-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
το 304 ήταν 'χορηγία' του Αντώνη Σμυρνή (ο οποιος συμμετείχε με το Νο.77 Merc 230C) στις φίλες μου Δήμητρα και Στέλλα
Ομολογώ ότι και οι δυο τους ήταν ενθουσιασμένες μετά τον αγώνα μιας και πέρασαν 'τέλεια' (απ ό,τι λένε) και ανυπομονούν για το επόμενο regularity
Για να δούμε λοιπόν. Τα καταφέραμε να τις κολλήσουμε το μικρόβιο?Να ξανάρθουν να ξανάρθουν!!!!!
(έκαναν κανένα σχόλιο για τον τρελό με τη μπλέ μερσεντές που τις πέρασε στην ειδική με 60 χιλιόμετρα διαφορά; τον είδαμε και εμείς, τον αλήτη! ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ok, απλά να ξέρουμε τι να λέμε εδώ.Το 304 μου σε νέες περιπέτειες:
Youtube VideoΤι έκανε ο αθεόφοβος...
Ειδες φευγαλα που την κάνει;:superman:
Ρε,τα δικα μας τα βιντεακια απο την εκδρομη,τι απέγιναν;
-
βρε γλυκιε νασσουλη
δεν μας χορηγεις και εμας το ΜΠΑ για ενα αγωνα???ααα και μια σακουλα μαζι, ετσι?
-
το 304 ήταν 'χορηγία' του Αντώνη Σμυρνή (ο οποιος συμμετείχε με το Νο.77 Merc 230C) στις φίλες μου Δήμητρα και Στέλλα
Ομολογώ ότι και οι δυο τους ήταν ενθουσιασμένες μετά τον αγώνα μιας και πέρασαν 'τέλεια' (απ ό,τι λένε) και ανυπομονούν για το επόμενο regularity
Για να δούμε λοιπόν. Τα καταφέραμε να τις κολλήσουμε το μικρόβιο?A, πρωτάρες ήταν σαν κι εμάς; Κι εγώ που είδα τα ονόματα και τις σημαίες στο φτερό και ψάρωσα!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Για να δούμε λοιπόν. Τα καταφέραμε να τις κολλήσουμε το μικρόβιο?A, πρωτάρες ήταν σαν κι εμάς; Κι εγώ που είδα τα ονόματα και τις σημαίες στο φτερό και ψάρωσα!
ναι ναι... πλάκα είχε
-
Σχετικά με τον αγώνα: αυτό που δεν μου άρεσε πολύ στην όλη φάση ήταν ότι οι πρώτες ειδικές ήταν σε ωραίες διαδρομές αλλά κοιτάζοντας ρολόγια, ταχύμετρο, οδηγίες, χιλιομετροδείκτες (την τύφλα μας) δεν προλαβαίναμε να απολαύσουμε το τοπίο..
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
βρε γλυκιε νασσουλη
δεν μας χορηγεις και εμας το ΜΠΑ για ενα αγωνα???ααα και μια σακουλα μαζι, ετσι?
ναι θα έρθω κι εγώ, στο πίσω κάθισμα ....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σχετικά με τον αγώνα: αυτό που δεν μου άρεσε πολύ στην όλη φάση ήταν ότι οι πρώτες ειδικές ήταν σε ωραίες διαδρομές αλλά κοιτάζοντας ρολόγια, ταχύμετρο, οδηγίες, χιλιομετροδείκτες (την τύφλα μας) δεν προλαβαίναμε να απολαύσουμε το τοπίο..αυτό ισχύει σε κάθε αγώνα
Και ο οδηγός όλο και κάτι απολαμβάνει... ο συνοδηγός όμως που είναι πάντα σκυμένος πάνω στα χαρτιά και στα οργανάκια, τι να πει? -
Καλές δουλειές
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Καλές δουλειέςΕμείς σε πόσα χρόνια γινόμαστε κλασικοί ρε;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμείς σε πόσα χρόνια γινόμαστε κλασικοί ρε;
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ok, απλά να ξέρουμε τι να λέμε εδώ.
Το 304 μου σε νέες περιπέτειες:
Τον μιράζ ρώτα, αυτός θα τα έκανε.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Καλές δουλειέςλουκουμακι στον κυριο με τον ελληνικο του
-
Το νούμερο 44 πήρε θέση στη πόρτα της ντουλάπας του γιού μου, ο οποίος με φαντάζεται κάπως σαν τον Κεραυνό Μακουήν
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το νούμερο 44 πήρε θέση στη πόρτα της ντουλάπας του γιού μου, ο οποίος με φαντάζεται κάπως σαν τον Κεραυνό Μακουήνη κορη μου γυρισε σπιτι το βραδυ κι εψαχνε το κυπελο
μπαμπα μην ξαναπας σ αυτον το αγωνα δεν δινουν κυπελα, λεει...δινουν αγαπη μου αλλα οχι στους τελευταιους...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
λουκουμακι στον κυριο με τον ελληνικο του -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ok, απλά να ξέρουμε τι να λέμε εδώ.
Το 304 μου σε νέες περιπέτειες:
Τον μιράζ ρώτα, αυτός θα τα έκανε.
Όταν βρεί χρόνο θα τα κάνει
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η κορη μου γυρισε σπιτι το βραδυ κι εψαχνε το κυπελο
μπαμπα μην ξαναπας σ αυτον το αγωνα δεν δινουν κυπελα, λεει...δινουν αγαπη μου αλλα οχι στους τελευταιους...
Ούτε ένα αναμνηστικό μεταλλιάκι; τίποτα δεν θα μας δώσουν;
Έχει δίκιο το κορίτσι!
-
αναμνηστικά συμμετοχής μπορείτε να περάσετε την Τετάρτη από το κλαμπ να τα πάρετε. Αλλιώς θα σας τα φέρω εγώ στον καφέ...
-
αναμνηστικά συμμετοχής μπορείτε να περάσετε την Τετάρτη από το κλαμπ να τα πάρετε. Αλλιώς θα σας τα φέρω εγώ στον καφέ...Μπορώ να παραγγείλω τρία; Ένα για κάθε παιδί;
(πλάκα κάνω!)
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"