-
Το Bravo, λες, δε μπαινει στη φωτογραφια;
Αν οχι TSI, κατι αντιστοιχο. Με χαλαει το ονομα VW ρε γμτ με αυτα που ακουω
-
εμ ας μη τουμπαρες να περιμενες το τουρμπατο φοκους..
εσυ εκει...ο νους σου στη τουμπα..
το μπραβο ειναι ωραιο..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δεν ξέρω αν απαντώ αργά. Δεδομένου ότι Opel , VW τις πέταξες τότε εγώ θα κοίταζα μόνο στην Skoda και πουθενά αλλού.Και σε τι ακριβώς διαφέρει - στην ουσία - ένα Skoda από ένα VW;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν ξέρω αν απαντώ αργά. Δεδομένου ότι Opel , VW τις πέταξες τότε εγώ θα κοίταζα μόνο στην Skoda και πουθενά αλλού.
Και σε τι ακριβώς διαφέρει - στην ουσία - ένα Skoda από ένα VW;
Κοστίζει λιγότερο οπότε σου περισσεύουν λεφτά για τις βλάβες που θα βγάλει ως συγγενής των VW
Υ.Γ. Πλάκα κάνω
-
Xρήστο ... η λογική λέει TSi 122 αν θες να το πουλήσεις μετά από αρκετά χρόνια. Το Bravo είναι πιό φρέσκο αλλά δεν θα έχει την ίδια τιμή μεταπώλησης.
Εχεις σκεφτεί τη λύση του ιδιωτικού leasing με εξαγορά ή χωρίς ??
Σου λύνει τα χέρια από άποψη κόστους συντήρησης-επισκευών ή/και μεταπώλησης.Πρόσφατη προσφορά για TSi ~18.600€ ... 420€ x 36 και μετά το δίνεις πίσω
ή 480€ χ 36 + 6400€ εξαγορά στο τέλος και σου μένει το αυτοκίνητο.
Στο διάστημα των 36 μηνών είναι πληρωμένα τα τέλη, μικτή ασφάλεια, σέρβις σε εξουσιοδοτημένα, μία αλλαγή ελαστικών και ισχύει για 25Κ χλμ. το χρόνο. Τους όρους και τα χλμ. μπορείς να τα διαπραγματευτείς ανάλογα, αυτό είναι ένα παράδειγμα μόνο.
Το Bravo προσφέρεται περισσότερο για leasing μιας και λογικά θα έχει χαμηλότερη τιμή μεταπώλησης.Για μτχ. BMW 116 δεν αξίζει
-
λετε τελικα να συμφερει το ιδιωτικο leasing
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λετε τελικα να συμφερει το ιδιωτικο leasingΕτσι όπως το μελέτησα δεν συμφέρει μόνο για αυτοκίνητα που κρατούν καλή τιμή μεταπώλησης .... πχ. Golf, Corolla, 316 κ.α. (αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος για μετά από 3 χρόνια) και για ειδικά μοντέλα ... πχ cabrio (MX5 πχ.) που παραδοσικά κρατούν υψηλές τιμές.
-
Πάρε ένα Civic Type R μοντέλο γύρω στο 2003-04 και θα έχεις και εγγύηση μέχρι το 2010-11..
-
[quote='ΒΑΣΙΛΗΣ']Xρήστο ... η λογική λέει TSi 122 αν θες να το πουλήσεις μετά από αρκετά χρόνια. Το Bravo είναι πιό φρέσκο αλλά δεν θα έχει την ίδια τιμή μεταπώλησης.
Εχεις σκεφτεί τη λύση του ιδιωτικού leasing με εξαγορά ή χωρίς ??
Σου λύνει τα χέρια από άποψη κόστους συντήρησης-επισκευών ή/και μεταπώλησης.Πρόσφατη προσφορά για TSi ~18.600
-
Ετσι ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ Χρήστο ..
Προσφορές πήρα από την Antena Car Hire του ομίλου Παζαρόπουλου όπου αντιπροσωπεύει και VW και FIAT οπότε μπορείς να ρωτήσεις και για τα 2.
Εφόσον είσαι οριακά για τα χλμ. ζήτα προσφορές για 30Κ το χρόνο γιατί δεν συμφέρει να χρυσοπληρώσεις τυχόν υπερβάσεις.Επίσης μπορείς να ζητήσεις προσφορές και απευθείας στις αντιπροσωπείες λέγοντας τους ότι πρόκειται για ιδιωτικό leasing (δηλ. πληρώνεις το ΦΠΑ των δόσεων)
- Αν θες συνέταιρο στην επιχείρηση με τις Μολδαβές ... μέσα είμαι
-
Θα ρωτησω οπωσδηποτε
Επειδη εχω πολλα εξοδα αυτη την εποχη, καθε προσφορα για συνεταιρισμο, καλοδεχουμενη. Αν κατσει η δουλεια με τις Μολδαβες θ' αγορασουμε μια μεζονετα στη Βουλα και μια 911 ο καθενας
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ετσι ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ Χρήστο ..
Προσφορές πήρα από την Antena Car Hire του ομίλου Παζαρόπουλου όπου αντιπροσωπεύει και VW και FIAT οπότε μπορείς να ρωτήσεις και για τα 2.
Εφόσον είσαι οριακά για τα χλμ. ζήτα προσφορές για 30Κ το χρόνο γιατί δεν συμφέρει να χρυσοπληρώσεις τυχόν υπερβάσεις.Επίσης μπορείς να ζητήσεις προσφορές και απευθείας στις αντιπροσωπείες λέγοντας τους ότι πρόκειται για ιδιωτικό leasing (δηλ. πληρώνεις το ΦΠΑ των δόσεων)
- Αν θες συνέταιρο στην επιχείρηση με τις Μολδαβές ... μέσα είμαι
Να ρωτήσω (συνεχίζω το Off topic τώρα...).
Επειδή από το Νοέμβριο θα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (μηχανικός με δελτίο δηλαδή...) και θ' αποδίδω ΦΠΑ κανονικά, θα μπορούσα να δικαιολογήσω στα έξοδά μου το leasing; Ή μήπως αυτό αφορά εταιρείες μόνον;Οποιος ξέρει ας απαντήσει...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα ρωτησω οπωσδηποτεΕπειδη εχω πολλα εξοδα αυτη την εποχη, καθε προσφορα για συνεταιρισμο, καλοδεχουμενη. Αν κατσει η δουλεια με τις Μολδαβες θ' αγορασουμε μια μεζονετα στη Βουλα και μια 911 ο καθενας
Ακούγεται ενδιαφέρουσα η επιχείρηση.... Βάλε και εμένα μέσα....
Έχω και συγγενείς στην αστυνομία.... -
Εγώ που δεν θέλω ούτε μεζονέτα στην Βούλα ούτε 911 αλλά βολεύομαι με μια απλή Elise, μπορώ να μπω στην επιχείρηση ή δεν ασχολείστε με ψιλικατζίδες?
-
Γενικά δεν νομίζω οτι αυτά είναι για παιδιά
Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι και μπορώ να φέρω κεφάλαια και διασυνδέσεις με τις γειτονικές χώρες -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάρε ένα Civic Type R μοντέλο γύρω στο 2003-04 και θα έχεις και εγγύηση μέχρι το 2010-11..To 2011 δεν μας λέει ο Λιάκουρας ότι θα έρθουν οι Έψιλον να... 'σώσουν τον πλανήτη';
-
Μη σπρωχνεστε παιδια, ολοι θα παρετε
Προς το παρον βγαλτε με απο το πεζο διλημμα της επιλογης
-
Το Σάββατο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Να ρωτήσω (συνεχίζω το Off topic τώρα...).
Επειδή από το Νοέμβριο θα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (μηχανικός με δελτίο δηλαδή...) και θ' αποδίδω ΦΠΑ κανονικά, θα μπορούσα να δικαιολογήσω στα έξοδά μου το leasing; Ή μήπως αυτό αφορά εταιρείες μόνον;Οποιος ξέρει ας απαντήσει...
Σε γενικές γραμμές μπορείς.
Δεν μου έχει τύχει όμως τέτοια περίπτωση και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ειδική ρύθμιση ή εξαίρεση...
Να το συζητήσεις με τον λογιστή/φοροτεχνικό σου οπωσδήποτε πριν προχωρήσεις. -
Φιλε μου δηλωνω ιταλοφιλος και θα σου προτεινα το Bravo με τους 150 ιππους,αλλα μολις σημερα ειδα πρωτη φορα στο δρομο μια Citroen C4 2.0 VTS BY LOEB και μου αρεσε πολυ.Διαβασα μερικα πραγματα και σου λεω.Με 177 ιππους ειναι αρκουντως γρηγορη 0-100:8,3 δλ και τελικη:227 χλμ μαζι με αξιολογη οδικη συμπεριφορα.Εχει ιδιαιτερη εμφανιση και τρομερο βασικο εξοπλισμο.Τιμη 21300 ευρω...Το θεωρω ευκαιρια.
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=1099
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k