-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλωΤο τι υπάρχει έξω απο δώ μέσα δεν μετράει για σένα;
Η μήπως είναι μύθος πως η χούντα βάραγε; -
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλωΕρώτηση: Ποιό διάστημα της ζωής σου διάνυσες κατα τη διάρκεια της χούντας;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλω
Το τι υπάρχει έξω απο δώ μέσα δεν μετράει για σένα;
Η μήπως είναι μύθος πως η χούντα βάραγε;και τώρα βαράνε
-
Ειλικρινά εγω δεν τον βαρεσα.
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλωΣύλληψη,φυλάκιση,απόταξη κατόπιν περιορισμό κατ'οίκον και αφαίρεση διαβατηρίου σου κάνουν?
Αλλά ήταν μόνο ο πατέρας μου, οπότε στα @@ μου, κράτα τη φάτσα του Γιώργαρου όσο γουστάρεις...Προτείνω μάλιστα να την εναλλάσεις βάζοντας Μάλλιο, Θεοφιλογιαννάκο,Ντερτιλή, Μπάμπαλη και λοιπούς συμπαθείς τύπους...
Ψήφο και από εμένα να μείνει το avatar ως έχει...Ουδεμία παρέμβαση στην ελευθερία έκφρασης κανενός -
έχετε κόλληση όλοι στα αρνητικά τις χούντας.υπήρχαν και θετικά
-
Ο βασανισμός και η καταπίεση έστω και μίας ανθρώπινης ύπαρξης ηθελημένα, αναιρεί (στα δικά μου τα μάτια τλχ) το όποιο θετικό.
-
λες και δεν τα κάνουν και τώρα μαζί με το πρόσθετο ότι είμαστε mbourdelokai καρπαζοεισπράχτορες τον βαλκανίων
-
Τώρα δηλαδή υπάρχει συστηματικός διωγμός και φίμωση όσων έχουν διαφορετικές απόψεις; Εσύ πώς μπορείς και εκφράζεις γνώμη;
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
λες και δεν τα κάνουν και τώρα μαζί με το πρόσθετο ότι είμαστε mbourdelokai καρπαζοεισπράχτορες τον βαλκανίωνΦίλε μου, λυπάμαι, αλλά έχεις χάσει τον μπούσουλα! Η είσαι πολύ μικρός!
Μην ξανασυγκρίνεις εκείνη την περίοδο με αυτό που έχουμε σήμερα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα δηλαδή υπάρχει συστηματικός διωγμός και φίμωση όσων έχουν διαφορετικές απόψεις; Εσύ πώς μπορείς και εκφράζεις γνώμη;τώρα δεν σε χώνουν φυλακή σε εξουδετερώνουν με άλλους τρόπους όπως με τα media p.x
-
Να μείνει το φασιστόμουτρο-άβαταρ για να μην ξεχνάμε τι σκατά πολίτευμα είχαμε πριν κάποια χρόνια και πόσο κυνηγήθηκαν άνθρωποι δικοί μας (από όλες τις μεριές) για τις απόψεις τους...
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
Τώρα δηλαδή υπάρχει συστηματικός διωγμός και φίμωση όσων έχουν διαφορετικές απόψεις; Εσύ πώς μπορείς και εκφράζεις γνώμη;
τώρα δεν σε χώνουν φυλακή σε εξουδετερώνουν με άλλους τρόπους όπως με τα media p.x
Ωραία. Σε ένα δωμάτιο να δέρνουν εσένα και στο άλλο δωμάτιο να βλέπω εγώ τηλεόραση. Να πάθουμε και οι δυό ότι μας αξίζει.
-
Πλάκα πλάκα ο AFONOS έχει ένα 'δίκιο', χωρις να το ξέρει.
Τότε υπήρχαν οι βάρβαροι, είχες με κάποιους να τα βάλεις, ήταν μια κάποια λύσις...
-
edit [kouk] Ηρεμα. Χάνεις το δίκιο σου!
-
http://www.youtube.com/watch?v=yRUGrRz6L4M ακούστε λίγο μουσικούλα να ηρεμήσετε
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=yRUGrRz6L4M ακούστε λίγο μουσικούλα να ηρεμήσετεΚαλά απίστευτο αυτό ετοιμαζόμουνα να βάλω, στο τσακ με πρόλαβες
Φοβερός ο στίχος : '...φτωχές μανάδες γέννησαν τους 4 μεγάλους το Γ. Παπαδόπουλο, τον Παττακό και άλλους...'
Προσοχή στις αναφορές και σε άλλες ανεπανάληπτες προσωπικότητες της περιόδου Κόλλια, Σπαντιδάκη και άλλους...
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=yRUGrRz6L4M ακούστε λίγο μουσικούλα να ηρεμήσετεπροτιμω αυτο
Youtube Video -
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
έχετε κόλληση όλοι στα αρνητικά τις χούντας.υπήρχαν και θετικάΠάντως η ορθογραφία δεν ήτανε απ ότι βλέπω στα θετικά της βεβαίως-βεβαίως!
Ένα από τα θετικά είναι ότι έκανε στο Σύνταγμα το 1ο parking σταθμευσης βαρέων πολεμικών οχημάτων!
-
Το σουξε της εποχής όμως ήταν το τελευταίο που λέει 'ωρε γιώργο παπαδόπουλε'.
Τι μας θυμίζεις ρε συ, μέρες που' ναι....
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]