-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ήμουν στα Χανιά πριν μια βδομάδα (στο συνέδριο για τα NDT, αν έχεις υπόψη σου). Είναι τραγικοί σαν οδηγοί, ρε γαμώτο, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κυκλοφορήσω τόσο ακριβό αυτοκίνητο εκειπέρα!
Οδηγούν ΑΡΓΑ - ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ - και ΠΟΛΥ απρόσεκτα. Ακριβό αυτοκίνητο δεν έχεις πρόβλημα όμως να κυκλοφορήσεις, ακριβώς επειδή, ό,τι και να γίνει, αν έχεις έστω και στοιχειώδη αντανακλαστικά και προσοχή (που τα έχω) ΠΑΝΤΑ προλαβαίνεις με τους Χανιώτες.
Στο άλλο, το σχετικό με την παιδεία και τη θέση του καθενός, εγώ φροντίζω να φτιάξω τη δική μου θέση σ'αυτή τη χώρα που ζω. Και να ξέρεις ότι, αν δεν ήμασταν όλη τη μέρα καφετέρια-καγκουροπεριοδικό-ιντερνετάδικο, κάτι θα είχαμε καταφέρει.
-
Αλήθεια, με εισαγωγή κλασσικών αυτοκινήτων απ'έξω τι γίνεται (τελωνεία, φόροι, δασμοί);
-
Πολυ μου αρεσει αυτο το τοπικ. Πραγματικα αλλη κλαση διοτι μου αρεσουν και μενα τα κλασσικα απλα δεν το ψαχνω και πολυ το θεμα
Μια 964 ρε παιδια, ονειρο ζωης...(ξερω ξερω θα μου πειτε δεν ειναι τοσο παλιο αλλα τι να κανουμε )
Keep up the good work παντως
-
-
νασαι καλα νταμπλ οου σεβεν
ευχαριστουμε για τα καλα σου λογιαρε d-jet θα σερβιρεις τιποτα ρε
ολο στην κουβεντα το ριχνεις
κουνησου γμτ
Youtube Video -
KP, δικό μας είναι, ο,τι θέλουμε το κάνουμε, εντάξει;
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στο άλλο, το σχετικό με την παιδεία και τη θέση του καθενός, εγώ φροντίζω να φτιάξω τη δική μου θέση σ'αυτή τη χώρα που ζω. Και να ξέρεις ότι, αν δεν ήμασταν όλη τη μέρα καφετέρια-καγκουροπεριοδικό-ιντερνετάδικο, κάτι θα είχαμε καταφέρει.Good for you, mate... δε διαφωνώ ως προς αυτό που λες αλλά και πάλι, όταν βγεις έξω από την ακαδημαϊκή κοινότητα, θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι ότι υπάρχουν πολύ δυνατά στεγανά. Δε μιλώ για την παιδεία αλλά για τη θέση σου απέναντι σε ένα καθαρά κανιβαλιστικό εργασιακό περιβάλλον. Εκεί που έχουν αξία άλλες 'αρετές' - καμμία σχέση με παιδείες και σαχαλαμάρες.
Τέλος πάντων, το βαρύναμε αρκετά...
Αν βρεθείς κάποια στιγμή στην Αθήνα, στείλε μου ένα pm αν έχεις χρόνο και διάθεση για ιστορικά, ok;
-
Σίγουρα!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αλήθεια, με εισαγωγή κλασσικών αυτοκινήτων απ'έξω τι γίνεται (τελωνεία, φόροι, δασμοί);Άνω των 30 ετών και για 'ιστορικές' πινακίδες έρχονται όλα ατελώς!
-
Γειά σου ρε Βαγγέλα !!!
(άργησα γιατί έριχνα τις σβούρες μου ...) -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Γειά σου ρε Βαγγέλα !!!
(άργησα γιατί έριχνα τις σβούρες μου ...)σωσιβια εχετε ολοι
φορεστε τα και στα παιδια!!!
που ειναι αυτη η σουπια, ο αγγλος ασθενης, να μου πει για μανουνες γερμανικες?
θα με παρει το πρωι να τον παω στη δουλεια.... -
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Γειά σου ρε Βαγγέλα !!!
(άργησα γιατί έριχνα τις σβούρες μου ...)μαρινο ερχομαι μαζι με το σπιτι μου προς τα κατω, να σε παρω να παμε κατω πειραια, στον αλεξανδρο για ποτο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Γειά σου ρε Βαγγέλα !!!
(άργησα γιατί έριχνα τις σβούρες μου ...)μαρινο ερχομαι μαζι με το σπιτι μου προς τα κατω, να σε παρω να παμε κατω πειραια, στον αλεξανδρο για ποτο
Ελα.... ρίχνω κάβο... δέσε
-
-
-
-
εεεεε βέβαια, με ταξί.... γιατί το ΜΠΑ θα γίνει ΜΠΑνιέρα !!!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Ουίσκυ White Horse παρακαλώ και ξηροκάρπια στο τραπέζι...Μολότοφ θα φτιάξεις???
-
http://www.youtube.com/watch?v=AkP-XDZfWto
Μ'αρεσει που τα έπλυνες πρωί πρωί, Ευάγγελε!!! -
ρε d-jet
που σαι παλι χωμενος ρε γμτ μου....
κουνησου εχουμε πελατες και μοντερ μαζιαυτο το παιδι παντα λιαδα ειναι ρε, ολα μονος μου τα κανω
ριχτε ρε κανα ταλαρο...
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"