-
Σταματήστε ρε σεις! Τι πάθατε Χριστουγενιάτικα?!
-
Για να χαλαρωσουμε κ λιγο , αλλωστε συμφωνω μαζι του.
-
διαφωνώ με το να αλλαχθεί το avatar
είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ το καλύτερο avatar στο forum
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
skye Πρέπει να φύγει το avatar.
Και η ξεφτίλα έχει τα όρια της νομίζω.Overreacting!
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος; -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ένα ολόκληρο χωριό του Άι Βασίλη από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας αναμένεται να στηθεί στην κεντρική πλατεία της Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την αιγίδα του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας και του δήμου Αθηναίων. Θα δημιουργηθούν σπίτια σε κανονικές διαστάσεις, εργαστήρια παιχνιδιών, ταχυδρομείο του Αγ.Βασίλη, σπιτάκια με γλυκά και οι κάτοικοι του χωριού θα είναι ο Άι Βασίλης, ο γραμματέας του και τα ξωτικά. Στέγη θα έχουν και οι ελληνικοί καλικάτζαροι και θα δίνουν δώρα στα παιδιά. Μέσα στο χωριό θα υπάρχει ένα μεγάλο καρουζέλ.Το εορταστικό σκηνικό που έχει στηθεί αναμένεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να περαβρεθούν.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 21 Δεκεμβρίου με την άφιξη του Άι Βασίλη από τη Φινλανδία.
Και εγώ νόμιζα ότι ο Αϊ Βασίλης έρχεται από την Καισάρεια.
Πάλι καλά που υπάρχει χώρος και για τους Ελληνικούς καλικάντζαρους...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος;Και εμένα έτσι μου φαίνεται. Υπερβολική η αντίδραση. Ποιον ενοχλεί το πιθανό πιστεύω του καθ' ενός; Στο κάτω - κάτω δεν προσβάλει κανέναν , δεν προσπαθεί να μαζέψει υποστηρικτές ή ό,τι άλλο. εκτός βέβαια εάν υπάρχει κανόνας στο φόρουμ για τα πολιτικά αλλά και πάλι ο Παπαδόπουλος είναι κομμάτι της Ιστορίας μας και όχι πολιτικό κόμμα ( θέση ίσως , ως προς τα πιστεύω του ).
-
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος;Υπάρχει. Δεν μιλάμε για γεγονότα ξεχασμένα.
Εχουν κλείσει σπίτια απο την βία της Χούντας.
Εξορίες, Βασανισμοί, Πολυτεχνείο, Κύπρος.
Και πολλοί νεκροί.Να γράφει ότι θέλει. Δεν του κλείνει το στόμα κανείς.
Εγω δεν ζητάω ban ζητάω να μην βλέπω κάτι που με ανακατεύει.
Μια Ελληνική σημαία που καίγεται θα την ανεχόσουνα να την βλέπεις στις σελίδες του forum;Τέλος πάντων θεματοφύλακας της ηθικής του forum δεν είμαι.
Οι mod με καλύψανε. -
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος;+++1 στον ililia.
-
Να μη φύγει κανένα avatar... (σοβαρά το λέω).
Αν φτάσαμε στο σημείο εν έτει 2007 να κομπλάρουμε στη φωτογραφία ενός αυταρχικού μουστάκια αξιωματικού που τα φτιαξε με τη γραμματέα του τότε έχουμε πρόβλημα.
Μην κάνουμε σαν τους κ#λοεβραίους που αν δουν κανά σκίτσο με τον Hitler ή διαβάσουν την παραμικρή αναφορά σε βιβλίο ή άρθρο παθαίνουν κρίση και αρχίζουν τους αφορισμούς αλλά από την άλλη καμαρώνουν το Ισραήλ για τον τρόπο που έχει γκετοποιήσει τους Παλαιστίνιους... -
Γιατί να φύγει το Αβαταρ;;;;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Και η ξεφτίλα έχει τα όρια της νομίζω.Θα αστειεύεσαι βέβαια....
-
afou thelete dhmokratia anextite kai thn foto.extos kai an mono koumounia epitreponte na grafoun edo
-
Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά?
Η είδες να έχει κανείς σφυροδρέπανο στο avatar?Σε παρακαλώ, άλλαξέ το, για να μην υποχρεωθούμε να το κάνουμε εμείς!
-
Μας έχει καταστρέψει η πολιτική ορθότης, μου φαίνεται...
Προσωπικά με ενοχλεί ελαφρώς (ως γελοία σύλληψη) μόνο η υπογραφή του συνφορουμίστα με τη γυμνή γυναίκα - τραπεζάκι. Ο Παπαδόπουλος καθόλου και, κύριε mod, αν αλλάξεις το συγκεκριμένο άβαταρ να αλλάξεις και το γιατί ο Χίτλερ δεν ήταν το καλύτερο παιδί.
-
Με τα greeklish του κυρίου και την προκλητική του συμπεριφορά να γίνει κάτι και ας βάλει οτι avatar γουστάρει
-
( )
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
afou thelete dhmokratia anextite kai thn foto.extos kai an mono koumounia epitreponte na grafoun edoκαλά κι εσύ χαλάρωσε τώρα και κατούρα λίγο...
δεν κατάλαβα τι δουλειά έχουν στην συζήτησή μας οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου;
(και γράφε με ελληνικά, έλεος δηλ)
-
Ρε Ηλία.
Ο Παπαδόπουλος ήταν ο δικτάτορας για 7 χρόνια.
Δεν είναι δυνατόν, στο όνομα της Δημοκρατίας, να έχουμε την φάτσα του φόρα παρτίδα.Και δεν είναι θέμα politically correct, ούτε ειρωνείας.
Είναι θέμα τάξεως.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά?
**Η είδες να έχει κανείς σφυροδρέπανο στο avatar?
**Σε παρακαλώ, άλλαξέ το, για να μην υποχρεωθούμε να το κάνουμε εμείς!
Τώρα πως εγώ έχω την εντύπωση ότι υπήρχε ένα παλιότερα;; Μάλλον ο Αλτσχαιμερ είναι.
Γνώμη μου, το αβαταρ να μείνει. Σιγά μη με προσβάλλει η φωτό του Παπαδόπουλου. Εδω ανέχομαι(-στε) άλλα κι άλλα (δεν εννοώ στο φορουμ), εδώ θα κολλήσουμε;
Ευελπιστώ ότι μπορούμε να εκτιμάμε το καθε ποστ για το περιεχόμενό του και όχι απο το αβαταρ, ακόμη και αν δηλώνει συγκεριμένη τοποθέτηση. Αν δεν μας κάνει, το προσπερνάμε. -
Μερικές φορές, όμως, κάποια πράγματα, δεν μπορούν να εντάσονται, σε αυτή την λογική.
Σωστά αυτά που λες. Αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει και ένα stop.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]