-
Χάρη, η δουλειά έγινε. Δεν είναι τόσο χαζός ο κόσμος όσο θα ήθελαν ορισμένοι και υπάρχει ΕΥΤΥΧΩΣ κόσμος που βλέπει τη στραβή και ενημερώνει, επισημαίνει, καυτηριάζει.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο κύριος στο Power λοιπόν αναλαμβάνει τις ευθύνες του γιατί γράφει σε κάποιο περιοδικό...και καταθέτει την άποψή του επώνυμα...με τις 'πλάτες' του περιοδικού. Προφανώς πήρε κάποιου είδους άδεια για να το γράψει...ένα ΟΚ δηλαδή.Εσύ όμως φίλε μου με όλο τον σεβασμό το έχεις παραξηλώσει. Όπου κοιτάξω...και όπου κι αν δω...τα 'χώνεις' για το γεγονός...ΧΩΡΙΣ τις 'πλάτες' των 4Τ και χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις.
Οι ενστάσεις σου είναι πολύ σωστές...τις δέχομαι...έχω κι εγώ μια άποψη...αν και μου αρέσει να είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου επειδή μου αρέσει να καλύπτονται όλες οι ερωτήσεις. Καλό κάνει...όχι κακό. Για παράδειγμα μόνο μέσα από τις διαφωνίες μου για την ανάκληση αναφέρθηκε η ημερομηνία κατασκευής του μοντέλου.
Κατέθεσε λοιπόν την άποψή σου...αλλά όλα τα άλλα (blog, post σε 15 φόρουμ) τα θεωρώ υπερβολικά...ειδικά γιατί το ίντερνετ είναι ύπουλο...και συνήθως την 'τρώνε' οι από πάνω...so cool down mate
Δεν κατάλαβα δλδ, γιατί να βρούν τον μπελά τους οι 4Τ?
Εδώ μιλάμε για ένα ελέυθερο, δημοκρατικό φόρουμ, όπου οι απόψεις των χρηστών του δεν είναι απαραίτητο οτι συμβαδίζουν με αυτές των 4Τ. Εσύ τι κάνεις δλδ τώρα, εκφοβισμό ή εκβιάζεις καταστάσεις? -
Εσείς μπορεί να γελάτε, αλλά εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι εν έτος 2007, κάποιο έντυπο μπορεί να κατηγορεί ένα μοντέλο και οι μόνες αποδείξεις που έχει να είναι μιά φωτογραφία του αυτοκινήτου στο χαντάκι και ένα άκρο από Corolla του 92. Το ίδιο εκνευριστικό είναι βέβαια το ότι πληθώρα αναγνωστών, ακόμη και αρκετοί από δω μέσα, χάφτουν αμάσητα ότι τους πασσάρουν και βαριούνται να βάλουν το μυαλό τους να σκεφτεί, οπότε και προτιμούν να κράζουν όσουν έχουν τα κότσια να αντιδράσουν.
Ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Εσείς μπορεί να γελάτε, αλλά εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι εν έτος 2007, κάποιο έντυπο μπορεί να κατηγορεί ένα μοντέλο και οι μόνες αποδείξεις που έχει να είναι μιά φωτογραφία του αυτοκινήτου στο χαντάκι και ένα άκρο από Corolla του 92. Το ίδιο εκνευριστικό είναι βέβαια το ότι πληθώρα αναγνωστών, ακόμη και αρκετοί από δω μέσα, χάφτουν αμάσητα ότι τους πασσάρουν και βαριούνται να βάλουν το μυαλό τους να σκεφτεί, οπότε και προτιμούν να κράζουν όσουν έχουν τα κότσια να αντιδράσουν.Ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο...
+ΑMS...
-
Και το κάπνισμα δημιουργεί προβλήματα, αλλά άμα κάνω 11524106 ποστς γι αυτό, θα βοηθήσω κανέναν;
-
Κι ο Χατζηγιάννης ταλαιπωρεί τ'αυτιά μας, αλλά τον ακούμε συνέχεια και κανείς δε διαμαρτύρεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και το κάπνισμα δημιουργεί προβλήματα, αλλά άμα κάνω 11524106 ποστς γι αυτό, θα βοηθήσω κανέναν;Αν είναι τεκμηριωμένα, από ιατρικής άποψης αποδεδειγμένα και πειστικά, έστω και ενας να το κόψει, είναι μια μικρή νίκη.
-
Και το κάπνισμα δημιουργεί προβλήματα, αλλά άμα κάνω 11524106 ποστς γι αυτό, θα βοηθήσω κανέναν;Και το υπουργείο υγείας λέει 'το κάπνισμα φέρνει καρκίνο', μήπως και αυτό είναι για περίγελο, επειδή έχει γεμίσει τον τόπο?
Είναι κακό να αφήνεις την ηλιθιότητα να επεκτείνεται, αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα να την περιορίσεις, τουλάχιστον μην γελάς με αυτούς που προσπαθούν...
-
Ξεχνάτε ότι τα μηνύματα τα λαμβάνουν μόνο αυτοί που είναι έτοιμοι-υποψιασμένοι να τα λάβουν.
Αν πιστεύετε ότι έτσι θα βελτιώσετε τον κόσμο, εμπρός! Προσωπικά, αδιαφορώ και κουράζομαι εύκολα κιόλας (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος)
-
Και το κάπνισμα δημιουργεί προβλήματα, αλλά άμα κάνω 11524106 ποστς γι αυτό, θα βοηθήσω κανέναν;Ναι αρκετους 17ρηδες να αρχισουν το καπνισμα απο αντιδραση
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και το κάπνισμα δημιουργεί προβλήματα, αλλά άμα κάνω 11524106 ποστς γι αυτό, θα βοηθήσω κανέναν;
Ναι αρκετους 17ρηδες να αρχισουν το καπνισμα απο αντιδραση
Και άλλους να μη το κόψουν ποτέ!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και το υπουργείο υγείας λέει 'το κάπνισμα φέρνει καρκίνο', μήπως και αυτό είναι για περίγελο, επειδή έχει γεμίσει τον τόπο?
Είναι κακό να αφήνεις την ηλιθιότητα να επεκτείνεται, αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα να την περιορίσεις, τουλάχιστον μην γελάς με αυτούς που προσπαθούν...
Άλλο αυτό που στέλνει ένα κοινωνικό μήνυμα και άλλο να βγει και να στραφεί εναντίον μιας συγκεκριμένης καπνοβιομηχανίας. Να κατηγορεί την ίδια, άτομα που την εκπροσωπούν και τους υπαλλήλους της (χωρίς επαρκή τεκμηρίωση). Έχει διαφορά, δεν νομίζεις;
-
Αν όμως η Χ καπνοβιομηχανία έχει σαν σκοπό να δημιουργεί συνειδήσεις και να παραπλανά κόσμο, λέγοντας 'καπνίστε, το τσιγάρο αδυνατίζει, βοηθά στη μνήμη, δε βλάπτει κτλ', δικαιούται ή δε δικαιούται ομαδικό κράξιμο κατ' εξακολούθηση?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο κύριος στο Power λοιπόν αναλαμβάνει τις ευθύνες του γιατί γράφει σε κάποιο περιοδικό...και καταθέτει την άποψή του επώνυμα...με τις 'πλάτες' του περιοδικού. Προφανώς πήρε κάποιου είδους άδεια για να το γράψει...ένα ΟΚ δηλαδή.
Εσύ όμως φίλε μου με όλο τον σεβασμό το έχεις παραξηλώσει. Όπου κοιτάξω...και όπου κι αν δω...τα 'χώνεις' για το γεγονός...ΧΩΡΙΣ τις 'πλάτες' των 4Τ και χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις.
Οι ενστάσεις σου είναι πολύ σωστές...τις δέχομαι...έχω κι εγώ μια άποψη...αν και μου αρέσει να είμαι ο δικηγόρος του διαβόλου επειδή μου αρέσει να καλύπτονται όλες οι ερωτήσεις. Καλό κάνει...όχι κακό. Για παράδειγμα μόνο μέσα από τις διαφωνίες μου για την ανάκληση αναφέρθηκε η ημερομηνία κατασκευής του μοντέλου.
Κατέθεσε λοιπόν την άποψή σου...αλλά όλα τα άλλα (blog, post σε 15 φόρουμ) τα θεωρώ υπερβολικά...ειδικά γιατί το ίντερνετ είναι ύπουλο...και συνήθως την 'τρώνε' οι από πάνω...so cool down mate
Εδώ μιλάμε για ένα ελέυθερο, δημοκρατικό φόρουμ, όπου οι απόψεις των χρηστών του δεν είναι απαραίτητο οτι συμβαδίζουν με αυτές των 4Τ. Εσύ τι κάνεις δλδ τώρα, εκφοβισμό ή εκβιάζεις καταστάσεις?Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο 4T-Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Η 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και το περιοδικό '4 Τροχοί' δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του 4Τ-Forum.
http://www.4troxoi.gr/phpBB/rules.html -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο κύριος στο Power λοιπόν αναλαμβάνει τις ευθύνες του γιατί γράφει σε κάποιο περιοδικό...και καταθέτει την άποψή του επώνυμα...με τις 'πλάτες' του περιοδικού. Προφανώς πήρε κάποιου είδους άδεια για να το γράψει...ένα ΟΚ δηλαδή.
Εσύ όμως φίλε μου με όλο τον σεβασμό το έχεις παραξηλώσει. Όπου κοιτάξω...και όπου κι αν δω...τα 'χώνεις' για το γεγονός...ΧΩΡΙΣ τις 'πλάτες' των 4Τ και χωρίς χειροπιαστές αποδείξεις.
Εδώ μιλάμε για ένα ελέυθερο, δημοκρατικό φόρουμ, όπου οι απόψεις των χρηστών του δεν είναι απαραίτητο οτι συμβαδίζουν με αυτές των 4Τ. Εσύ τι κάνεις δλδ τώρα, εκφοβισμό ή εκβιάζεις καταστάσεις?Γιατί ο φίλος μας βρίσκει διέξοδο/βήμα τους 4Τ να κράξει και να προσβάλει ανθρώπους, εταιρίες και καταστάσεις ΧΩΡΙΣ να παρουσιάζει χειροπιαστά στοιχεία. Μάλιστα είναι συστηματική αυτή η επίθεσή του με 100+ σελίδες σε ένα thread, εκατοντάδες ποστ, blog και τα ίδια σε ακόμα 5 (και ίσως παραπάνω) φόρουμ.
Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι στα όρια της υπερβολής. Αρκετοί από εσάς διαφωνείτε (κάτι εντελώς λογικό)...αλλά δε κάνετε κι έτσι.
Αυτό που κάνω εγώ είναι, γνωρίζοντας τους κινδύνους του ίντερνετ (κάτι που απέδειξα σε προηγούμενά μου ποστ), προσπαθώ να προφυλάξω τον φίλο μας μη βρει τον μπελά του και οι 4Τ μαζί...γιατί από εδώ βρίσκει βήμα και γράφει ότι γράφει. Σκέψου το λίγο. Εάν ανοίξει αυτή η έρευνα παραπάνω...θα πάρει σβάρνα πολλούς...και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να κάνει και τι μπορεί να βρει ο κάθε δικηγόρος. Άμα προσάψουν συμφέροντα σε κάθε skullone να δω μετά τι θα λες.
Πρόσεξε...δεν εξετάζω αν όντως αυτοί έχουν άδικο/δίκιο...δεν είμαι δικαστήριο. Έχω την άποψή μου η οποία είναι η 'Χ'. Εκφράζουμε λοιπόν την άποψή μας...κάνουμε τον διάλογο/διαφωνία...αλλά δε βρίζουμε, κράζουμε και κατηγορούμε πρόσωπα και καταστάσεις (ότι τα παίρνουν κλπ κλπ) χωρίς να παρουσιάζουμε ΣΟΒΑΡΑ στοιχεία...και όχι λόγια, λόγια, λόγια και claims...αλλά χειροπιαστά στοιχεία.
Τουλάχιστον εγώ έτσι έχω μάθει να κάνω...και όπου δε με παίρνει να μη βγάζω γλώσσα...και πάντα να είμαι μέσα σε λογικά πλαίσια. Να βοηθήσω προσπαθώ...δε προσπαθώ να επιβληθώ σε κανένα...μεγάλο παιδί είναι (όπως όλοι μας) μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Εσείς μπορεί να γελάτε, αλλά εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι εν έτος 2007, κάποιο έντυπο μπορεί να κατηγορεί ένα μοντέλο και οι μόνες αποδείξεις που έχει να είναι μιά φωτογραφία του αυτοκινήτου στο χαντάκι και ένα άκρο από Corolla του 92. Το ίδιο εκνευριστικό είναι βέβαια το ότι πληθώρα αναγνωστών, ακόμη και αρκετοί από δω μέσα, χάφτουν αμάσητα ότι τους πασσάρουν και βαριούνται να βάλουν το μυαλό τους να σκεφτεί, οπότε και προτιμούν να κράζουν όσουν έχουν τα κότσια να αντιδράσουν.
Ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο...
Προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα. Δεν έχω πρόβλημα...απλά μίλα ανοιχτά αν είναι.
Είπαμε ότι το έντυπο κατηγορεί λάθος το αυτοκίνητο...το αναλύσαμε...το εξετάσαμε 100+ σελίδες τώρα (κάτι που είναι νομίζω αρκετό έως υπερβολικό για άρθρο 2 μηνών).
Το εκνευριστικό (τουλάχιστον για μένα) είναι να συνεχίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος...ειδικά όταν όλοι συμφωνούν...της εκτόξευσης κατηγοριών προσώπων και καταστάσεων. Δε συμφωνείς ότι όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους...και όταν τα ξεπερνάς αυτά υπάρχει κίνδυνος και ρίσκο που σαφώς το μοιράζεσαι?
Έχω λοιπόν μια διαφορετική αντίληψη περί του θέματος...και περιμένω να βγει η έρευνα να βγάλω τα συμπεράσματα. Πειράζει?? Δεν είμαι δικηγόρος...αλλά μου αρέσει να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ώστε να καλύπτονται ορισμένα θέματα σε μεγαλύτερο βάθος, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κατασκευής του μοντέλου. Πειράζει???
Στη περίπτωσή μας...ωχαδερφισμός θα ήταν αν κράζαμε until there's no tomorrow...σκέψου το.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν όμως η Χ καπνοβιομηχανία έχει σαν σκοπό να δημιουργεί συνειδήσεις και να παραπλανά κόσμο, λέγοντας 'καπνίστε, το τσιγάρο αδυνατίζει, βοηθά στη μνήμη, δε βλάπτει κτλ', δικαιούται ή δε δικαιούται ομαδικό κράξιμο κατ' εξακολούθηση?Κώστα άλλο να κράξεις και να πεις ότι κάνουν κακό με το προϊόν που παράγουν και όπως το διαφημίζουν/προωθούν και να εκφράσεις έντονα την διαφωνία σου ή δυσαρέσκιά σου και άλλο να αναφερθείς ονομαστικά κατά του συνόλου ή κατά συγκεκριμένων ατόμων που απαρτίζουν την οποιαδήποτε εταιρεία-επιχείρηση. Εκεί γίνεται προσωπική η επίθεση κατά συγκεκριμένων ατόμων (αναλαμβάνοντας φυσικά και τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό). Πράγμα που αν κάποιος δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις κατηγορίες του εναντίον αυτών των ατόμων ή των καταστάσεων, είναι προτιμότερο να εκφράσει την όποια διαφνωνία του μέχρι ενός ορίου και μετά να σιωπήσει μην φτάνοντας το θέμα στα άκρα.
Ποτέ δεν ξέρεις μια εταιρεία πως θα αντιδράσει. Και ναι μεν για μικρές και ασήμαντες υποθέσεις ούτε που ασχολούνται, αλλά αν αυτή η βαβούρα που δημιουργήσει ο οποιοσδήποτε τους επιφέρει ζημιά και απειλήσει να βλάψει τα συμφέροντά τους, να είσαι σίγουρος δεν θα διστάσουν να κινηθούν νομικά εναντίον του και να τον βάλουν σε μπελάδες.
Για όλα τα υπόλοιπα με κάλυψε ο Νίκος σε ότι έγραψε.
-
Nikos120i...
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδώ μιλάμε για ένα ελέυθερο, δημοκρατικό φόρουμ, όπου οι απόψεις των χρηστών του δεν είναι απαραίτητο οτι συμβαδίζουν με αυτές των 4Τ. Εσύ τι κάνεις δλδ τώρα, εκφοβισμό ή εκβιάζεις καταστάσεις?Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο 4T-Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Η 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και το περιοδικό '4 Τροχοί' δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του 4Τ-Forum.
http://www.4troxoi.gr/phpBB/rules.html -
Εντάξει, έγραψαν μια κουβέντα παραπάνω. Τι πρέπει να γίνει, να μαστιγωθούν δημόσια οι υπεύθυνοι;
Ούτε Μεσανατολικό να ήταν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν όμως η Χ καπνοβιομηχανία έχει σαν σκοπό να δημιουργεί συνειδήσεις και να παραπλανά κόσμο, λέγοντας 'καπνίστε, το τσιγάρο αδυνατίζει, βοηθά στη μνήμη, δε βλάπτει κτλ', δικαιούται ή δε δικαιούται ομαδικό κράξιμο κατ' εξακολούθηση?
Κώστα άλλο να κράξεις και να πεις ότι κάνουν κακό με το προϊόν που παράγουν και όπως το διαφημίζουν/προωθούν και να εκφράσεις έντονα την διαφωνία σου ή δυσαρέσκιά σου και άλλο να αναφερθείς ονομαστικά κατά του συνόλου ή κατά συγκεκριμένων ατόμων που απαρτίζουν την οποιαδήποτε εταιρεία-επιχείρηση. Εκεί γίνεται προσωπική η επίθεση κατά συγκεκριμένων ατόμων (αναλαμβάνοντας φυσικά και τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό). Πράγμα που αν κάποιος δεν μπορεί να τεκμηριώσει τις κατηγορίες του εναντίον αυτών των ατόμων ή των καταστάσεων, είναι προτιμότερο να εκφράσει την όποια διαφνωνία του μέχρι ενός ορίου και μετά να σιωπήσει μην φτάνοντας το θέμα στα άκρα.
Ποτέ δεν ξέρεις μια εταιρεία πως θα αντιδράσει. Και ναι μεν για μικρές και ασήμαντες υποθέσεις ούτε που ασχολούνται, αλλά αν αυτή η βαβούρα που δημιουργήσει ο οποιοσδήποτε τους επιφέρει ζημιά και απειλήσει να βλάψει τα συμφέροντά τους, να είσαι σίγουρος δεν θα διστάσουν να κινηθούν νομικά εναντίον του και να τον βάλουν σε μπελάδες.
Για όλα τα υπόλοιπα με κάλυψε ο Νίκος σε ότι έγραψε.
Νταξ... Μπορεί ο Skul να είναι κάργα καλυμμένος και να έχει κάποιους να του κάνουν πλάτες... Ενδεχομένως και όχι και να είναι απλά ένας 'τρελός', ο οποίος δε λογαριάζει τίποτα και κανέναν μπροστά στα πιστεύω του, έχοντας παράλληλα γνώση των ρίσκων που παίρνει (και μαγκιά του σε αυτήν την περίπτωση). Μπορεί πάλι να μην ξέρει τι του γίνεται και να νομίζει οτι οι κύριοι που την έχουν στήσει έξω από το σπίτι του είναι εργαζόμενοι στην διπλανή εταιρεία και όχι τσιράκια του AMS που τον περιμένουν να του τσιμεντώσουν τα πόδια και να τον στείλουν στο λιμάνι.
Οτιδήποτε και να ισχύει από τα παραπάνω, δε νομίζω οτι ΕΓΩ (και εσύ και οποιοσδήποτε εδώ μέσα) έχω το δικαίωμα να του υποδείξω πώς θα μιλήσει, πόσο θα χτυπήσει τη παλάμη στο μαχαίρι και σε πόσο 'politically correct' πλαίσια θα κινηθεί, αρκεί να μην προσβάλλει εμάς και άλλους. Προς Θεού, ενήλικας είναι και υποτίθεται οτι είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
-
Μα δεν έγινε καμία υπόδειξη.
Εκείνο που ειπώθηκε είναι ότι σε όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο. Αν θες θεώρησε το ως φιλική συμβουλή. Προφανώς υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που έχουν δει πέντε-δέκα πράγματα παραπάνω μέσα από εταιρείες και καταστάσεις. Πάντως από τα τελευταία του ποστ δείχνει και ο ίδιος να το έχει κατανοήσει και (για μένα) σωστά έριξε τους τόνους.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων