-
Υπάρχει και η περίπτωση, μέτρια ανάφλεξη αλλά πολύ δυνατά μπράτσα!
-
-
-
πρόταση
να κάνουμε και ενα thread ή ενα υποφόρουμ με αγγελίες σχετικές με κλασσικόιστορικά?
αν πχ ψάχνουμε κάτι, ή πουλάμε κάτι? πχ εγω ψάχνω μονίμως για σαζμάν και διαφορικά για 2002... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
πρόταση
να κάνουμε και ενα thread ή ενα υποφόρουμ με αγγελίες σχετικές με κλασσικόιστορικά?
αν πχ ψάχνουμε κάτι, ή πουλάμε κάτι? πχ εγω ψάχνω μονίμως για σαζμάν και διαφορικά για 2002...τοσο ευκολα χαλανε..??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
πρόταση
αν πχ ψάχνουμε κάτι, ή πουλάμε κάτι? πχ εγω ψάχνω μονίμως για σαζμάν και διαφορικά για 2002...τοσο ευκολα χαλανε..??
Σπανίως αλλά όλοι ψάχνουν για κοντά διαφορικά και σαζμάν με την πρώτη κάτω...και δεν υπάρχουν αρκετά να καλύψουν την ζήτηση
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό είναι για... ρευμα-τικά; -
Bρέθηκε νεαρό ροτβάιλερ με χτυπημένο το ενα ποδαράκι του. Πιθανώς δεν βλέπει καλα από το ενα μάτι, το μαζέψαμε, το πηγαμε κτηνίατρο είναι πολύ φιλικός και χαδιάρης αλλά έχω άλλα 12 και δεν θα μπορέσω να τον κρατήσω. Αν κάποιος τον θέλει, είναι εξαιρετικός και θα αφοσοιωθεί τρελά σε όποιον τον φροντίσει.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
πρόταση
αν πχ ψάχνουμε κάτι, ή πουλάμε κάτι? πχ εγω ψάχνω μονίμως για σαζμάν και διαφορικά για 2002...ok ας γινει ετσι...
-
Παιδιά -αρκετά καθυστερημένα - χρόνια πολλά σε όλους καλή χρονιά, κα ευτυχισμένο το 2008 και με περισσότερα κλασσικά!!!
-
μερα
-
GeoKy
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0010880485 -
SirGus Ανεκπληρωτη επιθυμια προεδρε , πολυ θα θελα ενα τετοιο
-
Είναι το Voisin που σας είχα αναφέρει! Έτσι για να ψαρώνουμε τους φλώρους με τα SUV!!
-
POLLA XAIRETISMATA SE OLOUS APO BOMBAY / INDIA
-
Τί έγινε, πήγαμε βόλτα στις πάλαι ποτέ αποικίες μας???
-
Καλη χρονια Νασο..
-
Φέρε και κανένα Hindustan
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Φέρε και κανένα HindustanΚαι βέσπες bajaj!!!
-
Και κανενα Φιατ 1100
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"