-
Μα δε λέμε τίποτα διαφορετικό βρε skye. Άλλο είναι να έχεις άποψη και προτίμηση, αλλά να έχεις τα πραγματικά στοιχεία (π.χ. 'το Χ αυτοκίνητο έχει τις τάδε επιδόσεις, αλλά προτιμούμε το Ψ γιατί τα μειονεκτήματά του αντισταθμίζονται από τα α, β, γ προτερήματά του και γιατί μας αρέσουν αυτά κι αυτά τα γνωρίσματά του) κι άλλο να λες ψέμματα.
-
Ταπεινή μου άποψη το GOLF ίσως να είναι και καλύτερο από το BRAVO. Λογικό με το κόστος που έχει.
Άλλο το ένα όχημα είναι καλύτερο άλλο ότι το 1 από τα 2 είναι ανασφαλές.
ΙΜΗΟ προτιμώ να έχω μία τελική εκτίμηση του Δημοσιογράφου από στυλ γραψίματος 'τα έχω καλά με όλους και δεν θάβω κανένα'.
-
Πάντως έχουν μπει στο bloka.com τα εγκαθετάκια του AMS...
-
To autobild αυτής της εβδομάδας έχει συγκριτικό τεστ το 1.4 με το 1.9 diesel. Σκεφτηκε κανένας να δει τα φρένα τους ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ντροπη τους
γιατι;
αφου ειναι καλυτερο το golfαλλο το να παρουσιαζεις ψευδη στοιχεια και αλλο το να γραφεις ενα αρθρο με ποιο κατα τη γνωμη σου ειναι καλυτερο αυτοκινητο για χ ψ αντικειμενικους ή μη λογους.
και για να προλαβω τυχον εξυπνακηδες που θα μου πουν οτι τα παιρνουν απ'την VW κλπ, πρωτον δεν ξερουμε ΚΑΝ ποια εφημεριδα ειναι. δευτερον ακομα και να ξεραμε δεν σημαινει οτι τα παιρνουμε επειδη 'αδικουν' την εταιρια που εμεις 'υποστηριζουμε'. τριτον σε περιπτωσεις που εξυμνειται μια ιταλικη εταιρια θα σημαινε οτι τα παιρνουν οι δημοσιογραφοι απ'αυτη;
οποτε εδω τιθεται το θεμα, περα απ'την ορθοτητα αυτων που γραφει καποιος, μηπως οι περισσοτεροι περιμενετε να διαβασετε μονο υμνους για την αγαπημενη σας εταιρια;
Μα το πρόβλημα δεν είναι ποιο αμάξι κερδίζει το συγκριτικό, ούτε αν είναι όντως καλύτερο. Το θέμα είναι ο τρόπος που το πασάρουν. Πίστεψέ με, σαν γραφίστας, παίζοντας λίγο με τις γραμματοσειρές, μπορώ να σε κάνω να προσέξεις μόνο αυτά που θέλω να προσέξεις. Από αυτή την άποψη +1 στο 'ντροπή τους'.
-
Ναι βρε taurus, αλλά ξέρεις κάτι; Αν ψάξεις στο διαδίκτυο, το AMS πέτυχε να περάσει τις μαλακίες του σε ΟΛΑ τα φόρουμ (υπολογιστών, τηλεόρασης κλπ). Πόσοι είμαστε που βγάζουμε αντίλογο σ'αυτές τις αηδίες; Λίγοι και σε λίγα φόρουμ. Ο πολύς κόσμος έχει ήδη επηρεαστεί και ο Τριανταφύλλης τρίβει τα χέρια του. Εγώ έχω ήδη κάνει ό,τι μπορώ να κάνω. Αλλά μόνος μου δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα... Τα μηρυκαστικά είναι πολλά, σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας.
-
Τελικά πού έφυγε το Bravo; Τι απόσταση έκανε μέσα στις κουνούκλες και στα χωράφια και με τι ταχύτητα; Ήταν αρκετή η ταχύτητά του για να ρίξει το συρματόπλεγμα; ΟΕΟ; Ο διάδρομος είναι 1100 μέτρα χ 50! Πόση απόσταση έκανε μέσα σε ανώμαλο χώρο και με τι ταχύτητα για να καταφέρει να ρίξει και συρματόπλεγμα;
Και πού είναι ο τροχός Peiseler ΟΕΟ; Τον βγάλανε πριν φωτογραφίσουν; Καταστράφηκε; Στράβωσε; Ή μήπως δεν κάνανε καν δοκιμή ΟΕΟ;
Και τα χαμόγελα αυτά δείχνουν ανθρώπους που μόλις είδαν το χάρο με τα μάτια τους ή κάτι άλλο ΟΕΟ;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα το πρόβλημα δεν είναι ποιο αμάξι κερδίζει το συγκριτικό, ούτε αν είναι όντως καλύτερο. Το θέμα είναι ο τρόπος που το πασάρουν. Πίστεψέ με, σαν γραφίστας, παίζοντας λίγο με τις γραμματοσειρές, μπορώ να σε κάνω να προσέξεις μόνο αυτά που θέλω να προσέξεις. Από αυτή την άποψη +1 στο 'ντροπή τους'.
μα κατσε ρε συ
δεν μπορουμε να επιβαλλουμε στον οποιοδηποτε συντακτη ουτε τί θα νομιζει ουτε το πώς θα το εκφραζει. αυτο εξ'αλλου ειναι και το βαθυτερο νοημα της δημοκρατιας
αρκει να μην συκοφαντει, οπως εγινε στην περιπτωση του ams. αυτο ειναι τελειως διαφορετικο. αλλο να βγει καποιος και να πει οτι το χ αμαξι ειναι επικινδυνο επειδη τα φρενα του ειναι ...25% πιο μικρα , και αλλο να εχει πχ συγκριτικο VW POLO GTi (το προηγουμενο εννοω, το 1.6) με το 106 RALLYE και να γραψει με τεραστια γραμματα: RALLYE FTW.συγνωμη, αλλα αν μου εδινες και εμενα να κανω συγκριτικο πχ mondeo - vectra, θα ελεγα απ'την αρχη ποσο καλυτερο θεωρωτο mondeo. αυτη θα ηταν η αποψη μου.
-
Θυμάμαι τη δοκιμή του Vauxhall Vectra VXR από τον Clarkson... Ε ρε γέλια!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θυμάμαι τη δοκιμή του Vauxhall Vectra VXR από τον Clarkson... Ε ρε γέλια!!!Δηλαδή θεωρείς τον Κλάρκσον υπόδειγμα αντικειμενικής δημοσιογραφίας;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δηλαδή θεωρείς τον Κλάρκσον υπόδειγμα αντικειμενικής δημοσιογραφίας;
οσον αφορα το βεκτρα;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δηλαδή θεωρείς τον Κλάρκσον υπόδειγμα αντικειμενικής δημοσιογραφίας;
Όχι. Κάργα υποκειμενικός είναι. Αλλά είναι καλύτερος απ'τον Tiff που τη μια θάβει εταιρείες λόγω μπροστινής κίνησης και την άλλη εκθειάζει προσθιοκίνητα...
Και δεν πουλάει παραμύθια όπως το AMS.
-
Ο Clarkson ότι και να πει για πλάκα ή από προσωπικές του απόψεις στο τέλος αναγνωρίζει το καλό και θάβει το κακό. Ακόμα και για τη Brera που είπε ότι την προτιμά είπε ξεκάθαρα ότι την προτιμά αν και δεν είναι τόσο γρήγορη όσο το ΤΤ ή το RX8. Και την Μ3 μπορεί να την έθαβε με τρόπο σε όλο το τεστ αλλά στο τέλος είπε ότι 'μάγκες πέρα από την πλάκα το αμάξι οργώνει'.
Ο Tiff από την άλλη ότι και να οδηγήσει θα το συγκρίνει αναπόφευκτα με BMW αλλά δεν τον έχω δει να συγκρίνει 116 με 147 και να μιλήσει μετά για ultimate driving machine. -
Κι εκεί είναι που φαίνεται ποιος είναι υποκειμενικός αλλά καλοπροαίρετος και ποιος είναι κολλημένος.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
......
Τα επιχειρήματα δε, φτάνουν σε επίπεδο ανεκδότου...
'δεν έβαλε η Fiat τα μεγαλύτερα φρένα για να μην αυξήσει το μη αναρτώμενο βάρος'
Ούτε για Ferrari να συζητούσαμε.Η Fiat σαφώς και δεν έβαλε μεγαλύτερα φρένα για λόγους κόστους.
Δεν σε χαλασε καθολου που το αλλο περιοδικο απλα με επιβεβαιωσε
Μαθε να ακους την αποψη καποιου,χωρις να πετας χαζομαρες αν δεν ξερεις! -
Χαζομάρες...εντάξει.
Σε πιο περιοδικό αναφέρεσαι?
-
Αντε καλό Καλοκαίρι...
-
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Χαζομάρες...εντάξει.Σε πιο περιοδικό αναφέρεσαι?
Power...
-
Πάντως τους δοκιμαστές με τα 'ατσαλένια πόδια και γαλβανιζέ στομάχια' δεν τους χάλασε που το Power στο τεύχος Ιανουαρίου 2008 απέδειξε ότι λέγανε άλλα αντί άλλων...
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων