-
Εμένα με ενοχλεί μόνο το ότι υποστηρικτές αντιδημοκρατικών θεωριών απαιτούν να εφαρμοστεί υπέρ του δημοκρατικού ιδεώδους ένα αντιδημοκρατικό μέτρο. Πάρ' τ' αυγό και κούρεφτο δηλαδή. Μπάιιιι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα με ενοχλεί μόνο το ότι άτομα-φορείς αντιδημοκρατικών θεωριών απαιτούν να εφαρμοστεί υπέρ του δημοκρατικού ιδεώδους ένα αντιδημοκρατικό μέτρο. Πάρ' τ' αυγό και κούρεφτο δηλαδή. Μπάιιιι.Τώρα θα σου χώσω κανα μπινελίκι. Αντε
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εμένα με ενοχλεί μόνο το ότι άτομα-φορείς αντιδημοκρατικών θεωριών απαιτούν να εφαρμοστεί υπέρ του δημοκρατικού ιδεώδους ένα αντιδημοκρατικό μέτρο. Πάρ' τ' αυγό και κούρεφτο δηλαδή. Μπάιιιι.
Τώρα θα σου χώσω κανα μπινελίκι. Αντε
Θα χασεις το δικιο σου αν κανεις κατι τετοιο....απλα αγνοησετο.
Να μιλησεις σοβαρα με καποιον που συγκρινει την διαιτα με την χουντα.
-
Εμένα με ενοχλεί μόνο το ότι άτομα-φορείς αντιδημοκρατικών θεωριών απαιτούν να εφαρμοστεί υπέρ του δημοκρατικού ιδεώδους ένα αντιδημοκρατικό μέτρο. Πάρ' τ' αυγό και κούρεφτο δηλαδή. Μπάιιιι.
Τώρα θα σου χώσω κανα μπινελίκι. Αντε
χαλαρώστε ρε καρντάσια...
-
Be my guest. Ρίξε μου κι ένα ιδεολογικό ανάθεμα. Ο σφετερισμός αρχών κατά το δοκούν και το συμφέρον είναι από τους αγαπημένους μου στόχους.
-
Καλα ratanplan εισαι γκει.Απαιτω να φας μπαν.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα χασεις το δικιο σου αν κανεις κατι τετοιο....απλα αγνοησετο.Να μιλησεις σοβαρα με καποιον που συγκρινει την διαιτα με την χουντα.
Δεν ήμουν εγώ αυτός ρε σκύλε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα χασεις το δικιο σου αν κανεις κατι τετοιο....απλα αγνοησετο.
Να μιλησεις σοβαρα με καποιον που συγκρινει την διαιτα με την χουντα.
Δεν ήμουν εγώ αυτός ρε σκύλε.
Αφου ειπαμε φιλε Μανο ειναι γκει και βλακας και τα μπερδεψε γιατι λεει ηθελε να δυναμιτισει το κλιμα.
-
Όποιος βρίσει/νευριάσει/κάνει πιο επιθετικό ποστ είναι ο πιο δημοκράτης; Για να ξέρω πως παίζουμε, δλδ.
-
manosk το ξερω, διαβασα πολυ γρηγορα την τελευταια σελιδα (εινα ιπολυ γνωστο οτι ειμαι ταχυτατος ) και νομιζα οτι ειχα κανει quote το ποστ του κουλού
-
Για να χαλαρώσουμε λιγάκι http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... &start=180 παρακαλώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Be my guest. Ρίξε μου κι ένα ιδεολογικό ανάθεμα. Ο σφετερισμός αρχών κατά το δοκούν και το συμφέρον είναι από τους αγαπημένους μου στόχους.Είσαι η μεγαλύτερη λασπουριά του forum. Ποιός είναι ο σφετερισμός αρχών; Έχω πολύ εδραιωμένες αρχές, κύριε ιδεολογικέ αχταρμά. Η κρατική Ολυμπιακή είναι η λασποέμπνευσή σου; Ο κύριος Καρατζαφέρης μας κάνει μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς!!
-
Λυπάμαι που αισθάνεσαι έτσι. Αν αισθανόσουν διαφορετικά, θα μπορούσε να γίνει κάποια κουβέντα. Το πρόβλημα είναι ότι πηδώντας από θέση σε θέση αναλόγως με την εποχή, έχεις χάσει ελαφρώς (ως πολύ) το μπούσουλα. Δεν φταις εσύ, φταίει η κακούργα η πραγματικότητα που μας γκρεμίζει διαρκώς τα ιδεολογικά καστράκια που στήνουμε. Όσον αφορά την Ολυμπιακή, σε πληροφορώ (ρε τι πάθαμε...) ότι ο Καρατζαφέρης είναι υπέρ της συνέχισης λειτουργίας της [edit: link σε σχετικό pdf]. Μη σε δω να ρίχνεις κωλοτούμπες τώρα που στο θύμισα, θα ζαλιστείς περισσότερο.
-
Fed: Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης στα subprime
O επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, Ben Bernanke, τόνισε πως οι ευρείας κλίμακας απάτες που σημειώθηκαν στην αγορά ενυπόθηκου δανεισμού έχουν πλήξει την οικονομία στο σύνολο της. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως 'οι άδικες και παραπλανητικές ενέργειες και πολιτικές που παρατηρήθηκαν δεν επέδρασαν αρνητικά μόνο στους δανειολήπτες και στις οικογένειες τους, αλλά και σε ολόκληρες κοινότητες και κατ΄ επέκταση σε όλη την οικονομία”.
Αυτή είναι η λεγόμενη 'ελεύθερη αγορά' των νεοφιλελεύθερων?Αυτό εννοούν όταν οι διάφοροι ΜανοΑνδριανοπουλαίοι όταν λένε πως εάν αφήσουμε ελεύθερη την αγορά αυτή θα βρει τρόπους να ισορροπήσει?*
-
παιδες.
το σφυροδρεπανο εχει την εξης διαφορα απο τον παπαδοπουλο:
ειναι συμβολο μιας ιδεολογιας
ο παπαδοπουλος ειναι **ενα προσωπο **η διαφορα που λετε ειναι η εξης:
καποια ιδεολογια μπορει να θιγει εμμεσα καποιον. και δεν μπορει να γινει τιποτα γι'αυτο, γιατι τα περισσοτερα πραγματα θα μπορουσαν να θιγουν καποιον εμμεσα. αρκει να σκεφτει καποιος το δικο μου αβαταρ. θα μπορουσε σε καποιον να θυμιζει καποιον δικο του, ο οποιος τραυματιστηκε ασχημα με μηχανη.
κοκ. κακους συνειρμους μπορει ο καθενας να κανει, αλλα δεν μπορουμε να δυσανασχετουμε με το αβαταρ καποιου εξ'αιτιας αυτου.
η φατσα του παπαδοπουλου ομως παραπεμπει ΑΜΕΣΑ στην πολιτικη του.ξαναλεω, δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να υποχρεωθει ο χρηστης να αλλαξει αβαταρ. ειδικα εφοσον μονος του δεν καταλαβαινει οτι αυτο μπορει να ειναι πολυ προσβλητικο για ατομα που εζησαν τη χουντα...
απο κει κ περα νομιζω οτι αδικως πηρε τετοια εκταση το θεμα...
ο καθενας με τη μαλακια του εξ'αλλου (κ εγω με τη δικια μου
) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λυπάμαι που αισθάνεσαι έτσι. Αν αισθανόσουν διαφορετικά, θα μπορούσε να γίνει κάποια κουβέντα. Το πρόβλημα είναι ότι πηδώντας από θέση σε θέση αναλόγως με την εποχή, έχεις χάσει ελαφρώς (ως πολύ) το μπούσουλα. Δεν φταις εσύ, φταίει η κακούργα η πραγματικότητα που μας γκρεμίζει διαρκώς τα ιδεολογικά καστράκια που στήνουμε. Όσον αφορά την Ολυμπιακή, σε πληροφορώ (ρε τι πάθαμε...) ότι ο Καρατζαφέρης είναι υπέρ της συνέχισης λειτουργίας της [edit: [link σε σχετικό pdf](http://www.laos.gr/The σαseis_LAOS--OA-OAE.pdf)]. Μη σε δω να ρίχνεις κωλοτούμπες τώρα που στο θύμισα, θα ζαλιστείς περισσότερο.Εγώ βρε μπαγάσα, μια ζωή αριστερός ήμουν. Και να σου πώ τι αριστερός; Ο αριστερός που δεν γουστάρει την γιαγιά να πεινάει, που δεν γουστάρει τον νεο να μην έχει λεφτά να βγεί βόλτα, να σπουδάσει αυτό που γουστάρει, τον ηλικιωμένο να μην έχει την αξιοπρέπεια να πάει σε ένα νοσοκομείο της προκοπής αν αρρωστήσει.
Αν γίνεται και ο αριστερός που έχει μια πόρσε κι ένα εξοχικό. Αλλα πρώτα η γιαγια να μην πεινάει.
Θέλω επίσης την ελευθερια να μιλάω, και δεν ανέχομαι καμμιά μορφή βίας απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Και ο Παπαδόπουλος, και ο Στάλιν είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ για μένα.Και ψηφίζω ανα εποχή αυτόν που θεωρώ πιο κατάλληλο να τα καταφέρει.
Επίσης αγαπητέ, αφού έχω περάσει στη ζωή μου του Χριστού τα πάθη, και τώρα χέζομαι στα λεφτά, πάλι τα ίδια ζητάω.
Ψηφίζω κάθε φορά όποιον θεωρώ πιο κατάλληλο να κάνει τα πιστεύω μου πραγματικότητα.(Και μπορεί να κάνω λάθος επιλογή αλλα τουλάχιστον έχω τίμιο όραμα)
Εσύ σε μια συζήτησή μας που είχες δηλώσει πως έχεις ψηφίσει στην ζωή σου(ψάχνω και δεν την βρίσκω γμτ) νδ, πασοκ, πολαν, συνασπισμο, καρατζαφέρη κλπ τι ιδεολογικό υπόβαθρο έχεις; EEEEEEEE; Εγώ πηδάω βρε; Μια ζωή ήξερα τι ήθελα. Ευκαιρίες για όλους, δικαιοσύνη, ελευθερία.ΥΓ. Βέβαια τώρα τι κάθομαι και συζητάω. Εσύ βάζεις σε ένα τσουβάλι τους Ελληνες αριστερούς με τους χουντικούς
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
*
Αυτή είναι η λεγόμενη 'ελεύθερη αγορά' των νεοφιλελεύθερων?Αυτό εννοούν όταν οι διάφοροι ΜανοΑνδριανοπουλαίοι όταν λένε πως εάν αφήσουμε ελεύθερη την αγορά αυτή θα βρει τρόπους να ισορροπήσει?*Η αγορά ισορροπεί .-
Δυστυχώς όμως για τους υπέρμαχους της, σε συνθήκες που μόνο σε κάποιο παράλληλο σύμπαν θα μπορούσαν να υπάρξουν. Και αν.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η φατσα του παπαδοπουλου ομως παραπεμπει ΑΜΕΣΑ στην πολιτικη του.
Φίλε όποιοι έχουν θύματα στην οικογένειά τους(απο οποιαδήποτε παρενέργεια της χούντας), λες να ασχολούνται με την 'πολιτική' του;
-
ΥΓ. Βέβαια τώρα τι κάθομαι και συζητάω. Εσύ βάζεις σε ένα τσουβάλι τους Ελληνες αριστερούς με τους χουντικούς
Κάνεις λάθος. Τους χουντικούς τους απεχθάνομαι, τους αριστερούς όχι. Οι αριστεροί συχνά πάσχουν από αγκυλώσεις, όπως και οι φιλελεύθεροι τύπου Ανδριανόπουλου, όπως και όλοι όσοι παραμένουν σε ακραίες θέσεις. Αρνούνται να δουν ότι ο κόσμος εξελίσσεται και ότι απαιτούνται αλλαγές για να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών. Δεν γίνεται να βρίσκεται η Ελλάδα σε ένα διεθνές σύστημα από το οποίο ζητά να αποκομίσει κέρδη και να ενεργεί αντίθετα με αυτό το στόχο. Δεν γίνεται να υπάρχουν πολίτες βολεμένοι και πολίτες που να τους υπηρετούν ως πληβείοι για λόγους εφαρμογής ενός Χ συστήματος που έχει αποδειχθεί παντού αναποτελεσματικό.
-
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλω
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]