-
Λοιπόν πήγαινε στο σπίτι της κοπέλας. Πάρε τηλέφωνο τον φίλο σου και πες του να περάσει κάτω από το σπίτι. Την ώρα που περνάει πέταξε μία στάμνα με νερό δίπλα του και αμέσως τρέξε και ανέβασε τον επάνω. Άντε και καλά στέφανα!
Υ.Γ. Παίζεται στο θέατρο και πραγματικά αξίζει να το δείτε αν και η Βασιλειάδου ήταν σε άλλο επίπεδο.
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τα πιτσιρίκια δεν είναι μπροστά είναι εκεί που πρέπει, εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ. για να μην παρεξηγηθεί κάνα τζόβενο)
Σοφη κουβεντα....... Κι εγω το ιδιο και ειμαι μολις 32 ρε γμτ..........
Σοβαρά τώρα (α προπό, ποιόν είπες 'τζόβενο', ΡΕ; ), δεν είναι όπως τα λέτε.
Κι αν δεν με πιστεύετε, περιμένετε να φτάσουν τα σημερινά πιτσιρίκια τα 30φεύγα και ξανακοιτάξτε τα.Μια χαρά είμαστε, ρε, κι ας 30αρίσαμε.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τα πιτσιρίκια δεν είναι μπροστά είναι εκεί που πρέπει, εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ. για να μην παρεξηγηθεί κάνα τζόβενο)
Σοφη κουβεντα....... Κι εγω το ιδιο και ειμαι μολις 32 ρε γμτ..........
Κι αν δεν με πιστεύετε, περιμένετε να φτάσουν τα σημερινά πιτσιρίκια τα 30φεύγα και ξανακοιτάξτε τα.Μια χαρά είμαστε, ρε, κι ας 30αρίσαμε.
+1
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καλα, νομιζεις.... Αμα ανεβεις καμια μερα, παρε τηλ. να παρουμε και το συντροφο, να παμε για καφε, να σας πω ιστοριες, να σας πεσουν τα μαλλια
Τελειωσαμε, εγω αισθανομαι ξεπερασμενος τα τελευταια 2-3 χρονια. Κουρασμενος και αηδιασμενος. Κι αμα νομιζεις οτι δεν ειναι ετσι οι περισσοτεροι ή οτι ειναι αναστρεψιμη η κατασταση, πλανασαι πλανη οικτρη...
Κουνια που μας κουναγε τους 30-40αρηδες -
Αυτό είναι ωριμότητα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τα πιτσιρικια, συντροφε, ειναι πιο μπροστα σε κατι τετοια...
Τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει την κοσμοθεωρια μου με αυτα που βλεπωΜα γι αυτό θα γελάνε Χρήστο μου, επειδή αυτό το οποίο συζητάμε είναι σαν να συζητάμε τη διαδικασία κατάποσης ή αναπνοής : ε αυτό είναι ανακλαστικό, δεν το 'μαθαίνεις' στα 30φεύγα
Τα πιτσιρίκια δεν είναι μπροστά είναι εκεί που πρέπει, εμείς έχουμε σκεβρώσει και σερνόμαστε (εγώ δηλ. για να μην παρεξηγηθεί κάνα τζόβενο )
Πολύ τα σκέφτεστε όλα. Για αυτό. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται να αναλώνεστε με σκέψεις. Θέλει αέρα και τόλμη. Κάνεις το βήμα, κόβεις αντιδράσεις της άλλης πλευράς και αν δώσει θετικά δείγματα προχωράς.
Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού. Που πας με αέρα, δείχνοντας ισχυρή αυτοπεποίθηση, να 'κερδίσεις' τον άλλον.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.... Αμα ανεβεις καμια μερα, παρε τηλ. να παρουμε και το συντροφο, να παμε για καφε, να σας πω ιστοριες, να σας πεσουν τα μαλλια...Θα ανέβω σίγουρα, σύντομα μάλιστα γιατί τέτοιες κουβέντες μ' αρέσουν και μου λείπουν.
Θα μαζευτούμε οι τρεις σε κύκλο και θα λέμε 'είμαι ο Ηλίας και είμαι καλά', όμως;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα, νομιζεις.... Αμα ανεβεις καμια μερα, παρε τηλ. να παρουμε και το συντροφο, να παμε για καφε, να σας πω ιστοριες, να σας πεσουν τα μαλλια
Τελειωσαμε, εγω αισθανομαι ξεπερασμενος τα τελευταια 2-3 χρονια. Κουρασμενος και αηδιασμενος. Κι αμα νομιζεις οτι δεν ειναι ετσι οι περισσοτεροι ή οτι ειναι αναστρεψιμη η κατασταση, πλανασαι πλανη οικτρη...
Κουνια που μας κουναγε τους 30-40αρηδεςΈτσι, έτσι σύντροφε, μαύρη απαισιοδοξία, όλα βαίνουν κακώς και εμείς βυθιζόμαστε όλο και πιο πολύ : στο στοιχείο μου είμαι
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά
πέσανε πάνω στην εργατιά
άγρια κράζουν, για αίμα διψούν
τον Δημητρώφ στην κρεμάλα να δουν -
ililias
Περιπου
koutsan
Μη με ξεσυνερίζεσαι, την εχω προσφατη την τουμπα και μαλλον κατι ραγισε μεσα μου
-
O ανδρας ειναι κυνηγός. Βγες μαζί τους, και μην ανακατευτείς με ανταλλαγές τηλεφώνων και τέτοια. Ασε τους ίδιους να παίξουν, μην τους στερήσεις αυτό το όμορφο παιχνίδι της αβεβαιότητας.
-
Μερικές παρατηρήσεις...
Megane98hp, θα έλεγα να μην μπλεχτείς... Σήμερα μπορεί να είσαι καλος γι' αυτό που κάνεις, αύριο όμως εσένα θα βρίζουν! Μην μπλεχτείς παραπάνω, κι εννοείται μην βγεις για φαγητό ή κάτι τέτοιο μαζί τους! Φαντάζεσαι να μην αρέσει ο ένας στον άλλο; Τι θα κάνεις;
Ακόμη χειροτερα, να τα φτιάξουν και μετά να χωρίσουν; Θα σε χρησιμοποιούν και σαν μεσάζοντα 'πες του αυτό' ή 'μου έκανε εκείνο και είναι αλήτης' κλπ κλπ
Αρα, αφού τους γλύκανες για γνωριμία, κάνε την ανώδυνα...
Τέλος μερικές σκέψεις...
Βρίσκω ανόητο να είσαι 31 , να είσαι μια χαρά και να δυσκολεύεσαι να βρεις κάποια για γάμο! Υπάρχουν ΤΟΣΕΣ εκεί έξω, που αν είσαι ΟΚ και 30άντα, με δουλειά, κάνουν ΚΡΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑ!
Απορώ γιατί δυσκολεύεται;
Επίσης, γιατί βιάζεται; Οι γυναίκες που μπορείς να έχεις στα 30+ σου είναι πολύ περισσότερες, πολύ ομορφότερες και σε όποια ηλικία θέλεις! Μπορεί να παίζει άνετα από 18, άντε 20 μέχρι 35...Εννοείται, το προτεινόμενο range είναι 20-25...Κανονικά δεν θέλει και πολλή προσπάθεια! Μια απλή κουβεντούλα, ούτε εξυπνάδες, ούτε μαλ@κιες, μια άνεση και αυτό ήταν, αν γουστάρει το γκομενάκι έπεσε... Αλλά καταλαβαίνω πως κάποιοι ζορίζονται ακόμη και στα απλούστερα!
Μερικές σκέψεις και για την κοπέλα: να πετάξει λίγο βυζάκι, λίγο μπουτάκι, να βάλει και κάνα στριγκάκι, αν δεν το κάνει ήδη...
Επίσης, να μην είναι επιλεκτική ('Εδώ που έφτασα, θα πάρω τον καλύτερο, αλλιώς δεν ανοίγω τα πόδια μου!') και ΚΥΡΙΩΣ να μην φαίνεται πως θα κάνει σχέση ΜΟΝΟΝ για γάμο! Να κάνει πρώτα σχέση ΚΑΙ ΑΝ προκύψει γάμος, καλώς!
Αυτές που κυκλοφορούν και οπλοφορούν κυνηγώντας γαμπρό, είναι τα πιο απωθητικά όντα του ζωϊκού βασιλείου!Είπαμε, η βιολογία δεν κάνει εξαιρέσεις, αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπορεί να παίζει άνετα από 18, άντε 20 μέχρι 35...Εννοείται, το προτεινόμενο range είναι 20-25...Αυτα κανετε εσεις οι γεροι και εμεις της ηλικιας αυτης που λες μενουμε με λιγοτερες επιλογες... Και μετα σου λενε οι γυναικες δεν κοιτανε χρηματα,δουλεια,στατους και μεγεθος...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μερικές παρατηρήσεις...
Megane98hp, θα έλεγα να μην μπλεχτείς... Σήμερα μπορεί να είσαι καλος γι' αυτό που κάνεις, αύριο όμως εσένα θα βρίζουν! Μην μπλεχτείς παραπάνω, κι εννοείται μην βγεις για φαγητό ή κάτι τέτοιο μαζί τους! Φαντάζεσαι να μην αρέσει ο ένας στον άλλο; Τι θα κάνεις;
Ακόμη χειροτερα, να τα φτιάξουν και μετά να χωρίσουν; Θα σε χρησιμοποιούν και σαν μεσάζοντα 'πες του αυτό' ή 'μου έκανε εκείνο και είναι αλήτης' κλπ κλπ
Αρα, αφού τους γλύκανες για γνωριμία, κάνε την ανώδυνα...
Τέλος μερικές σκέψεις...
Βρίσκω ανόητο να είσαι 31 , να είσαι μια χαρά και να δυσκολεύεσαι να βρεις κάποια για γάμο! Υπάρχουν ΤΟΣΕΣ εκεί έξω, που αν είσαι ΟΚ και 30άντα, με δουλειά, κάνουν ΚΡΑΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑ!
Απορώ γιατί δυσκολεύεται;
Επίσης, γιατί βιάζεται; Οι γυναίκες που μπορείς να έχεις στα 30+ σου είναι πολύ περισσότερες, πολύ ομορφότερες και σε όποια ηλικία θέλεις! Μπορεί να παίζει άνετα από 18, άντε 20 μέχρι 35...Εννοείται, το προτεινόμενο range είναι 20-25...Κανονικά δεν θέλει και πολλή προσπάθεια! Μια απλή κουβεντούλα, ούτε εξυπνάδες, ούτε μαλ@κιες, μια άνεση και αυτό ήταν, αν γουστάρει το γκομενάκι έπεσε... Αλλά καταλαβαίνω πως κάποιοι ζορίζονται ακόμη και στα απλούστερα!
Μερικές σκέψεις και για την κοπέλα: να πετάξει λίγο βυζάκι, λίγο μπουτάκι, να βάλει και κάνα στριγκάκι, αν δεν το κάνει ήδη...
Επίσης, να μην είναι επιλεκτική ('Εδώ που έφτασα, θα πάρω τον καλύτερο, αλλιώς δεν ανοίγω τα πόδια μου!') και ΚΥΡΙΩΣ να μην φαίνεται πως θα κάνει σχέση ΜΟΝΟΝ για γάμο! Να κάνει πρώτα σχέση ΚΑΙ ΑΝ προκύψει γάμος, καλώς!
Αυτές που κυκλοφορούν και οπλοφορούν κυνηγώντας γαμπρό, είναι τα πιο απωθητικά όντα του ζωϊκού βασιλείου!Είπαμε, η βιολογία δεν κάνει εξαιρέσεις, αλλά οι υπόλοιποι τι φταίνε;
νομιζω οτι εχουμε μια διαφορα με το ηλικιακο θεμα..
αν εισαι 31 και θελεις απλα να 'πας'με γυναικα ισχυει αυτο το range που ειπες 20-25 αλλα αν θελεις κατι σοβαροτερο απλα ξεχασετο....
ειναι πολυ δυσκολο να συνενοηθεις σοβαρα με γκομενες αυτης της ηλικιας...ολες ειναι στον κοσμο τους 3 λαλουν και 2 χορευουν....ρωτα και τους υπολοιπους να δεις τι θα σου πουν.
νομιζω οτι για να μπορεις να συνενοηθεις σοβαρα με μια κοπελα πρπει να ειναι πανω απο 25-27 ωστε να εχει και καποιες εμπειριες,για να μην ΄σε ταλαιπωρησει αρκετα με διαφορα παιχνιδια που σιγουρα θα το κανει.
οι μικροτερες ειναι για 'αλλη' δουλεια απο οτι εχει δειξει (δυστηχως)η εμπειρια μου μεχρι τωρα. -
θα συμφωνησω με τον γρηγορη!
βασικα υπαρχουν ελλειπη στοιχεια και για τους 2. αυτος θελει σοβαρη σχεση και δεν βρισκει.. αυτη ειναι ομορφη και μονη... κατι δε μου παει καλα...οσο για τον Asimov.. με τετοιο αυτοκινητο που ψαχνεις, πως περιμενες να αισθανεσαι?
-
Κι εγώ 20άρα έχω κι είμαι 31!
-
-
Εμενα αυτα (εχω ξαναπει) δε μου φαινονται λογικα...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εγώ 20άρα έχω κι είμαι 31!παιζεις με την φωτια!!!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εμενα αυτα (εχω ξαναπει) δε μου φαινονται λογικα...ποια απο ολα?
Θελω σοβαρη σχέση.....