-
-
Δεν νομίζεις ότι είσαι προκλητικός;
-
στις αποθηκες μας εχουμε χιλιομετρα σκοινι
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
αν ύπαρξη κάποιος εδώ μέσα που έφαγε ξύλο επί χούντας η κάποιο συγγενικό πρόσωπο του τότες της το βγάλω
Σύλληψη,φυλάκιση,απόταξη κατόπιν περιορισμό κατ'οίκον και αφαίρεση διαβατηρίου σου κάνουν?
Αλλά ήταν μόνο ο πατέρας μου, οπότε στα @@ μου, κράτα τη φάτσα του Γιώργαρου όσο γουστάρεις...Προτείνω μάλιστα να την εναλλάσεις βάζοντας Μάλλιο, Θεοφιλογιαννάκο,Ντερτιλή, Μπάμπαλη και λοιπούς συμπαθείς τύπους...
Ψήφο και από εμένα να μείνει το avatar ως έχει...Ουδεμία παρέμβαση στην ελευθερία έκφρασης κανενόςkoutsan
+1
Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός απο την ελευθερία της έκφρασης αυτού που επιδιώκει να στερήσει μέσω αυτής της ελευθερίας την ελευθερία της έκφρασης.
(Αν θυμάμαι καλά τον μπαμπά σου τον κουτούπωσες όταν πήγε να περιορίσει την ελευθερία έκφρασής σου ) -
ok ebala ton mhtsotaki.eyxaristimenoi;
-
ναι αλλα μικρυνε το λιγο ρε παλικαρι..
αν ειναι να γινεται ετσι η σελιδα προτιμω τον παπαδοπουλο
-
Και μας ξεχείλωσες... Από μένα adblock.
-
Ακόμα ασχολούμαστε? Τι ακριβώς περιμένουμε?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
koutsan
+1
Σε όλες τις περιπτώσεις εκτός απο την ελευθερία της έκφρασης αυτού που επιδιώκει να στερήσει μέσω αυτής της ελευθερίας την ελευθερία της έκφρασης.
(Αν θυμάμαι καλά τον μπαμπά σου τον κουτούπωσες όταν πήγε να περιορίσει την ελευθερία έκφρασής σου)Σωστά θυμάσαι : δεν ανέχομαι ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ούτε τον ελάχιστο περιορισμό στην ελευθερία της έκφρασής μου και κατά λογική συνέπεια επιθυμώ την ίδια 'ασυδοσία' για όλους γύρω μου...
Εξαίρεση καμία : η φράση του Saint-Just 'Pas de liberte pour les ennemis de la liberte' (Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας) δεν με εκφράζει...Δεν έχει όρια η ελευθερία έκφρασης για μένα, ούτε για τους εχθρούς της ελευθερίας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ακόμα ασχολούμαστε? Τι ακριβώς περιμένουμε?Χώρο να γράψουμε
-
koutsan
+1
(Αν θυμάμαι καλά τον μπαμπά σου τον κουτούπωσες όταν πήγε να περιορίσει την ελευθερία έκφρασής σου)Σωστά θυμάσαι : δεν ανέχομαι ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ούτε τον ελάχιστο περιορισμό στην ελευθερία της έκφρασής μου και κατά λογική συνέπεια επιθυμώ την ίδια 'ασυδοσία' για όλους γύρω μου...
Εξαίρεση καμία : η φράση του Saint-Just 'Pas de liberte pour les ennemis de la liberte' (Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας) δεν με εκφράζει...Δεν έχει όρια η ελευθερία έκφρασης για μένα, ούτε για τους εχθρούς της ελευθερίας
+1
-
Πώς το λέει η παροιμία... 40 Γιάννηδες μυαλό ενός κοκκόρου...
Με την ευκαιρία να πω πως...Κάποιοι νομίζουν ότι οι χουντικοί(και η φάρα που τους περιτριγύριζε) ήταν αδιάφθοροι Γι' αυτό και το γνωστό 'α ρε χούντα/παπαδόπουλος που σας χρειάζεται...'
Όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους που είναι κοντα΄στην εκκλησία(και που ΠΟΤΕ δεν είναι φτωχοί αλλά δεν ξέρουν τι έχουν... από την πολλή φιλανθρωπία τους στους αδελφούς αλλήλους), ε, κάτι παρόμοιο να φανταστούμε.Η ΜΟΜΑ έκανε έργα υποδομής, ε και; Μια χαρά ήταν, αλλά ποιός ευθυνόταν για αυτό, ένας μαλάκας ψυχοπαθής θα καρπωθεί την επιτυχία ενός ολόκληρου σώματος(ή ο κάποιος από τους γνωστούς σχιζοφρενείς παπαδόπουλο και παττακό ...έκαναν επανίδρυση [ ] του σώματος) ;
Οι επενδύσεις αυξήθηκαν... Ίσως από τους ΗΠΑτζήδες που μας επέβαλαν την χούντα... Λες και η Ελλάδα ήταν σε τόσο καλή οικονομική κατάσταση μεταπολεμικά που η παραμικρή αύξηση των επενδύσεων από ένα παρανοϊκό καθεστώς, έχει κανένα αντίκρυσμα...
-
Ο χρήστης AFONOS έγραψε:
έχετε κόλληση όλοι στα αρνητικά τις χούντας.υπήρχαν και θετικάΌπως το ότι ένας ταγματασφαλίτης, πράκτορας της CIA και πρώην πραξικοπηματίας (είχε επιχειρήσει το '56 να ανατρέψει τον τότε βασιλιά Παύλο) αποφάσισε να αντιγράψει τον Franco;
-
koutsan
+1
Κάτω απο έναν τέτοιον κανόνα μπορώ να παίξω. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μπορεί κάποιος να βάλει Παπαδόπουλο κι εγώ να μην μπορώ να βάλω τα @@ μου όπως προανέφερα. Μάχομαι υπερ της ισότητας των @@
(Να μην ξεχνάτε τον Ιωαννίδη. Ηταν απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ελλάδας και σωτήρας της Κύπρου) -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κάτω απο έναν τέτοιον κανόνα μπορώ να παίξω. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως να μπορεί κάποιος να βάλει Παπαδόπουλο κι εγώ να μην μπορώ να βάλω τα @@ μου όπως προανέφερα. Μάχομαι υπερ της ισότητας των @@
Εννοείται Τάσο μου...Εγώ, μόλις έγραψες για τα @@ σου, αμέσως πήγα να γράψω : 'φυσικά και να τα βάλεις avatar, κανένα πρόβλημα από μένα', αλλά χτύπησε τηλέφωνο και μετά το ξέχασα ...Το εννοώ...Και σβάστικες, και σφυροδρέπανα και καμμένες σημαίες (η αδυναμία μου , το ομολογώ ) και ό,τι τραβάει η ψυχή σας
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Πώς το λέει η παροιμία... 40 Γιάννηδες μυαλό ενός κοκκόρου...Με την ευκαιρία να πω πως...Κάποιοι νομίζουν ότι οι χουντικοί(και η φάρα που τους περιτριγύριζε) ήταν αδιάφθοροι Γι' αυτό και το γνωστό 'α ρε χούντα/παπαδόπουλος που σας χρειάζεται...'
Όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους που είναι κοντα΄στην εκκλησία(και που ΠΟΤΕ δεν είναι φτωχοί αλλά δεν ξέρουν τι έχουν... από την πολλή φιλανθρωπία τους στους αδελφούς αλλήλους), ε, κάτι παρόμοιο να φανταστούμε.Η ΜΟΜΑ έκανε έργα υποδομής, ε και; Μια χαρά ήταν, αλλά ποιός ευθυνόταν για αυτό, ένας μαλάκας ψυχοπαθής θα καρπωθεί την επιτυχία ενός ολόκληρου σώματος(ή ο κάποιος από τους γνωστούς σχιζοφρενείς παπαδόπουλο και παττακό ...έκαναν επανίδρυση [ ] του σώματος) ;
Οι επενδύσεις αυξήθηκαν... Ίσως από τους ΗΠΑτζήδες που μας επέβαλαν την χούντα... Λες και η Ελλάδα ήταν σε τόσο καλή οικονομική κατάσταση μεταπολεμικά που η παραμικρή αύξηση των επενδύσεων από ένα παρανοϊκό καθεστώς, έχει κανένα αντίκρυσμα...
εγώ ξέρω ότι όλοι οι δρόμοι στην επαρχία και η ηλεκτροδότηση ήρθαν επί χούνταςαν δεν έδινε λεφτά η ευρωπαϊκή ένωση ακόμα τους ιδιους δρόμους θα είχατε.ξερής ποτε κανέναν να έχει χαρίσει τα χρέη τον αγροτών
-
Και μιας και το πιάσαμε το θέμα ας θυμηθούμε ότι είχαμε στις 13 Δεκεμβρίου και επαίτιο της 'οπερέτας'
http://tovima.dolnet.gr/print_article.p ... m=A35&aa=1
-
Ρε φίλε, στα παπ@ρια μου κιόλας αν έκαναν και κανένα έργο(όχι αυτοί, αλλά οι εργολάβοι τότε, με λεφτά του ΛΑΟΥ, όπως και τώρα όχι του Καραμανλή, μην ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ τελείως), και τη ΝΑΣΑ να μου έφερναν εδώ, τι σημαίνει αυτό, ότι θα τους στήσω και άγαλμα;
-
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ρε φίλε, στα παπ@ρια μου κιόλας αν έκαναν και κανένα έργο(όχι αυτοί, αλλά οι εργολάβοι τότε, με λεφτά του ΛΑΟΥ, όπως και τώρα όχι του Καραμανλή, μην ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ τελείως), και τη ΝΑΣΑ να μου έφερναν εδώ, τι σημαίνει αυτό, ότι θα τους στήσω και άγαλμα;ενώ αν τα έφτιαχνε η παπαρήγα θα τα έβαζε από την τσέπη της.τουλάχιστον τα λεφτά του λαου τα κάνανε δρόμους όχι βίλες
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]