδια θα έγραφα για όποιας εταιρίας ήτανε το αμάξι. Δηλαδή, δείχνουμε μια δισκόπλακα, λέμε αυτή είναι και άντε τώρα να απαντήσει εταιρία......Χάθηκε ένα εκτενές ρεπορτάζ με φωτογραφίες που να δείχνουν το αμάξι με το δισκόφρενο; Όταν πήγε στο χωράφι βγάλανε 2 φωτογραφίες, πόσες βγάλανε. Για το δισκόφρενο που αποφάνθηκαν κιολας ότι πρέπει να είναι μεγαλύτερο! καμία φωτογραφία που να δείχνει ότι είναι από το συγκεκριμένο. Ε αυτό αν λέγεται ενημέρωση, μάλλον θα πρέπει να μάθω να διαβάζω τα άστρα, να ρίχνω τα χαρτιά ή να κοιτώ το φλυτζάνι για να βρω αυτό το δισκόφρενο, δισκόπλακα ποιανού αυτοκινήτου είναι.....
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων