-
πάρε 2 φωτό απο το κινητό μου προ 5λεπτου
-
Δεν μας είπες όμως περιοχή...
-
Αυτή είναι η 4μπούλονη 14άρα με 60'αρι λάστιχο???
-
-
Το θεμα εινα ιπως ειναι το οδοστρωμα και οχι τα παρτερια στην ΑΟ.
Βουλα σταματησε να ριχνει
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Αυτή είναι η 4μπούλονη 14άρα με 60'αρι λάστιχο???άμα ήταν θα ήταν πολύ κολακευτική για την 14αρα
όχι αυτή είναι 16αρα -
Παιδιά...το ΠΟΣΕΙΔΩΝ (http://www.poseidon.ncmr.gr/greek/weather_forecast.html) δίχνει ότι θα χιονίζει και αύριο και όλο το βράδυ.
Πάντως αυτό μέχρι στιγμής έχει βγει αλήθεια. Έγραφε ότι θα γίνει πανικός σήμερα το απόγευμα...και έγινε!
Λέτε?
-
Πηρα τηλεφωνο το κεντρο τηε ΑΟ και μου ειπαν οτι ολη η ΑΟ θελει αλυσιδες.....καλα την παλευουν?
-
Στέλιο είναι λόγω του πάγου που συνιστούν αλυσίδες.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πηρα τηλεφωνο το κεντρο τηε ΑΟ και μου ειπαν οτι ολη η ΑΟ θελει αλυσιδες.....καλα την παλευουν?Ναι ισχύει. Το είπαν και στις ειδήσεις.
Λάθος το ποστ μου παραπάνω...κοίταγα 17/2 και όχι 18/2.
-
στο καλαμακι αυτη τη στιγμη πολυ χιονι!!!!
πρωτη φορα απο χθες το εχει στρωσει και κατω!!!! -
Ρε φιλε στον παγο τι να κλασει η αλυσιδα.....
Εκει θελω μια 4δα χιονολαστιχα με καρφια κλπ
-
Καλλιθεα γινεται πανικος λεμε!!!!!
Μη σταματας να ριχνεις
-
Εδώ παγώνουν όλα....μακάρι να χιονίσει όμως..
-
Τι διαολο,παντου ριχνει χιονι ασταματητα ενω εδω στα βορεια εχει σταματησει απο αργα το απογευμα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι διαολο,παντου ριχνει χιονι ασταματητα ενω εδω στα βορεια εχει σταματησει απο αργα το απογευμα;Πόσο να το στρώσει ακόμα;;;;
Ένας φίλος μου στη Νέα Κηφισιά είναι αποκλεισμένος από χτες...
-
τι αμαξια εχει στο γκαραζ του αυτος? κανα γιουνιμογκ δεν εχει?
-
δρόμος -
τι αμαξια εχει στο γκαραζ του αυτος? κανα γιουνιμογκ δεν εχει?Χαχα
Αυτό του έλεγα και γω σήμερα, ότι πρέπει να πάρουν και κανα τζιπ να το προσθέσουν στα BMW Ε46 320 Cabrio, Golf V 1.6 FSi Tiptronic, Alfa 147 2.0 Selespeed και Smart Fortwo Brabus.
-
Ρε φιλε στον παγο τι να κλασει η αλυσιδα.....Εκει θελω άλλο ζευγάρι χέρια, γιατί είμαι κουλάδι
Μετεωρολογικά