-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Για τους αποκλεισμένους υπομονή υπάρχει τρόπος να σταματήσει αμέσως ο χιονιάς και να καθαρίσουν οι δρόμοι στο πί και φίΑυτός
Ο Καρπάθουλας των Βρυκολίων.........
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Για τους αποκλεισμένους υπομονή υπάρχει τρόπος να σταματήσει αμέσως ο χιονιάς και να καθαρίσουν οι δρόμοι στο πί και φίΑυτός
έβαλες την φώτο και δεν ρίχνει πλέον...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είμαι Ν.Σμύρνη και γίνεται χαμός!!! Το έστρωσε σε μισή ώρα!
μου εσκασε το λαστιχο κ πηγα πλατεια κ γυρισα με τα ποδια...
απο την μια ακρη της πλατειας στην αλλη ειχα γινει κατασπρος.. κατα διαστηματα ριχνει πραγματικα παρα πολυ δυνατα..
παντως θελει προσοχη και στα πεζοδρομια, αλλιως η σαβουρα ειναι δεδομενη
μου εκανε εντυπωση, ολοι αυτοι οι γεροι και οι γριες που σκ@τα πανε;
εχουν ξεμωραθει τελειως;
εγω πηγα να πεσω 2-3 φορεςΔεν ξέρεις να περπατάς στο χιόνι.
Πρέπει να πηγαίνεις σκυφτός, όσο πιο σκυφτός τόσο πιο δύσκολα πέφτεις.
Αν πηγαίνεις στητός καμαρωτός, ούτε 5 μέτρα δεν θα πας.
-
ευχομαι να σταματησει συντομα η χιονοπτωση και ολοι να πανε στις δουλειες τους αυριο κανονικα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ευχομαι να σταματησει συντομα η χιονοπτωση και ολοι να πανε στις δουλειες τους αυριο κανονικα.
-
Άκυρο ποστ
-
ωχ ωχ δύσκολα τα πράγματα παιδιάμ έξω γίνεται ΧΑΜΟΣ , Θα είναι άυριο κλειστή η ΣΕΛΕΤΕ μάλλον
καταγωγή. Γρεβενά
-
Δηλ ρε kovathe αυτό που έβγαλες στη φωτό είναι χιονι για αποκλεισμο,καταστροφή και τα συναφή?
Ο δρόμος περπατάει και ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Α Ν Ε Τ Α -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μπα που να σου πέσει η DSL, βγάλ τον και σταμάτησε να χιονίζει
-
Ρε φιλε αν θελω να οδηγο στα χιονια παω και περνα ενα νιβα και βαζω χιονολαστιχα. πλακα μας κανεις?
Ανταποκριση απο Μελισια (νεα λεσβος)
Το σπιτι που μενει η μανα μου ειναι σε μια κατηφοριτσα που καταληγει σε παρκο. εχει αρκετο χιονι, και τα παιδια της γειτονιας ειχαν λεει σνοουμπορντ (αυτο το μεταφερω με επιφυλαξη...που εμαθε η μανα μου τα σνοουμπορντ ρε παιδια ) και κατεβαιναν το δρομο και σκαγανε μεσα στην πλατεια Αμαξι δεν πηγαινει πουθενα ουτε για πλακα στην περιοχη.
Το ακομα πιο κουφο ειναι οτι ο δημος και η κοινοτητα νεα λεβου μοιρασε σακουλες με αλατι (μεγαλες μαυρες σκουπιδιων) σε ολα τα σπιτια, και αφησε και καμια 200ρια στο γωνειακο μπακαλικο. αυτο πρωτη φορα το ακουω για μεσα στην Αθηνα.
Ρε παιδια αυριο η σωστη κινηση ποια ειναι? ξεκινας να πας δουλεια και αν δεις τα σκουρα γυρνας πισω? Η παιρνεις σε καποιο τηλεφωνο και σου λενε αν εκει που θες να πας ειναι ενταξει ο δρομος? Πριν καποια χρονια δεν ειχε πει το κρατος οτι οσοι δεν πηγαν δουλεια λογω της κακοκαιριας δεν την χρεωνονται σαν αδεια ουτε θα κοπει απο τον μισθο?
-
kovathe
μείνε σπίτι και.......
(κατάλαβες τι λεώ.....) -
Χαμός παιδιά γίνεται!!!! Δε το πίστευα!
Γύρισα από Ν.Σμύρνη στην Αγία και η Μεσσογείων είναι ένα ΧΑΛΙ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΑΚΕΤΟΙ!!!!
Είναι δυνατόν να μη περνάει ένα grader? Που ζούμε???? ΕΛΕΟΣ πια!!
Οι δε δρόμοι στην Αγία...χάλι μαύρο!! Στα @@ ο δήμαρχος...πουθενά δεν έριξε αλάτι!!!
Πάντως αποκλείστηκα!!!
Ορίστε...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πάντως ο Δήμαρχος!!!!
-
Κάτι που μάλλον δεν σας ενδιαφέρει, αλλά ας το γράψω.
Απ' όσο θυμάμαι, σε περιπτώσεις φυσικής αδυναμίας προσέλευσης μισθωτού στο χώρο εργασίας λόγω μη λειτουργίας των ΜΜΜ εξαιτίας φυσικών φαινομένων (χιονιά, πλημμύρας κλπ), ο κίνδυνος βαρύνει τον εργοδότη, ο οποίος υποχρεούται να πληρώσει το ημερομίσθιο.
Αυτό με κάποια επιφύλαξη γιατί πάνε πολλάαα χρόνια που είχα ασχοληθεί με τέτοια θέματα.
Είχα όμως ακούσει ότι μεγάλη εταιρεία είχε κόψει μεροκάματα από εργαζόμενους την προηγούμενη φορά που το είχε στρώσει σε όλη την Αθήνα πριν μερικά χρόνια.
Μάθετε αν λειτουργούν τα ΜΜΜ της περιοχής σας, συννενοηθείτε με την εργοδοσία σας και (εύχομαι να) αράξετε σπιτάκι σας αύριο. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε φιλε αν θελω να οδηγο στα χιονια παω και περνα ενα νιβα και βαζω χιονολαστιχα. πλακα μας κανεις?Ανταποκριση απο Μελισια (νεα λεσβος)
Το σπιτι που μενει η μανα μου ειναι σε μια κατηφοριτσα που καταληγει σε παρκο. εχει αρκετο χιονι, και τα παιδια της γειτονιας ειχαν λεει σνοουμπορντ (αυτο το μεταφερω με επιφυλαξη...που εμαθε η μανα μου τα σνοουμπορντ ρε παιδια ) και κατεβαιναν το δρομο και σκαγανε μεσα στην πλατεια Αμαξι δεν πηγαινει πουθενα ουτε για πλακα στην περιοχη.
Το ακομα πιο κουφο ειναι οτι ο δημος και η κοινοτητα νεα λεβου μοιρασε σακουλες με αλατι (μεγαλες μαυρες σκουπιδιων) σε ολα τα σπιτια, και αφησε και καμια 200ρια στο γωνειακο μπακαλικο. αυτο πρωτη φορα το ακουω για μεσα στην Αθηνα.
Ρε παιδια αυριο η σωστη κινηση ποια ειναι? ξεκινας να πας δουλεια και αν δεις τα σκουρα γυρνας πισω? Η παιρνεις σε καποιο τηλεφωνο και σου λενε αν εκει που θες να πας ειναι ενταξει ο δρομος? Πριν καποια χρονια δεν ειχε πει το κρατος οτι οσοι δεν πηγαν δουλεια λογω της κακοκαιριας δεν την χρεωνονται σαν αδεια ουτε θα κοπει απο τον μισθο?
Ρε Στέλιο για το τελευταίο που γράφεις δεν γνωρίζω.......
Η εταιρεία που δουλεύεις τι λέει ?
Γιατί δεν παίρνεις μια αναρρωτική άδεια καλού κακού ? -
-
toyotaman ρε φιλε δεν ειναι το θεμα να μην παω για να λιωσω σπιτι. το θεμα ειναι οτι δεν θα πανε ατομα απο βορια προαστια σιγουρα αν ειναι να μην παμε και οι αλλοι....τι διαολο οι πελατες πως θα εξυπηρετηθουν?
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
toyotaman ρε φιλε δεν ειναι το θεμα να μην παω για να λιωσω σπιτι. το θεμα ειναι οτι δεν θα πανε ατομα απο βορια προαστια σιγουρα αν ειναι να μην παμε και οι αλλοι....τι διαολο οι πελατες πως θα εξυπηρετηθουν?Ρε Στέλιο το πρωί να ρωτήσεις την τροχαία αν ο δρόμος είναι ανοικτός.......
και θα δείς........αν πας όμως να προσέχεις ρε φιλάρα στο οδήγημα...... -
Ενταξει ρε συ δεν στεναχωριεμαι....το 106 εχει 5 επιδεσμους στα κρας τεστ
-
ΡΕ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Αμα δε πάει κανείς, απλά δε θα ανοίξουν και δε θα δουλέψει τίποτα!
Έχει πολύ πλάκα πάντως, με 10 πόντους χιόνι παραλύει το σύμπαν!
Μετεωρολογικά